tauri Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 My immortal παραπάνω αναφέρεις για τα sms 160 χαρακτήρες στα ελληνικά με T9. Δυστυχώς το δικό μου έχει μονο 70 στα ελληνικά, με ενεργοποιημένο το Unicode. Η έκδοση ROM που έχω 1,02,251,1. τι μπορεί να φταίει? Που μπορώ να κατεβάσω νέες ROM? Φιλικά Σταμάτης Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 My immortal παραπάνω αναφέρεις για τα sms 160 χαρακτήρες στα ελληνικά με T9. Δυστυχώς το δικό μου έχει μονο 70 στα ελληνικά, με ενεργοποιημένο το Unicode. Η έκδοση ROM που έχω 1,02,251,1. τι μπορεί να φταίει? Που μπορώ να κατεβάσω νέες ROM? Φιλικά Σταμάτης Η ACE Hellas συμπεριλαμβανει με την συσκευη, προγραμα, που σου επιτρεπει να στελνεις sms στα ελληνικα με 160 χαρ. Απο που το πηρες το τηλεφωνο? Και εγω την ιδια εκδοση ROM εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Kαταρχάς, καλημέρα και καλώς σας βρήκα μιας και αυτό είναι το πρώτο μου post. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα και παρακαλώ για την απάντησή σας. Έχω ένα Qtek 8500, και θέλω να το συνδέσω στο radio cd του αυτοκινήτου μου (έχει auxiliary) για να παίζω mp3! Γίνεται????? Ευχαριστώ. Δε δοκιμαζεις να μας πει και εμας?:D Βρηκες καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Λες αμά ήξερα να ρώταγα?.......:) Χωρις να μειώνω τους υπόλοιπους συμφορουμίτες κάποιoς psybill έιναι τζιμάνι και πιστεύω ότι θα μπορεί να με κατατοπίσει........ HELP! Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Λες αμά ήξερα να ρώταγα?.......:) Χωρις να μειώνω τους υπόλοιπους συμφορουμίτες κάποιoς psybill έιναι τζιμάνι και πιστεύω ότι θα μπορεί να με κατατοπίσει........ HELP! PM him then.;) Otherwise, wait until March to get my new car, which has an aux jack and I'll try hooking up my phone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Η ACE Hellas συμπεριλαμβανει με την συσκευη, προγραμα, που σου επιτρεπει να στελνεις sms στα ελληνικα με 160 χαρ. Απο που το πηρες το τηλεφωνο? Και εγω την ιδια εκδοση ROM εχω Το τηλέφωνο το πήρα απο expansys.com.gr δεν βρηκα κατι τετοιο στο cd. μήπως μπορείς να μου στείλεις την εφαρμογή? ή να την ανεβάσεις κάπου? Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Το τηλέφωνο το πήρα απο expansys.com.gr δεν βρηκα κατι τετοιο στο cd. μήπως μπορείς να μου στείλεις την εφαρμογή? ή να την ανεβάσεις κάπου? Επειδη οπως θα εχεις διαβασει, εχω αλλαξει 3 8500:!: :p το τελευταιο, δεν εχει αυτη την εφαρμογη. Ετσι και αλλιως, εμενα δε μου χρειαζεται. Ειμαι σιγουρος ομως, οτι η γλυκια My_Immortal την εχει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 My immortal παραπάνω αναφέρεις για τα sms 160 χαρακτήρες στα ελληνικά με T9. Δυστυχώς το δικό μου έχει μονο 70 στα ελληνικά, με ενεργοποιημένο το Unicode. [...] τι μπορεί να φταίει? Ότι έχεις ενεργοποιημένο το Unicode φυσικά!! Απενεργοποίησέ το και όλα θα είναι ΟΚ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Επειδη οπως θα εχεις διαβασει, εχω αλλαξει 3 8500:!: :p το τελευταιο, δεν εχει αυτη την εφαρμογη. Ετσι και αλλιως, εμενα δε μου χρειαζεται. Ειμαι σιγουρος ομως, οτι η γλυκια My_Immortal την εχει:D H γλυκιά My_Immortal δεν το έχει δυστυχώς! :rolleyes: Αλλά αν γραφτείς στο επίσημο site της Qtek, χρησιμοποιώντας το imei της συσκεύης σου, θα σου το δώσουν. http://www.qtek.gr/forum/ Ή ακόμα μπορείς να στείλεις ένα mail στην ACE με το imei σου και να το ζητήσεις. qtek@ace-hellas.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Καλημέρα, μετά από μερικά χρόνια κατοχής symbian τηλεφώνων, είπα να δοκιμάσω τα mobile windows, και συγκεκριμένα στο 8500. Μια ερωτησούλα μόνο, είδα στο expansys ότι έχει 285 ευρώ, ενώ plaisio και λοιποί (όλοι οι συνεργάτες της ace hellas) το έχουν στα 400 και βάλε... και μιλάμε για ίδιο πακέτο, με ίδια αξεσουάρ. Μου φαίνεται πολύ μεγάλη η διαφορά!!! Το ξέρω ότι αν το πάρω από expansys δε θα έχει ελληνικά windows, αλλά δε με νοιάζει. Και επίσης δε θα έχω υποστήριξη από την ace hellas, αλλά με αυτά που διαβάζω σε άλλον thread, ούτε αυτό με πειράζει... Υπάρχει κάποιος που να έχει χρειαστεί service στο τηλέφωνό του (μέσω expansys) και να μην έγινε η δουλειά του; Και γενικώς, γνωρίζετε κάτι (που δε γνωρίζω εγώ) ώστε να μην το πάρω εκεί; Και κάτι τελευταίο.... παίρνει 2γίγα καρτούλα; ή σταματάει να βλέπει στο 1γίγα; Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα!!! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλησπέρα ,μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να κραταω γραπτες σημειώσεις στο 8500? σαν το κλασσικο σημειωματάριο των νοκια και οχι μονο, δηλαδη. εψαξα σχολαστικα μεσα στο μενου του 8500 μου και δεν βρηκα κατι. μονο οι "εργασιες " κανουν κατι αναλογο αλλα δεν ειναι καθολου πρακτικο. ευχαριστώ μηπως υπαρχει σε εξτρα προγραμματακι?αν ναι ποιό και που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Δοκιμασε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φαινεται καλο αλλα που μπορω να το βρω free? μηπως ξερεις και καποιο αλλο πιο απλο και οχι τοσο πολυπλοκο? κατι αναλογο με αυτο που εχουν τα symbian 60. thanks κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω: οταν μπαινω στις επαφες και θελω να παω π.χ στο γ(γιαννης) πρεπει να πατησω το 1 και οχι το 4 που θα επρεπε κανονικα.και λεω κανονικα γιατι στα μηνύματα και οπου αλλου γραφω κειμενο το γ ειναι στο 4.βεβαια αυτο δεν συμβαινει με το γ μοναχα αλλα με ολα τα γραμματα.αλλη διαταξη στα μυνήματα κι αλλη στην ευρεση των επαφών.συμβαινει κ σε αλλους αυτο, υπαρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φαινεται καλο αλλα που μπορω να το βρω free? μηπως ξερεις και καποιο αλλο πιο απλο και οχι τοσο πολυπλοκο? κατι αναλογο με αυτο που εχουν τα symbian 60. thanks κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω: οταν μπαινω στις επαφες και θελω να παω π.χ στο γ(γιαννης) πρεπει να πατησω το 1 και οχι το 4 που θα επρεπε κανονικα.και λεω κανονικα γιατι στα μηνύματα και οπου αλλου γραφω κειμενο το γ ειναι στο 4.βεβαια αυτο δεν συμβαινει με το γ μοναχα αλλα με ολα τα γραμματα.αλλη διαταξη στα μυνήματα κι αλλη στην ευρεση των επαφών.συμβαινει κ σε αλλους αυτο, υπαρχει λύση? 1. Τοσα torrent sites υπαρχουν, καπου θα το βρεις for free :) 2. Δες αυτο το site Εχει πολλα προγραματα και θα βρεις κατι πιο απλο. 3. Δε μπορω να σου απαντησω γιατι εχω αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω: οταν μπαινω στις επαφες και θελω να παω π.χ στο γ(γιαννης) πρεπει να πατησω το 1 και οχι το 4 που θα επρεπε κανονικα.και λεω κανονικα γιατι στα μηνύματα και οπου αλλου γραφω κειμενο το γ ειναι στο 4.βεβαια αυτο δεν συμβαινει με το γ μοναχα αλλα με ολα τα γραμματα.αλλη διαταξη στα μυνήματα κι αλλη στην ευρεση των επαφών.συμβαινει κ σε αλλους αυτο, υπαρχει λύση?Όντως, συμβαίνει αυτό :wacko: . Γιατί στο site της qtek (Ελληνικό) δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις για το τηλέφωνο; Τόσο παρατημένο το έχουν; :confused: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 τελικα οσο και να εψαξα δε καταφερα να βρω κατι.ευχαριστω παντως κατι αλλο που μου προεκυψε ειναι με τα themes 1. πως τα κανω uninstall? προσπαθησα απ το: "Programs -> Settings -> More -> Remove Programs" αλλα δεν βρισκω τα themes που ειχα εγκαταστησει(σε .hme μορφη) καπου διαβασα οτι απο εκει θα επρεπε να τα κανω uninstall. 2. αλλιως απο που? 3. ακομα, υπαρχει τροπος να διαλεγω που θα τα εγκαθιστω? γιατι μαλλον τα κανει install αυθαιρετα στη συσκευη! 4. μηπως εχετε δει κανενα theme που να μοιαζει με το μαμισιο των καινούριων samsung?(d900, e900).το μαυρο UI εννοω ευχαριστω και σορυ αν κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Τελικά, το πήρα το 8500, το έχω 2 μέρες τώρα, μαζί με μια 2gb microsd. Σαν νέοπας στα WM κατάφερα 3 hard reset ως τώρα! Διάβασα το thread (όλο) και βρήκα διάφορα χρήσιμα, όπως την απενεργοποίηση της φόρτισης μέσω usb, την εφαρμογούλα για το πως θα αναβει το LEDακι κτλ κτλ. Απορίες..... 1. Ένα πρόγραμμα ρε παιδιά να πάρω ένα backup, έψαξα για το SpriteBackup, αλλά βρίσκω μόνο για ppc, και όχι για smartphone. Το έχει κανείς;;; 2. Αν το ξεκλειδώσω με regedit και SDA_ApplicationUnlock θα μπορώ να εγκαταστήσω Ό,ΤΙ εφαρμογή θέλω (για smartphones πάντα), ακόμα και unsigned; Thanx για όλα! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 1. δε μπορω να κανω εγκατασταση κανενα ...setup.exe αρχειο-παιχνιδι για ολα λου εμφανιζει μηνυμα οτι η εκαστοτε εφαρμοη δεν ειναι συμβατη με windows ce. τι συμβαινει? 2. διαβασα ολο το ποστ αλλα δεν καταλαβα πως να απενεργοποιησω το usb charging.τι πρεπει να κανω δηλαδη ακριβως? τι ειναι αυτη η registry και πως την τροποποιώ?χρειάζεται να εγκαταστησω καποιo προγραμμα explorer ΄κανει και ο μαμισιος? μου φαινεται πως μπηκα κατευθειαν στα βαθια με το windows mobile και εχω χασει το μπούσουλα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 1. δε μπορω να κανω εγκατασταση κανενα ...setup.exe αρχειο-παιχνιδι για ολα λου εμφανιζει μηνυμα οτι η εκαστοτε εφαρμοη δεν ειναι συμβατη με windows ce. τι συμβαινει? 2. διαβασα ολο το ποστ αλλα δεν καταλαβα πως να απενεργοποιησω το usb charging.τι πρεπει να κανω δηλαδη ακριβως? τι ειναι αυτη η registry και πως την τροποποιώ?χρειάζεται να εγκαταστησω καποιo προγραμμα explorer ΄κανει και ο μαμισιος? μου φαινεται πως μπηκα κατευθειαν στα βαθια με το windows mobile και εχω χασει το μπούσουλα. ευχαριστω Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας 2 εφαρμογές (που αναφέρω πιο πάνω), ένα registry editor για να τροποποιήσεις τη registry (μητρώο) του τηλεφώνου. Η άλλη εφαρμογή είναι ένα 'ξεκλειδωτήρι', και μετά θα μπορείς να εγκαθιστάς τα πάντα. Αν μια εφαρμογή σου πει ότι είναι για Windows CE, θα πρέπει να την τρέξεις από το PC και όχι από το τηλέφωνο. Ψάξε το thread (μικρό είναι κιόλας), θα βρεις το link με τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα, και όταν το καταφέρεις, το usb charging είναι παιχνιδάκι! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 http://www.megamarket.gr/imgmed/35735_Qtek_8500.jpg Σκέφτομαι να αποκτήσω ένα. Αξίζει; Το βρίσκω 370 ευρώ. Εχει ελληνικό Τ9; Γενικά είναι εύχρηστο το μενού του; ευχαριστώ :) http://www.gsmarena.com/qtek_8500-1483.php Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ρε παιδιά ωραίο κινητάκι αλλά και 397 που ζητάνε είναι πολλά IMO. ενδιαφέρομαι αλλά είναι ακριβό... έχει ελληνικό τ9; αναμονή μπαταρίας με νύχτα κλειστό; έχει εύχρηστο μενού; είχα παλαιότερα το 8310 και δεινοπάθησα με το άθλιο μενού του. μάλλον θα πάω για το Ν71 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ρε παιδιά ωραίο κινητάκι αλλά και 397 που ζητάνε είναι πολλά IMO. ενδιαφέρομαι αλλά είναι ακριβό... έχει ελληνικό τ9; αναμονή μπαταρίας με νύχτα κλειστό; έχει εύχρηστο μενού; είχα παλαιότερα το 8310 και δεινοπάθησα με το άθλιο μενού του. μάλλον θα πάω για το Ν71 Ελληνικό t9 έχει, η μπαταρία υπολόγισε, με κλειστό τη νύχτα, 2-3 μέρες. Το μενού δεν πιστεύω να έχει διαφορές με το 8310... :O Έχω ένα πρόβλημα...μετά από φορμάτ μου στέλνει sms με 60 χαρακτήρες...τι παίζει; Αν απενεργοποιήσω το Unicode, τα στέλνει κινέζικα :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 κατάλαβα...ακόμα σε νηπιακό στάδιο. Ν71 τότε. ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 κατάλαβα...ακόμα σε νηπιακό στάδιο. Ν71 τότε. ευχαριστώ Τα WM5 ειναι σε νηπιακο σταδιο? Μη τρελαθουμε:wacko: Κανονικα στελνει sms στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες kai T9, με την εφαρμογη που δινει η ACE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 τελικα οσο και να εψαξα δε καταφερα να βρω κατι.ευχαριστω παντως κατι αλλο που μου προεκυψε ειναι με τα themes 1. πως τα κανω uninstall? προσπαθησα απ το: "Programs -> Settings -> More -> Remove Programs" αλλα δεν βρισκω τα themes που ειχα εγκαταστησει(σε .hme μορφη) καπου διαβασα οτι απο εκει θα επρεπε να τα κανω uninstall. 2. αλλιως απο που? 3. ακομα, υπαρχει τροπος να διαλεγω που θα τα εγκαθιστω? γιατι μαλλον τα κανει install αυθαιρετα στη συσκευη! 4. μηπως εχετε δει κανενα theme που να μοιαζει με το μαμισιο των καινούριων samsung?(d900, e900).το μαυρο UI εννοω ευχαριστω και σορυ αν κουρασα Application Data------>Home. Εκει τα κανει store ta themes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts