kattt Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Δημήτρη ευχαριστώ πολύ. Για όσουν δεν ξέρουν ο Δημήτρης έμεινε online μαζί μου από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί για να λύσουμε το πρόβλημα που είχα με την ROM του Τιτάνα. Τελικά είσαι πολύ καλός δάσκαλος. :lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Δημήτρη ευχαριστώ πολύ. Για όσουν δεν ξέρουν ο Δημήτρης έμεινε online μαζί μου από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί για να λύσουμε το πρόβλημα που είχα με την ROM του Τιτάνα. Τελικά είσαι πολύ καλός δάσκαλος. :lol: Ο Δημήτρης απλά δεν παίζεται. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστω και εγώ για όλα. :) Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Δημήτρη ευχαριστώ πολύ. Για όσουν δεν ξέρουν ο Δημήτρης έμεινε online μαζί μου από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί για να λύσουμε το πρόβλημα που είχα με την ROM του Τιτάνα. Τελικά είσαι πολύ καλός δάσκαλος. :lol: Ο Δημήτρης απλά δεν παίζεται. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστω και εγώ για όλα. :) ειπαμε τα εν οικω μη εν δημω :O:O δεν ειναι αναγκη να γινεται θεμα :O:Oαλλα σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Ρε παιδιά μια χάρη. Είδα ότι για να περάσω την αγγλική ROM της ΗΤC με το AKU 3.3 καλό είναι να το κάνω με το HARD SPL. OK το περάσαμε. Και τώρα; Πως περνάω OS και ExtRom? λογικα δεν χρειαζεται SSPL ...την περνας και κατευθειαν . οσο για τα υπολοιπα,κανεις το τηλ ελληνικο με τα leng :) και δεν παιδευεσαι καθολου;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LL_NEO Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Το θέμα είναι ότι ο bootloader που θα περαστεί δεν είναι και ότι καλύτερο και ως εκ τούτου θα ήθελα να τον αποφύγω προκειμένου να κάνω απρόσκοπτα μελλοντικές αναβαθμίσεις. Βλέπεις εχω Μ3100 και η Orange δεν τον κουνάει για να βγάλει αναβάθμιση οπότε πρέπει να βάλω της HTC. Και ενώ τώρα με τον 1.04 όλα είναι μέλι γάλα, αν περάσω την AKU ver ο νέος bootloader δε θα με αφήνει να περάσω μελλοντικές αναβαθμίσεις... Βέβαια υπάρχει η λύση να περάσω κανονικά την 3.3 και να χρειαστεί να κάνω πατέντα απο την επόμενη αναβάθμιση. Αλλά Hell κάποια στιγμή μοιραία θα πρέπει να μάθω να τις κάνω χειροκίνητα.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Το θέμα είναι ότι ο bootloader που θα περαστεί δεν είναι και ότι καλύτερο και ως εκ τούτου θα ήθελα να τον αποφύγω προκειμένου να κάνω απρόσκοπτα μελλοντικές αναβαθμίσεις. Βλέπεις εχω Μ3100 και η Orange δεν τον κουνάει για να βγάλει αναβάθμιση οπότε πρέπει να βάλω της HTC. Και ενώ τώρα με τον 1.04 όλα είναι μέλι γάλα, αν περάσω την AKU ver ο νέος bootloader δε θα με αφήνει να περάσω μελλοντικές αναβαθμίσεις... Βέβαια υπάρχει η λύση να περάσω κανονικά την 3.3 και να χρειαστεί να κάνω πατέντα απο την επόμενη αναβάθμιση. Αλλά Hell κάποια στιγμή μοιραία θα πρέπει να μάθω να τις κάνω χειροκίνητα.... με το sspl περνας οτι ρομ θελεις ;) μιας και κοροιδευει το bl στην νεα ρομ. αλλα δεν ειναι απαραιτητο ουτε και φυσικα αναγκαιο αν δεν θελεις εσυ να κανεις κατι τετοιο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Παιδιά μία μικρή βοήθεια.. Μου έστειλε ο αδερφός μου από Γερμανία το tytn και όλα είναι στα γερμανικά. Προτού διαβάσω και τις 80 σελίδες του topic..