TonyK Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 εσενα δεν σε θελουμε εδω προδοτη:D παντως αυτο λενε ολοι με τα 6αρια,οτι κανουν πολυ καλη διαχειρηση στην μνημη;) μακαρι.. μα δεν ειμαιιιι......προδοτης..........αφου εχω και το tytn ακομα....χι χι.:lol: Το Touch ειναι για τις.....βολτες και το tytn για τη δουλεια :):lol: Καλυτερος συνδυασμος δεν γινετε νομιζω :p Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ααααα οκ,τοτε εχεις δικαιωμα λογου:p ζητω ταπεινα συγνωμη:)μετα το οφ-τοπικ συνεχιζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ειμαστε πολυ κοντα στα επισημα 6αρια παιδια,στο xda ανεβηκε η original rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ξέρω ότι είναι off topic αλλά είναι η κατάλληλη σελίδα για να ρωτήσω. Μήπως ξέρετε εάν ενδιαφέρεται κάποιος για tytn; Ευχαριστώ:offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γειας σας παιδες μια ερωτηση: Αγορασα απο το emarket ενα htc tytn το οποιο ειναι με την σειρα του αγορασμενο απο το εξωτερικο. Δεν το εχει πολυ καιρο και μου ειπε να την ψαξω για την εργοστασιακη εγγυηση μπορειτε να με βηθησετε λιγο? ειναι το πρωτο ppc που εχω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Και κατι αλλο η φανταζομαι οτι δεν θα εχω προβλημα με την εκδοση 6 που εφτιαξε καποιος εδω μεσα ετσι? Η 6 ειναι συμβατη με προγραμματα του wm5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γειας σας παιδες μια ερωτηση: Αγορασα απο το emarket ενα htc tytn το οποιο ειναι με την σειρα του αγορασμενο απο το εξωτερικο. Δεν το εχει πολυ καιρο και μου ειπε να την ψαξω για την εργοστασιακη εγγυηση μπορειτε να με βηθησετε λιγο? ειναι το πρωτο ppc που εχω. Ευχαριστω αν η συσκευη ειναι htc tytn και οχι κατι παρομοιο λογικα εχεις εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια για θεματα hardware επισης τα προγραματα ειναι συμβατα με τα wm6. αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι οι αλλαγες rom. αν δεν εισαι γνωστης των ppc καλυτερα να μην το επιχειρησεις.(υπαρχει περιπτωση να τρεχεις και αν μην φτανεις) διαβασε πρωτα μαθε την συσκευη οσο καλυτερα μπορεις και ακομα καλυτερα περιμενε την official wm6 rom που θα δωσει η μαμα htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ευχαριστω για την απαντηση. Htc tytn Vodafone ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ευχαριστω για την απαντηση. Htc tytn Vodafone ειναι.Αν εχει η συσκευη σου το λογοτυπο της Vodafone (1605 οπως το βλεπω απο το δικο μου κουτι) τοτε εχεις εγγυηση απο την Vodafone και οχι απο την HTC!Αυτο μου απαντησαν μεσω μαιλ που ειχα στειλει στο παρελθον στην HTC με αυτη την ερωτηση! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 μια μεγαλη καλημερα σε ολη την παρεα :) εχω εξαφανιστει τον τελευταιο καιρο μιας και λιγο ο φορτος δουλειας αλλα και η ανυπαρξια της τεχνικης υποστηριξης του ΟΤΕ (προβληματικη λειτουργια της ADSL μου) δεν μπορω να βλεπω νεα σας :( να στε ολοι καλα και καλες διακοπες :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 γεια σου Δημητρη:) σε τρεχουν με δουλεια τετοια εποχη;λεω και εγω θα ειναι στις παραλιες και θα κανει βουτιες και ματι:p πηγαινε στον οτε και βαλε φουρνελο:p και απο μενα καλες διακοπες σε ολα τα παιδια και καλα να περασετε οτι και αν κανετε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdimitr Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Απορία!!! Mε το δάκτυλο το tytn μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή θέλει μόνο πενακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Απορία!!! Mε το δάκτυλο το tytn μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ή θέλει μόνο πενακι? Κατά τη γνώμη μου (και από προσωπική πείρα), εξαρτάται μόνο από το interface της εφαρμογής που χρησιμοποιείς, και την... δεξιοτεχνία σου στα δάκτυλα :p Εγώ πάντως πολύ σπάνια βγάζω πενάκι, και μόνο για συγκεκριμμένες δουλειές (ή όταν είναι να ασχοληθώ με κάτι αρκετή ώρα). Επίσης, ένα screen protector βοηθάει αρκετά στη χρήση της οθόνης με το δάκτυλο (αν μη τι άλλο, δεν σε απασχολούν οι δακτυλιές κλπ). nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdimitr Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Ευχαριστώ nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 εγω αντιθετως δεν ειμαι καλος στο "δακτυλο":D (μονο στον τιτανα):p και επειδη δεν θελω να πιανω την οθονη παιζω μονο με τα κουμπια-γραφιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 παναθεμα σε lagoudaki!!!:lol: :lol: :lol: την παρασκευη θα τον εχω και εγω επιτελους!!πιστευω να εκανα καλη επιλογη,οποτε αν εχω αποριες δεν θα με αφησετε ξεκρεμαστο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 καλη επιλογη κατα την γνωμη μου φιλε μου,και πανω στην ωρα που δινουν τα 6αρια που απο οτι λενε τα παιδια που τα εχουν δοκιμασει η διαφορα προς το καλυτερο ειναι αισθητη,οποτε το μηχανημα θα ειναι ανταγωνιστικο για αρκετο καιρο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 δυστυχως για κανα 2μηνο μονο θα παιζει ο τιτανας δυνατα :rolleyes: ερχεται η νεα φουρνια :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 παναθεμα σε lagoudaki!!!:lol: :lol: :lol: την παρασκευη θα τον εχω και εγω επιτελους!!πιστευω να εκανα καλη επιλογη,οποτε αν εχω αποριες δεν θα με αφησετε ξεκρεμαστο:O και πολυ καλα εκανες φιλε μου :) ειναι το απολυτο εργαλειο αυτη την στιγμη και δεν δεχομαι κουβεντα :rolleyes: και εμεις εδω θα ειμαστε για οτι χρειαστεις ! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 πας για kaiser ε;:p και εγω αλλα κατα τον γεναρη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 πας για kaiser ε;:p και εγω αλλα κατα τον γεναρη;) μπα δεν θα περιμενω για ελληνικη βερσιον του γιαννη...θα το παρω απ εξω μολις πρωτοκυκλοφορησει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evolish Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Για σας, Να 'μαι και εγώ πίσω από τις διακοπές μου.. Απ' ότι βλέπω ακόμα δεν βγήκαν τα WM6 ε; θέλω τα φώτα σας σε κάτι: στην htc.com όταν κάνω login στο eclub, (έχω κάνει register την συσκευή μου), όταν πατώ στο 'Phone Software Updates', μου λέει: "Select your PDA phone or smartphone model from the list. If your registered product is not listed, please check back next time as new patches are added regularly." Πώς το διαλέγω το τηλέφωνο μου ρε παιδιά; Έχω προσπαθήσει τα πάντα και ακόμη πιάνω αυτό το μήνυμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas33drama Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 geia sas paidia, yparxei tv tuner gia tin microsd sindesi tou titana? kserw pws yparxei sd tv tuner.... ti kanoume gia micro sd? efxaristw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 μπα δεν θα περιμενω για ελληνικη βερσιον του γιαννη...θα το παρω απ εξω μολις πρωτοκυκλοφορησει :)εγω περιμενω γιατι μου βγαζει η voda κανενα 200-250 επιδοτηση τον γεναρη,μεχρι τοτε θα εχω τον τιτανα μου θα μου ερθουν και τα 6 οποτε μια χαρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_na Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Χρησιμοποιώ το HTC TyTN με non-stop wind για πρόσβαση στο internet. Εννοείται πως έχω ενεργοποιημένα τα cookies... To πρόβλημα είναι πως έχω πρόβλημα με τα session cookies δηλάδή με τα cooking για login sessions. Κάποιες φορές μπορώ να συνδεθώ σε κάποια site και με πετάει σχεδόν αμέσως, κάποιες φορές δεν μπορώ να συνδεθώ καν! Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts