Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:up:

Από που το πήρες τελικά;

απο πλαισιο 479 ευρω,βασικα της κοπελας μου ειναι,εγω λεω θα μεινω με το N80 ακομα,τωρα το φορτιζει και απο αυριο θα αρχισω το ψαξιμο.αυτο που με απασχολησε ηταν οτι ειχε ενα για δοκιμη ανοιχτο,και προσπαθησα να του στειλω μια εικονα μεσω bt και συνεχως μου ελεγε απευθειας αποστολη απετυχε,προσπαθησε και ο ιδιος με ενα SE αλλα τα ιδια..design ομως σκιζει!

Ν80power

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε ξερω αν καποιος αλλος που το εχει του παρουσιααστηκε το προβλημα με αναπαντητες και χαμενες κλησεις. Ενω δειχνει οτι εχει σημα κανονικα - Vodafone - με παιρνουν τηλεφωνο και τους λεει οτι ειναι κλειστο. Μετα απο λιγο παιρνω αναφορα μηνυματος οτι ειχα τις εξης κλησεις. Δε συμβαινει συνεχεια αλλα πολυ συχνα και ειναι απαραδεκτο. Ειναι θεμα αναβαθμισης μηπως?

Συνεχεια του προβληματος. Εκανα μερικες δοκιμες. Το τηλεφωνο εδειχνε οτι εχει full σημα, και οι 4 γραμμες. Παιρνω τηλεφωνο απο σταθερο και χτυπαει. Παιρνω απο αλλο κινητο καλει κανονικα, αλλα το Qtek δε δειχνει οτι υπαρχει κληση καν. Ξαναπαιρνω απο το αλλο κινητο και βγαζει οτι ειναι απενεργοποιημενο. Ολα αυτα σε 2λεπτα. Μετα απο λιγο πηρα μηνυμα για τις κλησεις. Εχω παρει την ACE ειμαι 25 λεπτα σε αναμονη :mad: -φοβερο customer service - και ειμαι ετοιμος να το δωσω πισω. Δεν ειναι δυνατον να μη κανει το κυριοτερο πραγμα που σχεδιαστηκε να κανει. Να δεχεται και να κανεις κλησεις:mad:

Τελικα χρειστηκε να περιμενω μονο 40 λεπτα σε αναμονη:dizzy: και οταν εξηγησα το προβλημα στο τεχνικο το μονο που προτεινε ηταν να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Οταν του ειπα οτι το εχω κανει μου ειπε να το παω για service για να δουνε τι εχει και οτι κατι τετοιο δεν εχει ξαναπαρουσιαστει. Ψαχνωντας λιγακι ομως βρηκα οτι το προβλημα τελικα δεν ειναι μονο δικο μου, αλλα συμβαινει και σε αλλους σε αλλες χωρες και δικτια.

http://www.modaco.com/QTEK-8500-Missing-Calls-t242848.html

Στο συγκεκριμενο topic οσοι εχουν αυτο το προβλημα λενε οτι γινεται λογω power savings ρυθμισεων αλλα δεν ισχυει. Σημερα με πηρε ενας φιλος μου και μιλησαμε 3 λεπτα. Μετα απο 10 λεπτα μου ερχεται μηνυμα οτι ειχα κλησεις. Ηταν το τηλεφωνο του φιλου που ειχαμε μιλησει. Βλεπω τη ωρα ηταν η κληση και διαπιστωνω οτι με πηρε ξανα 1 λεπτο αφοτου ειχαμε μιλησει. Τον παιρνω τηλεφωνο και μου ειπε οτι με ξαναπηρε, το τηλεφωνο εδεινχε οτι καλει κανονικα και εγω δε το σηκωνα. Ξαναπηρε αμεσως και του λεει οτι ο αριθμος ειναι απενεργοποιημενος:wacko: Επομενως οι ρυθμισεις Power saving ΔΕΝ παιζουν ρολο στο συγκεκριμενο bug.

Παιδια ειμαι ετοιμος να παω στο πλαισιο να το δωσω πισω να παρω το Ν71 αν δε φτιαξει η κατασταση

απο πλαισιο 479 ευρω,βασικα της κοπελας μου ειναι,εγω λεω θα μεινω με το N80 ακομα,τωρα το φορτιζει και απο αυριο θα αρχισω το ψαξιμο.αυτο που με απασχολησε ηταν οτι ειχε ενα για δοκιμη ανοιχτο,και προσπαθησα να του στειλω μια εικονα μεσω bt και συνεχως μου ελεγε απευθειας αποστολη απετυχε,προσπαθησε και ο ιδιος με ενα SE αλλα τα ιδια..design ομως σκιζει!

Πολύ ακριβό φίλε μου.

Σίγουρα δεν είναι από ACE; Στο πλάισιο η ACE τους προμηθεύει με Qtek.

φιλε johner ειναι λιγο δυσκολο να βρω εφαρμογες και παιχνιδια η μου φαινεται?στο iphone το 99 % γραφει για ppc,και κατι αλλο τα apps και τα games για WM 2002/3 ειναι συμβατα? σε ποιο φακελο βαζεις τα crac**? το ηχειο δεν ειναι και πολυ δυνατο ε?υπαρχει καμια εφαρμογη για πιο δυνατο ηχο (και) κλησης
Ν80power

φιλε johner ειναι λιγο δυσκολο να βρω εφαρμογες και παιχνιδια η μου φαινεται?στο iphone το 99 % γραφει για ppc,και κατι αλλο τα apps και τα games για WM 2002/3 ειναι συμβατα? σε ποιο φακελο βαζεις τα crac**? το ηχειο δεν ειναι και πολυ δυνατο ε?υπαρχει καμια εφαρμογη για πιο δυνατο ηχο (και) κλησης

Πράγματι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές και μάλιστα όλες συγκεντρωμένες.

Ετοιμάζουμε ένα νέο site που ελπίζω να υπάρχει καλύτερη οργάνωση.

Mερικά apps-games είναι συμβατά, αλλά όχι πολλά.

Το cr4ck μπαίνει στον φάκελο του προγράμματος. Συνήθως κάνεις overwrite το exe.

το ηχειο δεν ειναι και πολυ δυνατο ε?υπαρχει καμια εφαρμογη για πιο δυνατο ηχο (και) κλησης

Και αν βρεις πες μου και εμενα :p Ειναι θεμα hardware. Το προβλημα που εχω εγω σου εχει παρουσιαστει?

η κοπελα μου μετα την δευτερη μερα μου ειπε οτι οταν της εκαναν αναπαντητη δεν την εδειχνε πουθενα και οντως ειχε δικιο,πηγα στο ιστορικο για τις κλησειςνομιζω (αυτο ειναι το δεν ειναι το μητρωο στα wm??) και το εσβησα.μετα ολα ηταν οκ!

παρατηρησα οτι δεν κραταει τις αναπαντητες μονο οταν γεμισει.

Ν80power

η κοπελα μου μετα την δευτερη μερα μου ειπε οτι οταν της εκαναν αναπαντητη δεν την εδειχνε πουθενα και οντως ειχε δικιο,πηγα στο ιστορικο για τις κλησειςνομιζω (αυτο ειναι το δεν ειναι το μητρωο στα wm??) και το εσβησα.μετα ολα ηταν οκ!

παρατηρησα οτι δεν κραταει τις αναπαντητες μονο οταν γεμισει.

Διαβασε τα post μου πιο πανω. Δεν λεω για τις κλησεις που δεν απανταμε αλλα για χαμενες κλησεις.;)

δεν μου εχει πει τιποτα τετοιο φιλε eliasj ! θα τις το πω παντως να το εχει υποψιν και να σε ενημερωσω!αυτη ειναι η μονη πηγη που εχω εφοσον δεν εχω κανενα γνωστο να εχει και αυτος το ιδιο. κατι αλλο σημερα της πηρα μια sandisk 1gb ελπιζω να την δουλευει και να μην το καθυστερει.
Ν80power

φιλοι εχω μερικες αποριες,τα παιχνιδια java πως επιλεγεις να εγκατασταθουν στην καρτα και οχι στη μνημη της συσκευης? επισης τα εικονακια του μενου μετακινουντε σε οποιον φακελο θελουμε ?

