Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι σωστά ρυθμισμένη η ώρα και το Time Zone, και στο TyTN και στο PC ;

Σόρρυ αν λέω το προφανές, αλλά καμιά φορά μας ξεφεύγουν τα πιο απλά πράγματα.

nixx

ειναι το πιο λογικο αυτο που λες νικολα ;)

μαλλον εχει καποια λαθος ρυθμιση ο φιλος σχετικα με τα pm am στις ρυθμισεις της ωρας στο τηλεφωνο του :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι,ειναι σωστη και η ωρα και το time zone στον υπολογιστη και στο τιτανα!

Ο υπολογιστης συγχρονιζει και αυτα τα στοιχεια,ωρα και ημερομηνια!

Παναγιώτης

καλησπέρα σας! Άλλαξα theme στον τιτάνα ( από το settings->today) αλλά κόλησε στο βασικό πράσινο των wm6! Ότι και να κάνω δεν αλλάζει, ακόμη και μετά από soft reset! Επίσης, από την στιγμή που κόλησε το theme, μου φαίνεται ότι λειτουργεί και πιο αργά!! Τι μπορεί να φταίει?

rom ver: 3.30.0.1

radio: 1.38.00.10

κατα 99% ειναι @@@@@@@@ το θεμα που εβαλες!!!!το ειχα παθει και εγω παλια,διεγραψε το

τίποτα! επιλέγω και τα άλλα θέματα που είχε μέσα η συσκευή και έχει κολήσει στο default. :(

3anamana provlima...

mallon 8a epistre4w se 1.38 kai an mou parousiasei pali to idio provlima....

IPOMONI GAIDAROU PREPEI NA EXEI KANEIS ME TON TITANA!!!

φιλε μου θα διαφωνησω μαζι σου :)

κατι δεν κανεις καλα εσυ..δεν φταιει το τηλ.

εμενα (και οχι μονο εμενα )με τα 6αρια δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και καμια δυσλειτουργια!!ολα δουλευουν τελεια και σταθερα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Από ότι βλέπω ο καθένας αντιμετωπίζει και διαφορετικό πρόβλημα. Εμένα πολλές φορές συνήθως μένει στο telephone screen, ή στο programs και απλά δεν κλίνει. Με ένα soft reset ή restart φυσικά φτιάχνεται, αλλά δεν παύει να είναι πολύ ενοχλητικό.

Ελπίζω με τα official WM6 να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ξέρει κανένας αν έγινε γνωστή κάποια λίστα με τα νέα features που θα συμπεριλαμβάνουν τα WM6?

ne file zaxarakis esi me 6aria pas kala...

egw me 6aria tis mises efarmoges pou iha epanw ipostirizan giauto ekana downgrade se 5aria pali...

δουλευω περισσοτερο και τωρα τελευταια οτι εχει σχεση με black rom wm6

και δεν εχω κανενα προβλημα;)

tin 2.5?

αυτες τις μερες δοκιμαζω την 3.5 την dymond.ειναι νωρις ακομη για ασφαλη συμπερασματα ομως.

η black 2.5 επιμενω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης ;)

και μαλλον αν οτιδηποτε δεν μου αρεσει στην 3.5 σε αυτην θα γυρισω παλι :)

re paidia apo pou anigoun oi uperithres???giati me to tv remote anigoun mones tous kai molis kano exit den mporo na kliso tis uperithres mias kai den tis brisko pouthena.exo win5

Δεν θα το βρεις πουθενά γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Υπέρυθρες και WM5 δεν πάνε μαζί.. αντιπαθεί το ένα το άλλο.