μπορεί κάποιος να μου πεί πώς αλλάζει η γλώσσα;;;;;;:cry: Μέχρι στιγμής δέν έχω ξαναδουλέψει windows mobile.:blink: Ξέρω σχετικά καλά γερμανικά αλλά μία μικρή βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη.:worry: Αλήθεια μπορώ να πάω να μου περάσουν ελληνική έκδοση;:shifty: Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 στον zaharakis:D ακριβως πανω απο το ποστ σου,ειναι εξουσιοδοτημενο σερβις στον τιτανα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Παιδιά μία μικρή βοήθεια.. Μου έστειλε ο αδερφός μου από Γερμανία το tytn και όλα είναι στα γερμανικά. Προτού διαβάσω και τις 80 σελίδες του topic..μπορεί κάποιος να μου πεί πώς αλλάζει η γλώσσα;;;;;;:cry: Μέχρι στιγμής δέν έχω ξαναδουλέψει windows mobile.:blink: Ξέρω σχετικά καλά γερμανικά αλλά μία μικρή βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη.:worry: Αλήθεια μπορώ να πάω να μου περάσουν ελληνική έκδοση;:shifty: δοκιμασε να εγκαταστησεις αυτο http://rapidshare.com/files/22514695/Tytn.zip και μετα κανε hard reset.. αν δεν βγουν ελληνικα στην συσκευη τοτε pm me;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγει για τον Τιτάνα κάτι αντίστοιχο με την αναβάθμιση για ενεργοποίηση του GPS όπως για το 3600? Στο xda-developers δεν κατάφερα να βγάλω άκρη :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Υπάρχει καμιά περίπτωση να βγει για τον Τιτάνα κάτι αντίστοιχο με την αναβάθμιση για ενεργοποίηση του GPS όπως για το 3600? Στο xda-developers δεν κατάφερα να βγάλω άκρη :confused: οχι φιλε μου δεν θα βρεις τπτ γιατι δεν δουλευει.... ειχαν βγαλει μια δοκιμαστικη ρομ τα παιδια εκει μεσα αλλα δεν καταφερε να κανει τπτ σχετικα με το gps... ας το παρουμε αποφαση... παντως με το εξωτερικο receiver στον τιτανα που χρησιμοποιω,ειμαι πολυ πιο πολυ ευχαριστημενος απο οτι με την ενσωματωμενη κεραια που ειχε το 3300 ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Καλήμερα συνφορουμίτες! Ο Τιτάνας μου έχει φάει μια φλασιά και δεν υπάρχει συγχρονισμός του σημείου που κάνω tap με το σημείο που ουσιαστικά θέλω να επιλέξω. Τι εννοώ; Αν πατήσω το εικονίδιο της μπαταρίας, δεν κάνει τίποτα. αν πατήσω ακριβώς δίπλα (το comm manager), ανοίγουν οι επιλογές της μπαταρίας. Είναι σαν να έχει ματακινηθεί νοητά το σημείο που κάνω tap. Προς τα δεξιά. Αυτό γίνεται σε όλα τα μενού. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :mad: Καμιά ιδέα το πως μπορώ να το φτιάξω; Thanks Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Καλήμερα συνφορουμίτες! Ο Τιτάνας μου έχει φάει μια φλασιά και δεν υπάρχει συγχρονισμός του σημείου που κάνω tap με το σημείο που ουσιαστικά θέλω να επιλέξω. Τι εννοώ; Αν πατήσω το εικονίδιο της μπαταρίας, δεν κάνει τίποτα. αν πατήσω ακριβώς δίπλα (το comm manager), ανοίγουν οι επιλογές της μπαταρίας. Είναι σαν να έχει ματακινηθεί νοητά το σημείο που κάνω tap. Προς τα δεξιά. Αυτό γίνεται σε όλα τα μενού. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :mad: Καμιά ιδέα το πως μπορώ να το φτιάξω; Thanks dokimases na ksanasetaris tin othoni (start - settings - system -screen - align screen) Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Καλήμερα συνφορουμίτες! Ο Τιτάνας μου έχει φάει μια φλασιά και δεν υπάρχει συγχρονισμός του σημείου που κάνω tap με το σημείο που ουσιαστικά θέλω να επιλέξω. Τι εννοώ; Αν πατήσω το εικονίδιο της μπαταρίας, δεν κάνει τίποτα. αν πατήσω ακριβώς δίπλα (το comm manager), ανοίγουν οι επιλογές της μπαταρίας. Είναι σαν να έχει ματακινηθεί νοητά το σημείο που κάνω tap. Προς τα δεξιά. Αυτό γίνεται σε όλα τα μενού. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. :mad: Καμιά ιδέα το πως μπορώ να το φτιάξω; Thanks Αν στο κάνει συχνά, τότε είναι το γνωστό πρόβλημα με την ρύθμιση της οθόνης και πας για αλλαγή συσκευής... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Αν στο κάνει συχνά, τότε είναι το γνωστό πρόβλημα με την ρύθμιση της οθόνης και πας για αλλαγή συσκευής... το προβλημα με την οθονη ηταν στις περισσοτερες συσκευες το ποσο σφιγμενες ηταν οι βιδες στο πισω μερος της συσκευης... συνηθως με ενα απλο σφιξιμο σε οσες ηταν λιγο πιο πολυ λασκα απο τις αλλες -η και σε ολες- λυνοταν το προβλημα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 το προβλημα με την οθονη ηταν στις περισσοτερες συσκευες το ποσο σφιγμενες ηταν οι βιδες στο πισω μερος της συσκευης... συνηθως με ενα απλο σφιξιμο σε οσες ηταν λιγο πιο πολυ λασκα απο τις αλλες -η και σε ολες- λυνοταν το προβλημα ;) 50% σωστά Δημήτρη :) Ξε-σφίξιμο ήθελαν οι βίδες, όχι σφίξιμο, τουλάχιστον στις περιπτώσεις που έφταιγαν οι βίδες. nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 50% σωστά Δημήτρη :) Ξε-σφίξιμο ήθελαν οι βίδες, όχι σφίξιμο, τουλάχιστον στις περιπτώσεις που έφταιγαν οι βίδες. nixx ελα κολησες και συ σε μια :rolleyes: λεπτομερεια....:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ελα κολησες και συ σε μια :rolleyes: λεπτομερεια....:lol::lol: Που ειναι το TYTN σου? :( Σε εντοπισα στο thread του 3600 εχονταε αποκτησει ενα... :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Που ειναι το TYTN σου? :( Σε εντοπισα στο thread του 3600 εχονταε αποκτησει ενα... :D εδω ειναι ΚΑΙ ο τιτανας αλλα για λιγο καιρο ειναι στο περιθωριο....λογω τραυματισμου στην μαχη με τις ρομ.... εκει που περναγε μια ρομ μεσα του....κοπηκε το ρευμα :blink: περιμενω ανταποκριση απο htc.com για να τον στειλω για εγχειρηση :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 μοναχα λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα προς την δοξα τραβα:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 εδω ειναι ΚΑΙ ο τιτανας αλλα για λιγο καιρο ειναι στο περιθωριο....λογω τραυματισμου στην μαχη με τις ρομ.... εκει που περναγε μια ρομ μεσα του....κοπηκε το ρευμα :blink: περιμενω ανταποκριση απο htc.com για να τον στειλω για εγχειρηση :lol: Περαστικα και γρηγορη αναρρωση!! :) ΤΥΤΝ χωρις zaharakis δεν γινεται....:D :D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Περαστικα και γρηγορη αναρρωση!! :) ΤΥΤΝ χωρις zaharakis δεν γινεται....:D :D ναι γιατι γινεται zaharakis χωρις τιτανα νομιζεις??:lol::lol: τον βλεπω σβηστο να καθεται και να μην μιλαει και με πιανει η καρδια μου :( ειμαστε και σε επικινδυνη ηλικια :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Η μάχη με τις ROM ήταν πολύ δυνατή Άλλος ένας Τιτάνας τραυματίστηκε.Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο Πόλεμος.Τώρα είναι πακεταρισμένος στο κουτί του και σκέφτεται τον συμπολεμιστή του Δημήτρη.:lol: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 dokimases na ksanasetaris tin othoni (start - settings - system -screen - align screen) Το έκανα και είναι ΟΚ τώρα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Η μάχη με τις ROM ήταν πολύ δυνατή Άλλος ένας Τιτάνας τραυματίστηκε.Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο Πόλεμος.Τώρα είναι πακεταρισμένος στο κουτί του και σκέφτεται τον συμπολεμιστή του Δημήτρη.:lol: αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο τιτανας δεν ειναι και τοσο τιτανας στο θεμα rom update και το λεω με την λιγη πειρα που μου δινουν τα 3 προηγουμενα pda τις HTC (qtek 2020, 2020i, 9000) που ποτε δεν ειχα προβλημα στις αλλαγες τις ROM οτι και να τους εκανα Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts