Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Qtek 8500@ Expansys Greece

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=133792

Sta 345€+14€=359€. An bebaia exete etairiko AFM glytwnete to FPA opote to pairnete anti gia 345 mono 288 epeidh den mporei na ekdosei timologio h expansys...

Δεν μπορώ να καταλάβω :

1) Τί εννοείς γλυτώνεις το ΦΠΑ? Δεν το πληρώνεις καθόλου στο expansys ή τον πληρώνεις και τα παίρνεις πίσω (τιμολόγιο, τα γνωστά)?

2) Τι σημαίνει δεν μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο?Μόνο αποδείξεις εκδίδει? ΑΑΑ και το ΦΠΑ πως τον αποδίδει?

VF Giga Unlimited Ultra

Για να μη λετε οτι εγω ειμαι περιεργος με την ενταση του ηχειου του:

"The S300's ringtone performance is disappointing. The 40-voice polyphony sounds dry and volume is inadequate - it is about as loud as a Sharp 903. This would be all right if you were a business user that keeps the phone in silent mode all day. A good thing is that you can set any sound files that the Windows Media Player can read as ringtones. You have to be careful though, as the phone will play the whole audio track if you set it as the SMS tone, and there is no way you can stop it until the whole track is finished."

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=2&Id=2551

Επομενως εχω δικιο :)

Μπορεις να το ανοιξεις σε αεροπλανο να ακουσεις μουσικη εαν απενεργοποιησεις το radio και BT ?

Στα profiles δεν εχει airplane mode, αλλα μεσω Comm Manager πατας το 1 που ειναι το τηλεφωνο και το 2 για bluetooth και γινεται αποενεργοποιηση του κινητου και του bluetooth και χρησιμοποιειται σαν PDA

Στα profiles δεν εχει airplane mode, αλλα μεσω Comm Manager πατας το 1 που ειναι το τηλεφωνο και το 2 για bluetooth και γινεται αποενεργοποιηση του κινητου και του bluetooth και χρησιμοποιειται σαν PDA

thank you!

Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το Τ9 απο ορισμενες γλωσσες που εχει για να εχω παραπανω memory? Τα μονα Τ9 που θελω να κρατησω ειναι english kai hellenic

Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το Τ9 απο ορισμενες γλωσσες που εχει για να εχω παραπανω memory? Τα μονα Τ9 που θελω να κρατησω ειναι english kai hellenic

Δε σβήνονται, είναι στη ROM.

λοιπον καλυσπερα στο forum και ζηταω την βοηθεια σας αμεσα !!Εχω αλλαξει σχεδον ολα τα series60 κινητα και ξερω να τα σκαλιζω απεξω και ανακατωτα οσο παει αλλα απο windows τιποτα.Αυριο θα αγορασει η κοπελα μου το 8500(την επρηξα να παρει smartphone)και οπως καταλαβαινεται τις εξηγησα τα πλεονεκτηματα του ανοιχτου λογισμικου και τωρα περιμενει να το φορτωσω με ολα τα καλα!Ας μου δωσει καποιος τα φωτα του για τα βασικα :

1)πως γινεται το install/uninstall

2)βασικες εφαρμογες(appman,taskmanager κτλ..και ποιος filemanager εχει πληρη προσβαση

3)υποστηριζει 160 χαρακτηρες ελληνικους?πρεπει να γνωριζω τιποτα bugs? ηχοι κλησεις?update firmware γινεται απο το σπιτι,θεματα υποστηριζει?

4)hard reset/επαναφορα

5)ΟΠΟΙΑδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη

6)δειξτε κατανοηση!πρεπει να τα μαθω ολα! ΤΗΑΝΚ U !

Ν80power

Δε σβήνονται, είναι στη ROM.

Δεν υπαρχει καποιο tweak τοτε τη μνημη που εχω για programs να τη χρησιμοποιησω πχ για storage? Αυτη τη στιγμη εχω storage memory 16.94 MB, used 10.03 kai free 6.92. Program Memory 44.49, used 22.67 kai free 21.82. Οταν θελω να βαλω ringtone MP3 πρεπει να το αντιγραψω στο phone memory για να παιξει. Εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος να παιζει απο τη καρτα οπως στα symbian.

Δεν υπαρχει καποιο tweak τοτε τη μνημη που εχω για programs να τη χρησιμοποιησω πχ για storage? Αυτη τη στιγμη εχω storage memory 16.94 MB, used 10.03 kai free 6.92. Program Memory 44.49, used 22.67 kai free 21.82. Οταν θελω να βαλω ringtone MP3 πρεπει να το αντιγραψω στο phone memory για να παιξει. Εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος να παιζει απο τη καρτα οπως στα symbian.

Βάλε τα mp3s σου στον φάκελο My documents στην κάρτα μνήμης.

1)πως γινεται το install/uninstall

2)βασικες εφαρμογες(appman,taskmanager κτλ..και ποιος filemanager εχει πληρη προσβαση

3)υποστηριζει 160 χαρακτηρες ελληνικους?πρεπει να γνωριζω τιποτα bugs? ηχοι κλησεις?update firmware γινεται απο το σπιτι,θεματα υποστηριζει?

4)hard reset/επαναφορα

5)ΟΠΟΙΑδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη

6)δειξτε κατανοηση!πρεπει να τα μαθω ολα! ΤΗΑΝΚ U !

1. Μέσω activesync τα exe και από τη συσκευή τα cab.

2. Taskmanager: xBar, File manager: Resco explorer

3. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες η έκδοση της ACE hellas, αλλά με το πρόγραμμα Greek Apps έχεις κανονικά 160 ελληνικούς χαρακτήρες,

Update από το σπίτι.

Τα θέματα είναι μπερδεμένη ιστορία, θα έλεγα οτι αλλάζει homescreens και skins.

4. Τα δύο softkeys πατημένα ταυτόχρονα και το power on μαζί.

thanx johner, σημερα δεν πηγαμε να το παρουμε ισως αυριο,που θα παει θα το μαθω.ελπιζω παντως να να βγαζει καλες φωτο/βιντεο και να ειναι ευκολο στη χρηση γιατι θα μου το σπασει στο κεφαλι,που την επρηξα να το παρει.καπου διαβασα οτι η ace σταματησε την διαθεση qtek και αναλαβε αλλη εταιρια και απο δω και περα οι συσκευες που θα ερχονται ελλαδα,θα εχουν ελληνικο software απο κατασκευης+3μηνες τηλεφωνικη υποστηριξη.
Ν80power

thanx johner, σημερα δεν πηγαμε να το παρουμε ισως αυριο,που θα παει θα το μαθω.ελπιζω παντως να να βγαζει καλες φωτο/βιντεο και να ειναι ευκολο στη χρηση γιατι θα μου το σπασει στο κεφαλι,που την επρηξα να το παρει.καπου διαβασα οτι η ace σταματησε την διαθεση qtek και αναλαβε αλλη εταιρια και απο δω και περα οι συσκευες που θα ερχονται ελλαδα,θα εχουν ελληνικο software απο κατασκευης+3μηνες τηλεφωνικη υποστηριξη.

Η ACE συνεχίζει την διάθεση των qtek.

Όλα τα WM5 smartphones υποστηρίζουν ελληνικά, άσχετα από τη χώρα που το αγοράζεις.

Αν δεν έχεις κάποια επιδότηση χτύπα το απ'έξω να γλιτώσεις 140 euros.

Βάλε τα mp3s σου στον φάκελο My documents στην κάρτα μνήμης.

Thanks it worked χωρις βεβαια και παλι να μπορω να κανω new folder αλλα το σημαντικο ειναι οτι δουλεψε:)

Δεν μπορώ να καταλάβω :

1) Τί εννοείς γλυτώνεις το ΦΠΑ? Δεν το πληρώνεις καθόλου στο expansys ή τον πληρώνεις και τα παίρνεις πίσω (τιμολόγιο, τα γνωστά)?

2) Τι σημαίνει δεν μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο?Μόνο αποδείξεις εκδίδει? ΑΑΑ και το ΦΠΑ πως τον αποδίδει?

1. Ό,τι έχω αγοράσει από expansys το έχω αγοράσει χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή δεν πληρώνεις το ΦΠΑ στις αγορές από expansys, το ξεχνάς απλά (αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ πάντα).

2. Σημαίνει ότι δεν εκδίδει τιμολόγιο! Υποθέτω πως αυτό το χαρτί που σου στέλνουν ως απόδειξη δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμολόγιο για τα ελληνικά φορολογικά δεδομένα ή κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω πως αποδίδει το ΦΠΑ η expansys και πραγματικά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Αντιθέτως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την εξυπηρέτησή τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία των προϊόντων που έχω αγοράσει από αυτούς. Προφανώς μπορείς να τους στείλεις ένα e-mail (ή να πάρεις τηλέφωνο) ρωτώντας τους λεπτομέρειες.

1. Ό,τι έχω αγοράσει από expansys το έχω αγοράσει χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή δεν πληρώνεις το ΦΠΑ στις αγορές από expansys, το ξεχνάς απλά (αν έχεις εταιρικό ΑΦΜ πάντα).

2. Σημαίνει ότι δεν εκδίδει τιμολόγιο! Υποθέτω πως αυτό το χαρτί που σου στέλνουν ως απόδειξη δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμολόγιο για τα ελληνικά φορολογικά δεδομένα ή κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω πως αποδίδει το ΦΠΑ η expansys και πραγματικά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Αντιθέτως έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με την εξυπηρέτησή τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία των προϊόντων που έχω αγοράσει από αυτούς. Προφανώς μπορείς να τους στείλεις ένα e-mail (ή να πάρεις τηλέφωνο) ρωτώντας τους λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ξέρεις μου φαίνεται λίγο παράξενο τα περί Φ.Π.Α. ότι δεν το πληρώνεις και τελικα το μόνο που πληρώνεις είναι η αξία το προϊόντος. Anyway θα πάρω ένα ηλέφωνο να δω τι γίνεται. Ααα με το εταιρικό ΑΦΜ εννοούμε επαγγελματικό ΑΦΜ έτσι?

Πάντως και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

VF Giga Unlimited Ultra

(snip) Ααα με το εταιρικό ΑΦΜ εννοούμε επαγγελματικό ΑΦΜ έτσι?

(snip)

Εννοειται ΑΦΜ είτε εταιρείας, είτε ελεύθερου επαγγελματία κλπ κλπ.

Στο site της expansys πρέπει να έχει ειδικό link (όταν ξεκινήσεις την παραγγελία) στο οποίο μπορείς να βάλεις το ΑΦΜ σου και να ψάξει σε κάποια βάση δεδομένων για να επιβεβαιώσει αν το ΑΦΜ σου είναι εταιρικό/επαγγελματικό και κατά συνέπεια αν δικαιούσαι αγορά χωρίς ΦΠΑ. Καλά ψώνια φίλε jobous.

Εννοειται ΑΦΜ είτε εταιρείας, είτε ελεύθερου επαγγελματία κλπ κλπ.

Στο site της expansys πρέπει να έχει ειδικό link (όταν ξεκινήσεις την παραγγελία) στο οποίο μπορείς να βάλεις το ΑΦΜ σου και να ψάξει σε κάποια βάση δεδομένων για να επιβεβαιώσει αν το ΑΦΜ σου είναι εταιρικό/επαγγελματικό και κατά συνέπεια αν δικαιούσαι αγορά χωρίς ΦΠΑ. Καλά ψώνια φίλε jobous.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ξέρεις μου φαίνεται λίγο παράξενο τα περί Φ.Π.Α. ότι δεν το πληρώνεις και τελικα το μόνο που πληρώνεις είναι η αξία το προϊόντος. Anyway θα πάρω ένα ηλέφωνο να δω τι γίνεται. Ααα με το εταιρικό ΑΦΜ εννοούμε επαγγελματικό ΑΦΜ έτσι?

Πάντως και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Μηπως ειστε off-topic?:offtopic: Για το 8500 μιλαμε εδω οχι για το Expansys

Μηπως ειστε off-topic?:offtopic: Για το 8500 μιλαμε εδω οχι για το Expansys

Λιγάκι off topic. Οσο πατάει η γάτα:whistle: . Όλα τα κάνουμε για χάρη του 8500:O

VF Giga Unlimited Ultra

Δε ξερω αν καποιος αλλος που το εχει του παρουσιααστηκε το προβλημα με αναπαντητες και χαμενες κλησεις. Ενω δειχνει οτι εχει σημα κανονικα - Vodafone - με παιρνουν τηλεφωνο και τους λεει οτι ειναι κλειστο. Μετα απο λιγο παιρνω αναφορα μηνυματος οτι ειχα τις εξης κλησεις. Δε συμβαινει συνεχεια αλλα πολυ συχνα και ειναι απαραδεκτο. Ειναι θεμα αναβαθμισης μηπως?

σημερα το πηραμε επιτελους πολυ ομορφο οντως.Σας στελνω φωτο με αυτο που σας ελεγα για αλλαγη εταιριας,το αρθρο ειναι απο το pc world αυτου του μηνα.Επισης το κουτι του qtek 8500 δεν εχει γραφει πουθενα ace hellas,και μεσα υπαρχει ενα χρυσαφι μακροστενο χαρτι που αναφερει την 3μηνη τηλεφωνικη υποστηριξη. :)
Ν80power

σημερα το πηραμε επιτελους πολυ ομορφο οντως.Σας στελνω φωτο με αυτο που σας ελεγα για αλλαγη εταιριας,το αρθρο ειναι απο το pc world αυτου του μηνα.Επισης το κουτι του qtek 8500 δεν εχει γραφει πουθενα ace hellas,και μεσα υπαρχει ενα χρυσαφι μακροστενο χαρτι που αναφερει την 3μηνη τηλεφωνικη υποστηριξη. :)

:up:

Από που το πήρες τελικά;