Θες να πεις όμως ότι βρήκες tv remote που δουλεύει στον τιτάνα; Ποιο είναι ρε μεγάλε, και από πια απόσταση λειτουργεί;

(Και προσπάθησε με ελληνικούς χαρακτήρες την επόμενη φορά... αχ αυτά τα βάρβαρα τα greeklish)

exo mia ekdosi i opia otan tin energopio mou anabosbini to de3io lampaki auto pou einai gia to sima apo prasino se portokali.den 3ero an doulebi i oxi mias kai i tileorasi mou einai lg kai den exei mesa rithmisi gia lg tileorasi.

tora o sxoliasmosou-erotisi toy stil:Ποιο είναι ρε μεγάλε, και από πια απόσταση λειτουργεί;

den eime toso megalos dustixos

:lol: Ήταν ένας τρόπος να δείξω τον ενθουσιασμό μου γιατί έχω δοκιμάσει ότι πρόγραμμα βρήκα στο ίντερνετ για τηλεχειριστήριο αλλά δεν βρήκα κάποιο να λειτουργεί, και από ότι διάβασα στο φόρουμ εδώ κανείς άλλος δεν βρήκε κάτι...

Νόμιζα ότι το είχες δοκιμάσει και δούλευε... Αμφιβάλω αν θα δουλέψει φίλε.. άδικος κόπος..

o.k.

kai se esena to idio ginete diladi sou anabosbini to de3io lampaki apo prasino se portokali???gia na doume ti exoune na poune kai ta upolipa meli mipos uparxi kapio kolpaki i kapio alo programa toulaxiston.to eixa thimame sto nokia 6600 kai spagame megali plaka kurios se magazia me ilektrikes suskeues ta bradia.

Δεν θυμάμαι αν άναβε η λαμπίτσα αλλά θυμάμαι πως δεν λειτουργούσε. Εγώ σου λέω ότι κανείς δεν κατάφερε να το κάνει να λειτουργήσει πάνω στον τιτάνα, αφού είναι και πολύ αδύνατες οι υπέρυθρές του.

Όσο για τις πλάκες που λες, και ποιος δεν τις έκανε.. Πολύ γέλιο! :D

ρε παιδια ειναι λογικο να κολλαει ο τιτανας οταν μου ερχετε η αναφορα παραδοσης sms? αλλες φορες καθως κολλαει μου βγαζει την dialup screen του τιτανα και δεν ανταποκρινεται καθολου.μονο με sr ξυπναει.και ουτε sleep δεν γινεται με το power button.

τι μπορει να φταιει ρε παιδια?

το γεγονος οτι χανει το σημα τι μπορει να φταιει?

εχω ραδιο 1.38.30 της imate

Μα τι στο καλό συμβαίνει με αυτή την συσκευή. Ημερομηνία λήξης; Φίλε και εγώ από τα σήμερα αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την λήψη... ανεξήγητο... κάποιος που γνωρίζει τα φώτα του..

αλλο κουφο σημερα παλι αρχισε να μην φορτωνει ραδιο στην boot screen.

αρκετες φορες κολλαει κατα τη διαρκεια κλησης, με παιρνουν τηλεφωνο και δεν τους κτυπαει καθολου... ρε παιδια πεστε τι να κανουμε

Φίλε, είχα ρωτήσει στο xda-developpers, και έχω πάρει την εξής απάντηση: "Εάν έχεις 3G, πιθανότατα να είναι πρόβλημα του δικτύου. Προσπάθησε να το αλλάξεις σε GSM από το auto και δες αν αυτό λειτουργήσει. Αν λειτουργήσει προσπάθησε για 3G σε μερικές μέρες.

( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=1296511#post1296511 )

το λοιπον θα το πω να μου περασει η τρελλα.καταφερα στην τελικη να κανω τον τιτανα να κολλησει στην αρχικη οθονη του bootloader με τα 3 χρωματα...

και μετα το χαος δεν γινοταν τπτ.απελπιστηκα και ανετρεξα σ'ολες εκεινες τις σελιδες που βλεπουμε στο xda-developers και που ποτε δεν διαβαζουμε(προσωπικα μιλωντας). εκανα αυτο εκανα εκεινο και τωρα ειμαι ΚΑΛΑ και δουλευει και εχω

2.11.255.1 rom version

1.16.00.00 radio version

32.53.7018.01Η protocol version

εδω και 10 λεπτα χωρις προβλημα και λειτουργια σε gprs και 3g.αναμενω να δω λοιπα αποτελεσματα και ευελπιστω να μην παρουσιαστει κατι αλλο.