Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas paidia!Exw mia erwtsh gia ena TyTN agorasmeno apo ekswteriko!Mporoume na to flasharoume me kapoia ellhnikh Rom apo ACE?(Se ena smartphone qtek8310 to eixa kanei xalara prin ligo kairo).Eyxaristw gia tis apanthseis

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
rom απο ace δεν υπαρχει πλεον ολες τις δινει η htc,η ace απλα δινει τα ελληνικα μονο στις συσκευες που φερνει η ιδια

Guest lagoudakis
ρε παιδια τι γινετε μ' αυτη τη ρομ???

γινετε να κολλάει και να μην ξυπνάει και να εχω εγκαταστησει μονο resco file explorer 2007, resco photo viewer pro, sktools, spb backup, pencil box deluxe, ptravelalarm και 2 games resco sudoku, resco sokoban

ου εχει κανει απο χθες 3 φορες το sleep of death και δεν ξυπναγε χωρις soft rest και 2 φορες οταν πηγα να το συγχρονίσω κολλησε

τι να κανΩ?

υπομονη που λεει και ο φιλος lagoudakis μεχρι να βγουν τα 6ρια???

μηπως φταιει καποιο προγραμμα;δοκιμασε να του κανεις φορματ και δουλεψε το χωρις καμμια εφαρμογη 2-3 μερες να δεις πως θα παει(προτεινω νηστεια και προσευχη για κανενα μηνα που θα δουμε τα 6αρια:D )

09/07/07 ερχονται τα 6ρια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

και για να τα δώσουν στους καλούς μας φίλους τους ασιάτες... θα τα πάρουμε και εμεις :D

Μήπως μπορεί να με διαφωτήσει κάποιος που πρέπει να πειράξω τον τιτανα για να προσθαφαιρέσω τα ring tones του και να βάλω δικά μου?

09/07/07 ερχονται τα 6ρια.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

http://www.asia.htc.com/asia/event/WM6/index.html

και για να τα δώσουν στους καλούς μας φίλους τους ασιάτες... θα τα πάρουμε και εμεις :D

Και μία και κάνουμε λόγο για τα 6αρια...Τον δίκο μου τιτανα τον έχω αγοράσει από Ιταλία και η ερώτησή μου είναι αν θα μπορέσω να τον αναβαθμίσω στην ελληνική έκδοση των 6....?Γίνεται?:confused:

Και μία και κάνουμε λόγο για τα 6αρια...Τον δίκο μου τιτανα τον έχω αγοράσει από Ιταλία και η ερώτησή μου είναι αν θα μπορέσω να τον αναβαθμίσω στην ελληνική έκδοση των 6....?Γίνεται?:confused:

Όχι, η Ελληνική έκδοση είναι από την ACE Hellas και περνάει μόνο σε συσκευές με δικό τους ΙΜΕΙ. Θα μπορείς πάντως να περάσεις τη ROM της HTC, και εν συνεχεία ή βρίσκοντας από κάπου τα .CABs του εξελληνισμού ή με κάποια άλλη λύση που δεν έχω υπ' όψιν μου αυτή τη στιγμή να βάλεις Ελληνικό περιβάλλον.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, Ελληνικά στα πληκτρολόγια θα έχεις σον φασόν - τουλάχιστον απ' ότι μου έχουν εξηγήσει οι μέντορες εδώ μέσα:D

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Όχι, η Ελληνική έκδοση είναι από την ACE Hellas και περνάει μόνο σε συσκευές με δικό τους ΙΜΕΙ. Θα μπορείς πάντως να περάσεις τη ROM της HTC, και εν συνεχεία ή βρίσκοντας από κάπου τα .CABs του εξελληνισμού ή με κάποια άλλη λύση που δεν έχω υπ' όψιν μου αυτή τη στιγμή να βάλεις Ελληνικό περιβάλλον.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, Ελληνικά στα πληκτρολόγια θα έχεις σον φασόν - τουλάχιστον απ' ότι μου έχουν εξηγήσει οι μέντορες εδώ μέσα:D

για το htctouch τι εχετε να πειτε ;

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

για το htctouch τι εχετε να πειτε ;

Αν και λίγο off topic, συνοπτικά: είναι πολύ μικρό, πολύ ελαφρύ, έχει εξαιρετική αυτονομία, ένα καλό 3G κινητό (αλλά χωρίς μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις), το TouchFLO είναι πολύ έξυπνο ως υλοποίηση... αλλά: έχει που έχει αργό επεξεργαστή, όλα τα κλαπατσίμπαλα το βαραίνουν πολύ (ευτυχώς τα Windows Mobile 6.0 το κάνουν να πετάει... φαντάσου τι έχει να γίνει όταν τα φορέσει ο Τιτάνας!), και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο, που σε περιορίζει στην πληκτρολόγηση με πενάκι.

Αλλά είπαμε, off topic όλα αυτά ε;;)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αν και λίγο off topic, συνοπτικά: είναι πολύ μικρό, πολύ ελαφρύ, έχει εξαιρετική αυτονομία, ένα καλό 3G κινητό (αλλά χωρίς μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις), το TouchFLO είναι πολύ έξυπνο ως υλοποίηση... αλλά: έχει που έχει αργό επεξεργαστή, όλα τα κλαπατσίμπαλα το βαραίνουν πολύ (ευτυχώς τα Windows Mobile 6.0 το κάνουν να πετάει... φαντάσου τι έχει να γίνει όταν τα φορέσει ο Τιτάνας!), και δεν έχει hardware πληκτρολόγιο, που σε περιορίζει στην πληκτρολόγηση με πενάκι.

Αλλά είπαμε, off topic όλα αυτά ε;;)

Σ ευχαριστω πολυ...Απλως προσπαθω καπου να καταληξω σχετικα με την αγορα...ενος Τιτανα..η κατι αλλο !

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Ημερομηνία κυκλοφορίας wm6 έχουμε τελικά ?

κατι ακουστηκε για Αυγουστο.

θα δειξει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν αντεξα και ηδη εγκατεστησα την Ασιατικη εκδοση της Dopood(αγγλικη γλωσσα),εγκατεστησα και τα προγραμματα μου!

Την δουλευω εδω και δυο ωρες και ολα λειτουργουν σαν Ελβετικο ρολοι.

Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα θα εχει η Ευρωπαικη εκδοση....αφου και η Ασιατικη εχει στην επιλογη της ωρας και στο Regional τις επιλογες Athens και Greek αντιστοιχα,ελληνικους χαρακτηρες σε εισερχομενα μηνυματα διαβαζει...τοσο δυσκολο ειναι να δωσουν την Ευρωπαικη?

Παναγιώτης

για πες μας εντυπωσεις,απο ταχυτητα;διαφορες 5 με 6;
Ειναι ποιο γρηγορα απο τα 5αρια,πολυ ομορφα τα εικονιδια και κυριως πολυ αξιοπιστα(πραγμα που δεν περιμενα απο την 1η εκδοση) απο χθες τα σκαλιζω συνεχεια και δεν χρειαστηκε να κανω reset!Τα προγραμματα που ειχα λειτουργουν και αυτα κανονικα!:)
Παναγιώτης

1) http://ae.inc.ru/aekmap.php

2) Και απο το Δασκαλο zaharakis

""για τα ελληνικα παρε αυτο

http://www.penreader.com/download/LE...k_HTC_TyTN.exe

κανε εγκατασταση σε μορφη custom και αφαιρεσε τις εχτρα επιλογες του interface translation και του char map..

μετα θα σου ζητηθει επανεκινηση και μολις ανοιξει το τηλ σου πηγαινε ρυθμισεις/ρυθμισεις λενγκ και προσθεσε τις επιλογες greek & english στα options του hardware πληκτρολογιου.

αν ενεργοποιησεις το disable sκin phone στο pimp my black και κανεις επανεκινηση ανοιγοντας μετα το πληκτρολογιο του τιτανα και πατωντας το space θα εεχις την αναζητηση στον τηλεφωνικο καταλογο σου και στις επαφες σου ελληνικα και γρηγορα!

συν οτι υποστηριζει ελληνικα+αγγλικα+sms ""

Μου τα περιέγραψες πολύ κατατοπιστικά.

Σε ευχαριστώ πολύ!:)

Guest lagoudakis
Ειναι ποιο γρηγορα απο τα 5αρια,πολυ ομορφα τα εικονιδια και κυριως πολυ αξιοπιστα(πραγμα που δεν περιμενα απο την 1η εκδοση) απο χθες τα σκαλιζω συνεχεια και δεν χρειαστηκε να κανω reset!Τα προγραμματα που ειχα λειτουργουν και αυτα κανονικα!:)
ευχαριστα αυτα που λες:) γιατι απο τοτε που εβαλα την τελευταια αναβαθμιση των 5 μου χανει συνεχως την καρτα:mad:

ευχαριστα αυτα που λες:) γιατι απο τοτε που εβαλα την τελευταια αναβαθμιση των 5 μου χανει συνεχως την καρτα:mad:

lagoudakis αυτό είναι δυστυχώς γνωστό και συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφεία :(

Τα ευχάριστα είναι ότι, εκτός από αυτά που λέει ο Παναγιώτης εκ πείρας, από παντού ακούγεται ότι στα 6 αυτό έχει διορθωθεί. Να μας τα δίνανε κιόλας τι καλά που θα'τανε ! :p

nixx

Παντως αν κρινω απο το touch που πηρα και εχει τα wm6, παιδια δεν εχω κανει ακομα reset και το εχω σχεδον 2 εβδομαδες.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Guest lagoudakis
εσενα δεν σε θελουμε εδω προδοτη:D παντως αυτο λενε ολοι με τα 6αρια,οτι κανουν πολυ καλη διαχειρηση στην μνημη;) μακαρι..