Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, στα πλαίσια της αγοράς μεταχειρισμένου που λέγαμε, τα Orange SPV branded Hermes από που παίρνουν εγγύηση/σέρβις στην Ελλάδα; Γιατί (προφανώς) η ACE δεν τα καλύπτει:(
Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και ΝΑΙ!!! το πήρα με αλλαγμένη πλακέτα δηλαδή καινούργιο τηλέφωνο να λέμε την αλήθεια με τα ίδια πλαστικά

και μέχρι τώρα μου δουλεύει

αλλά μου βάλανε το λογισμικό της ACE επάνω και τώρα θα είμαι αναγκασμένος να περιμένω αναβαθμίσεις από αυτούς???

Guest lagoudakis
καλοριζικο,δεν εχεις προβλημα αναβαθμισεων,η htc δινει σε ολους την ιδια αναβαθμιση πια,απλα η ace δινει και τα ελληνικα,αν θελεις τα περνας αν δεν θελεις δεν τα περνας,η συσκευη σου δεν ηταν απο ace;

Guest lagoudakis
Παίδες, στα πλαίσια της αγοράς μεταχειρισμένου που λέγαμε, τα Orange SPV branded Hermes από που παίρνουν εγγύηση/σέρβις στην Ελλάδα; Γιατί (προφανώς) η ACE δεν τα καλύπτει:(
λογικα το στελνεις αγγλια,στην ελλαδα δεν εχουν εγγυηση

και εγώ που έχω το m3100 μου είπαν οτι μόνο αμα το στείλω Αγγλία.

έχει κανείς κανα theme να με προμηθευσει???

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

καλοριζικο,δεν εχεις προβλημα αναβαθμισεων,η htc δινει σε ολους την ιδια αναβαθμιση πια,απλα η ace δινει και τα ελληνικα,αν θελεις τα περνας αν δεν θελεις δεν τα περνας,η συσκευη σου δεν ηταν απο ace;

η συσκευή δεν ήταν από ACE ήταν από expansys γιατί δεν μπορούσα τα ελληνικά στα μενού.δηλαδή μπορώ να κάνω αναβάθμιση με τις wwe αναβαθμίσεις και πάλι???

απλά θα παραμένουν τα ελληνικά στο hardware keyboard και σε πληκτρολόγιο στην οθόνη και μετά την αναβάθμιση???δηλαδή από aekmap και resco keyboard εγώ ξεμπέρδεψα?

Guest lagoudakis
αν δεν θελεις ελληνικα κατεβασε απο το site τις htc την τελευταια ρομ ειναι η ιδια που σου εβαλε η ace χωρις να εχεις ελληνικα,απλα θα πρεπει να ξαναβαλεις τα πληκτρολογια που ειχες,γιατι δεν αλλαζεις την γλωσσα απο τις επιλογες;

ρε παιδια τι γινετε μ' αυτη τη ρομ???

γινετε να κολλάει και να μην ξυπνάει και να εχω εγκαταστησει μονο resco file explorer 2007, resco photo viewer pro, sktools, spb backup, pencil box deluxe, ptravelalarm και 2 games resco sudoku, resco sokoban

ου εχει κανει απο χθες 3 φορες το sleep of death και δεν ξυπναγε χωρις soft rest και 2 φορες οταν πηγα να το συγχρονίσω κολλησε

τι να κανΩ?

υπομονη που λεει και ο φιλος lagoudakis μεχρι να βγουν τα 6ρια???

Πράγματι, τους πήρα τηλέφωνο για να καλύψω κάποιες απορίες που είχα και το επιβεβαιώσανε - επισκευάζουν τα πάντα αλλά δίνουν σέρβις εντός εγγυήσεως μόνο για τις συσκευές με δικό τους ΙΜΕΙ.

Ευτυχώς μάλλον βρέθηκε λύση και σύντομα θα join κι εγώ το club:D

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Geia sas paidia!Exw mia erwtsh gia ena TyTN agorasmeno apo ekswteriko!Mporoume na to flasharoume me kapoia ellhnikh Rom apo ACE?(Se ena smartphone qtek8310 to eixa kanei xalara prin ligo kairo).Eyxaristw gia tis apanthseis

Guest lagoudakis
rom απο ace δεν υπαρχει πλεον ολες τις δινει η htc,η ace απλα δινει τα ελληνικα μονο στις συσκευες που φερνει η ιδια

Guest lagoudakis
ρε παιδια τι γινετε μ' αυτη τη ρομ???

γινετε να κολλάει και να μην ξυπνάει και να εχω εγκαταστησει μονο resco file explorer 2007, resco photo viewer pro, sktools, spb backup, pencil box deluxe, ptravelalarm και 2 games resco sudoku, resco sokoban

ου εχει κανει απο χθες 3 φορες το sleep of death και δεν ξυπναγε χωρις soft rest και 2 φορες οταν πηγα να το συγχρονίσω κολλησε

τι να κανΩ?

υπομονη που λεει και ο φιλος lagoudakis μεχρι να βγουν τα 6ρια???

μηπως φταιει καποιο προγραμμα;δοκιμασε να του κανεις φορματ και δουλεψε το χωρις καμμια εφαρμογη 2-3 μερες να δεις πως θα παει(προτεινω νηστεια και προσευχη για κανενα μηνα που θα δουμε τα 6αρια:D )

09/07/07 ερχονται τα 6ρια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

και για να τα δώσουν στους καλούς μας φίλους τους ασιάτες... θα τα πάρουμε και εμεις :D

Μήπως μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος που πρέπει να πειράξω τον τιτανα για να προσθαφαιρέσω τα ring tones του και να βάλω δικά μου?

09/07/07 ερχονται τα 6ρια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

και για να τα δώσουν στους καλούς μας φίλους τους ασιάτες... θα τα πάρουμε και εμεις :D

Και μία και κάνουμε λόγο για τα 6αρια...Τον δίκο μου τιτανα τον έχω αγοράσει από Ιταλία και η ερώτησή μου είναι αν θα μπορέσω να τον αναβαθμίσω στην ελληνική έκδοση των 6....?Γίνεται?:confused:

Και μία και κάνουμε λόγο για τα 6αρια...Τον δίκο μου τιτανα τον έχω αγοράσει από Ιταλία και η ερώτησή μου είναι αν θα μπορέσω να τον αναβαθμίσω στην ελληνική έκδοση των 6....?Γίνεται?:confused:

Όχι, η Ελληνική έκδοση είναι από την ACE Hellas και περνάει μόνο σε συσκευές με δικό τους ΙΜΕΙ. Θα μπορείς πάντως να περάσεις τη ROM της HTC, και εν συνεχεία ή βρίσκοντας από κάπου τα .CABs του εξελληνισμού ή με κάποια άλλη λύση που δεν έχω υπ' όψιν μου αυτή τη στιγμή να βάλεις Ελληνικό περιβάλλον.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, Ελληνικά στα πληκτρολόγια θα έχεις σον φασόν - τουλάχιστον απ' ότι μου έχουν εξηγήσει οι μέντορες εδώ μέσα:D

Όχι, η Ελληνική έκδοση είναι από την ACE Hellas και περνάει μόνο σε συσκευές με δικό τους ΙΜΕΙ. Θα μπορείς πάντως να περάσεις τη ROM της HTC, και εν συνεχεία ή βρίσκοντας από κάπου τα .CABs του εξελληνισμού ή με κάποια άλλη λύση που δεν έχω υπ' όψιν μου αυτή τη στιγμή να βάλεις Ελληνικό περιβάλλον.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, Ελληνικά στα πληκτρολόγια θα έχεις σον φασόν - τουλάχιστον απ' ότι μου έχουν εξηγήσει οι μέντορες εδώ μέσα:D

για το htctouch τι εχετε να πειτε ;

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

για το htctouch τι εχετε να πειτε ;

Αν και λίγο off topic, συνοπτικά: είναι πολύ μικρό, πολύ ελαφρύ, έχει εξαιρετική αυτονομία, ένα καλό 3G κινητό (αλλά χωρίς μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις), το TouchFLO είναι πολύ έξυπνο ως υλοποίηση... αλλά: έχει που έχει αργό επεξεργαστή, όλα τα κλαπατσίμπαλα το βαραίνουν πολύ (ευτυχώς τα Windows Mobile 6.0 το κάνουν να πετάει... φαντάσου τι έχει να γίνει όταν τα φορέσει ο Τιτάνας!), και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο, που σε περιορίζει στην πληκτρολόγηση με πενάκι.

Αλλά είπαμε, off topic όλα αυτά ε;;)

Αν και λίγο off topic, συνοπτικά: είναι πολύ μικρό, πολύ ελαφρύ, έχει εξαιρετική αυτονομία, ένα καλό 3G κινητό (αλλά χωρίς μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις), το TouchFLO είναι πολύ έξυπνο ως υλοποίηση... αλλά: έχει που έχει αργό επεξεργαστή, όλα τα κλαπατσίμπαλα το βαραίνουν πολύ (ευτυχώς τα Windows Mobile 6.0 το κάνουν να πετάει... φαντάσου τι έχει να γίνει όταν τα φορέσει ο Τιτάνας!), και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο, που σε περιορίζει στην πληκτρολόγηση με πενάκι.

Αλλά είπαμε, off topic όλα αυτά ε;;)

Σ ευχαριστω πολυ...Απλως προσπαθω καπου να καταληξω σχετικα με την αγορα...ενος Τιτανα..η κατι αλλο !

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς κάνουν το συρόμενο πληκτρολόγιο να γράφει Ελληνικά;

Ευχαριστώ:)

1) http://ae.inc.ru/aekmap.php

2) Και απο το Δασκαλο zaharakis

""για τα ελληνικα παρε αυτο

http://www.penreader.com/download/LE...k_HTC_TyTN.exe

κανε εγκατασταση σε μορφη custom και αφαιρεσε τις εχτρα επιλογες του interface translation και του char map..

μετα θα σου ζητηθει επανεκινηση και μολις ανοιξει το τηλ σου πηγαινε ρυθμισεις/ρυθμισεις λενγκ και προσθεσε τις επιλογες greek & english στα options του hardware πληκτρολογιου.

αν ενεργοποιησεις το disable sκin phone στο pimp my black και κανεις επανεκινηση ανοιγοντας μετα το πληκτρολογιο του τιτανα και πατωντας το space θα εεχις την αναζητηση στον τηλεφωνικο καταλογο σου και στις επαφες σου ελληνικα και γρηγορα!

συν οτι υποστηριζει ελληνικα+αγγλικα+sms ""

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ημερομηνία κυκλοφορίας wm6 έχουμε τελικά ?

κατι ακουστηκε για Αυγουστο.

θα δειξει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]