Jump to content

[Επίσημο] HTC StarTrek (Qtek 8500)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 709
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, καλησπέρα. Έχω δύο ερωτήσεις:

1. Γνωρίζει κανείς (είτε από ίδια εμπειρία είτε από πηγές στο web) αν το κινητό μπορεί να δουλέψει κάρτα μνήμης μεγαλύτερη των 2GB; Σκεφτόμουν αυτόν τον καιρό να αγοράσω ένα νέο flash based MP3 player, αλλά στην τιμή που ανακάλυψα ότι πωλείται το κινητό θα προτιμούσα να κάνω αγορά "Μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια", αφού και το τωρινό κινητό μου είναι πλέον ξεπερασμένο ως τεχνολογία (Siemens S65)

2. Συμβατές μπαταρίες με ενισχυμένη χωρητικότητα υπάρχουν και αν ναι, σε τί τιμές; Δε με απασχολεί το αυξημένο βάρος. 750mAh είναι πολύ λίγα για τέτοιο κινητό, νομίζω...

Για 4 γιγα κάρτα μάλλον δεν παιζει, τουλάχιστον με οποιαδήποτέ και χωρίς προβλήματα. Εδώ πάντως μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317767

Μπαταριες υπάρχουν με μεγαλύτερη χωρητικότητα, κάπου προσφατα είδα σε eshop(όχι ελληνικό) μια 1100 με γύρω στα 50-60 ευρώ.

Ευχαριστώ zaxus. Απ' ότι φαίνεται, αν το πάρω θα πρέπει να τη βολέψω με extra κάρτες που δεν είναι καθόλου πρακτικό. Γμτ, δίλημμα...

Ευχαριστώ zaxus. Απ' ότι φαίνεται, αν το πάρω θα πρέπει να τη βολέψω με extra κάρτες που δεν είναι καθόλου πρακτικό. Γμτ, δίλημμα...

Και να ξέρεις επίσης ότι η τοποθέτηση της κάρτας δεν ειναι ιδιαιτερα εύκολη και δεν συνισταται η συχνή αλλαγή κάρτας γιατί χρειάζεται να βγει η μπαταρία και η κάρτα sim, αφού η υποδοχή ειναι από κάτω από τη sim. Δε θα συνιστούσα δε ούτε να βγαίνει συχνά η μπαταρία μιας και έχουν αναφερθεί φθορές στις επαφές που έχει το πορτάκι που οδηγούν σε προβλήματα λειτουργίας της συσκευής.

Ναι, τώρα το είδα κι αυτό που λες. Και από μία μικρή έρευνα, δεν πρέπει να υπάρχουν microSD κάρτες μεγαλύτερες από 2GB. Μόνο SD και miniSD βρήκα που είναι όλες SDHC και ασύμβατες με το κινητό...

Iκανοποιητικό για ποια λειτουργία?Προσωπικά μου φαίνεται μια χαρά το μέγεθος για κινητό.Σε κάποιες περιπτώσεις που το χρησιμοποίησα με destinator τη μπλε γραμμή και το σημείο που έπρεπε να στρίψω τα ξεχώριζα άνετα,αλλά σε καμμία περίπτωση στο 2d δεν μπορούσα να διαβάσω τα ονόματα των οδών.

Basika den to exw dei apo konta kai apo tis fwto mou fanike pws exei sxetika mikri othoni.Den to thelw gia GPS.Alla to paradeigma eukrineias pou mou edwses me kalupse plirws..Tnx bbbb

Για σύνδεση cosmote μήπως ξέρει κανείς ποιες είναι οι ρυθμίσεις ώστε να έχω πλοήγηση στο ίντερνετ? Oι ρυθμίσεις που έχω αρκούν μόνο για mycosmos της cosmote ενώ και το επίσημο site του κινητού δεν αναφέρει ρυθμίσεις για cosmote.

• 2 weeks later...
Kalimera.Den vriskw pouthena to 8500 gia na to dw apo konta..Mporei kapoios na mou pei ti megethos exei se sxesi me kapoio allo kinito?Gia paradeigma me to V3 tis motorola..Giati an kai omorfo apo tis fwto mou fainetai ligo pantofla..

Kalimera.Den vriskw pouthena to 8500 gia na to dw apo konta..Mporei kapoios na mou pei ti megethos exei se sxesi me kapoio allo kinito?Gia paradeigma me to V3 tis motorola..Giati an kai omorfo apo tis fwto mou fainetai ligo pantofla..

hehe είναι ακριβώς ίδιο μέγεθος με το V3 της Motorola.

Και εξωτερικά αν το παρατηρήσει κάποιος μοιάζουν υπερβολικά έως και ενοχλητικά πολύ:p

hehe είναι ακριβώς ίδιο μέγεθος με το V3 της Motorola.

Και εξωτερικά αν το παρατηρήσει κάποιος μοιάζουν υπερβολικά έως και ενοχλητικά πολύ:p

Efxaristw polu file mou..Tha to xtipisw oso isxuei i prosfora tou eshop..:D:D:D

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω format τη memeory card μέσα από το κινητό?

Sta wm5 (genika) exei epilogi gia format tis kartas..Logika tha exei kati paromoio..

To pariggeila apo to eshop alla exei kollisei sto 'Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων' apo to savvato to prwi..Lete na teleiwse apo to stock? Auto tha pei gkantemia...:(:mad::(

Sta wm5 (genika) exei epilogi gia format tis kartas..Logika tha exei kati paromoio..

To pariggeila apo to eshop alla exei kollisei sto 'Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων' apo to savvato to prwi..Lete na teleiwse apo to stock? Auto tha pei gkantemia...:(:mad::(

τη κυριακή έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύουν. οπότε κάνε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί. Στις 10 το πολύ θα έχει προχωρήσει.(εκτός και να είσαι τόοοοσο γκαντέμης!!! :lol:)

τη κυριακή έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύουν. οπότε κάνε υπομονή μέχρι αύριο το πρωί. Στις 10 το πολύ θα έχει προχωρήσει.(εκτός και να είσαι τόοοοσο γκαντέμης!!! :lol:)

Telika tous pira tilefwno kai i paraggeleia eixe kollisei logw tis microsd pou eixa paraggeilei mazi me to kinito..Apla diale3a alli karta kai mallon avrio tha mou to feroun..:D:D:D:D:D:D

Εμένα έχει πρόβλημα ρε γμτ δε βλέπει την κάρτα μνήμης! Καμιά φορά την αναγνωρίζει κανονικά οπότε μάλλον κάπου δεν κάνει καλή επαφή. Καμιά ιδέα?

re paidia gnorizei kaneis giati den moy leitoyrgei to bluetooth?episis polles fores moy kanei apo mono toy restart!mipos thelei anabathmisi to logismiko?an nai kserei kaneis poy mporo na to kano??eyxaristo!!

Για αναβάθμιση εδώ:

http://www.htc.com.gr/forum/forumdisplay.php?f=25

Πρέπει να κάνεις εγγραφή και να δώσεις σωστά το EMEI της συσκευής σου για να έχεις πρόσβαση στο τόπικ του φόρουμ και στο αρχείο αναβάθμισης.

Όσο για το bluetooth, τι εννοείς δε λειτουργεί;Το έχεις ενεργοποιήσει; Αναβοσβήνει το μπλέ φως;

Mou irthe epitelous xtes..Ta spaei to kinito..Polu omorfo kai efxristo..

Mipws 3eroume kanena site me free programmatakia ektos apo to http://www.smartphone-freeware.com????

Na fantastw oti ta programmata tis SPB pou exw gia to pda den tha kanoun gia smartphone?

Εμένα έχει πρόβλημα ρε γμτ δε βλέπει την κάρτα μνήμης! Καμιά φορά την αναγνωρίζει κανονικά οπότε μάλλον κάπου δεν κάνει καλή επαφή. Καμιά ιδέα?

μήπως να το στείλεις στο σέρβις τους να δουν τι παίζει? ;) Ρίξε μια ερώτηση και στο φόρουμ υποστήριξης http://www.htc.com.gr/forum/

Mou irthe epitelous xtes..Ta spaei to kinito..Polu omorfo kai efxristo..

Mipws 3eroume kanena site me free programmatakia ektos apo to http://www.smartphone-freeware.com????

Na fantastw oti ta programmata tis SPB pou exw gia to pda den tha kanoun gia smartphone?

Kαλορίζικο.Τα προγράμματα της spb δεν κάνουν για το 8500.