Περισσοτερα από το προβλημα που εχω –όχι μονο εγω – αλλα σχεδον ολοι οσοι το εχουν αγορασει.

http://zianet.dk/blog/2006/06/20/new-phone-arrived-qtek-8500/

Απαντηση της HTC

http://zianet.dk/blog/2006/07/28/qtek-8500-woes/

Η οποια όπως καταλαβαίνεται δεν ισχυει γιατι εγω μενω Ελλαδα

Το θεμα ειναι οτι η ACE ειναι απαραδεκτη -δειτε τα posts μου παραπανω - αλλα και το Πλαισιο. Αρνειται να μου αλλαξει τη συσκευη, αλλα το μονο που μπορει να κανει ειναι να τη στειλει στην ACE -πολυ δυσκολο να το κανω εγω - και οσο θα ειναι στο service δε μου δεινει αλλη συσκευη για να κανω τη δουλεια μου. Απλα επειδη η σταση τους ειναι απαραδεκτη θα παρω το ΙΝΚΑ και θα κανω καταγγελια :mad:

O λόγος που αρνούνται να σου κάνουν την αλλαγή είναι προφανώς οτι θέλεις άλλη συσκευή. Οι όροι της εγγύησης μιλούν για αντικάτασταση της συσκευής με άλλη ίδια, και μάλιστα απο το κατάστημα γίνεται μόνο για συγκεκριμένες μέρες,μετα πρέπει να αλλαχτεί απο την αντιπροσωπεία! Ανζήταγες ίδια συσκευή μπορεί και να στην αλλάζανε. Διαφορετικά σύμφωνα με την εγγύηση πρέπει να στο επισκευάσουνε και αν δεν φτιάχνεται να σου δώσουν καινούριο ίδιο!

O λόγος που αρνούνται να σου κάνουν την αλλαγή είναι προφανώς οτι θέλεις άλλη συσκευή. Οι όροι της εγγύησης μιλούν για αντικάτασταση της συσκευής με άλλη ίδια, και μάλιστα απο το κατάστημα γίνεται μόνο για συγκεκριμένες μέρες,μετα πρέπει να αλλαχτεί απο την αντιπροσωπεία! Ανζήταγες ίδια συσκευή μπορεί και να στην αλλάζανε. Διαφορετικά σύμφωνα με την εγγύηση πρέπει να στο επισκευάσουνε και αν δεν φτιάχνεται να σου δώσουν καινούριο ίδιο!

Μιλησα το μεσημερι με την ACE και αφου ο κυριος Φωτης (τεχνικο τμημα, ετσι μου συστηθηκε) επεμενε ότι το μονο που μπορει να κανει είναι να παω το τηλεφωνο να το αφησω για ελεγχο και βλεπουμε. Απαιτησα να μιλησω με τον supervisor or manager του customer service. Ο Κυριος Φωτης μου εξηγησε βεβαια ότι ο Manager είναι Σουηδος και ότι δε μιλαει ελληνικα και αν γνωριζω αγγλικα. Παραβλεπω το γεγονος ότι όταν εξηγουσα στον κ. Φωτη το προβλημα του εφερνα παραθεσεις από διαφορα forums, ακομα και την απαντηση της HTC ότι εχουν επιγνωση του προβληματος, και όλα αυτά του τα ειπα στα αγγλικα. Μαλλον δε θα καταλαβε τη γλωσσα που του μιλουσα obviously. Πραγματι με συνδεσαν με το Niclas Nielsen – After Sales Manager – και αφου του εξηγησα το προβλημα μου ζητησε να του στειλω email με τα links που εχω κανει post και εδώ. Σε 10 λεπτα με πηρε ξανα ο ιδιος ο Niclas λεγοντας μου ότι επειδη κλεινουν για μια εβδομαδα να περασω από Α. Παρασκευη να μου κανουν αντικατασταση συσκευης!!! Ο ανθρωπος ηταν ευγενικοτατος μου εδωσε άλλη συσκευη με διαφορετικη ROM από αυτά που πουλανε στην Ελλαδα – χωρις Ελληνικα – το οποιο ετσι και αλλιως μου είναι αδιαφορο γιατι και το άλλο στα αγγλικα το χρησιμοποιουσα. Αν ξαναπαρουσιαστεί το προβλημα τοτε θα γινει επιστροφη χρηματων.

Συγχαρητηρια στον Κυριο Nielsen για την αψογη εξυπηρετηση.

ειναι λογικο τα αρχεια cab,να σε ρωταει αν θελεις εγκατασταση σε καρτα η κεντρικη,και ολα τα java να τα περναει μονο στο τηλεφωνο?? χρειαζεται κανενα προγραμμα για να γινει κατι τετοιο?
Ν80power

ειναι λογικο τα αρχεια cab,να σε ρωταει αν θελεις εγκατασταση σε καρτα η κεντρικη,και ολα τα java να τα περναει μονο στο τηλεφωνο?? χρειαζεται κανενα προγραμμα για να γινει κατι τετοιο?

Δεν εχω βρει ακομα προγραμμα που να σε ρωταει που να γινει η εγκατασταση απο την αλλη δε σημαινει οτι δεν υπαρχει:) Πια ROM version εχεις? Τη βλεπεις απο Start--->Settings--->More--->System Information

φιλοι εχω μερικες αποριες,τα παιχνιδια java πως επιλεγεις να εγκατασταθουν στην καρτα και οχι στη μνημη της συσκευης? επισης τα εικονακια του μενου μετακινουντε σε οποιον φακελο θελουμε ?

Δοκιμασε αυτο http://www.jeyo.com/personalizer.asp

Τα βαζει σε grid list

Ευχαριστω eliasj ,θα σου απαντησω μολις το δω.Δεν ξερω τι παιζει επισης με τα προβληματα αλλα μην το ματιασω ειναι τελοιο μεχρι στιγμης,το μονο ελατωματα ενταση ηχειου.
Ν80power

Ευχαριστω eliasj ,θα σου απαντησω μολις το δω.Δεν ξερω τι παιζει επισης με τα προβληματα αλλα μην το ματιασω ειναι τελοιο μεχρι στιγμης,το μονο ελατωματα ενταση ηχειου.

Για το οποιο προβλημα σας ειχα προειδοποιήσει με σχετικα posts;) . Δε ξερω about your gal κατά ποσο είναι ικανοιποιημενη όταν είναι σε μερη με φασαρια από την ενταση. Εγω παντως πολλες φορες ΔΕΝ το ακουω 6680_mark (Μαρκος?)

:X μαλλον το ματιασα φιλε eliasj !!σημερα μου ειπε οτι σταματησε το ringtone να ειναι το mp3 που ειχε βαλει και παιζει το μονο το default!!επισης δεν επαιζε κανενα mp3,της ειπα και εκανε ενημερωση βιβλιοθηκης αν και δεν εβαλε κατι αλλο.Μετα απο αυτο επαιζαν σαν κομματια οχι ομως και ηχος κλησης..χθες του ειχα περασει το pocket tv,rescoviewer,και ενα παιχνιδι astra..κατι λετε να εφταιγαν αυτα?τα απεγκατεστησε αλλα το προβλημα μενει..anyway θα σας ενημερωσω αυριο που θα την δω το mark ειναι συντομευση του επιθετου μου!:)
Ν80power

:X μαλλον το ματιασα φιλε eliasj !!σημερα μου ειπε οτι σταματησε το ringtone να ειναι το mp3 που ειχε βαλει και παιζει το μονο το default!!επισης δεν επαιζε κανενα mp3,της ειπα και εκανε ενημερωση βιβλιοθηκης αν και δεν εβαλε κατι αλλο.Μετα απο αυτο επαιζαν σαν κομματια οχι ομως και ηχος κλησης..χθες του ειχα περασει το pocket tv,rescoviewer,και ενα παιχνιδι astra..κατι λετε να εφταιγαν αυτα?τα απεγκατεστησε αλλα το προβλημα μενει..anyway θα σας ενημερωσω αυριο που θα την δω το mark ειναι συντομευση του επιθετου μου!:)

Εχει βαλει τα MP3 στο My Documents? Διαφορετικα δε μπορουν να παιξουν ως ηχοι κλησης

P.S. Kai 6680 ur name right?:D

Σε παρακαλω, δες το version tis ROM poy exei. Thanks :)

εκει ειναι ακομα!!αλλα για ηχο κλησης δεν παιζουν ,anyway σημερα θα την δω και θα εωημερωσω και για τη version,το 6680 ειναι το παλιο μου ονομα οπως σωστα καταλαβες :) ,το καινουργιο μου ειναι N80 αλλα ποιος το αλλαζει τωρα:lol:
Ν80power

λοιπον δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μετα mp3 φιλε eliasj,κανω ενημερωση ο media player τα παιζει αλλα σαν ηχο τιποτα λες να φταιει ο pocket tv?η rom version ειναι : 1.02.261 και κατι αλλο format πως, επαναφορα και κωδικο η και αλλιως??:)
Ν80power