Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη σκεπτομαι να παρω και εναν τιτανα ,τελικα θα δουλευει το gps η οχι γιατι με τις λογομαχιες, που πως γινεται παντα να συμετεχει ενας συνγκεκριμενος σε ολες μπερδεφτικα!!:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα παιδιά στους XDA λένε πως δεν υπάρχει εσωτερική κεραία. Αν είναι όντως έτσι, τότε δεν γίνεται τίποτα με καμμία ROM. Αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτα σίγουροι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Μην τρελένεσαι...

Περίμενε κανά μήνα και τότε θα έχεις σίγουρα απάντηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

αμα ειναι να εχει προβληματα ας μην βγει καθολου,καλα ειμαι και με το fortuna

ετσι ακριβως γιαννη:)και θα εχεις παντα καλυτερο σημα απο οτι με την εσωτερικη ενσωματωμενη κεραια ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
απο το στομα μου το πηρες Δημητρη!!!!αυτο πιστευω και εγω,απλα το ενσωματωμενο ειναι μεγαλυτερη ευκολια,οταν εχω το 3300 κουβαλαω ενα,ενω οταν εχω τον τιτανα παιρνω και το fortuna αλλα μικρο το κακο,ασε που σημερα πηρα κατα λαθος το 3300 και το fortuna μαζι μου:D :lol: :p

απο το στομα μου το πηρες Δημητρη!!!!αυτο πιστευω και εγω,απλα το ενσωματωμενο ειναι μεγαλυτερη ευκολια,οταν εχω το 3300 κουβαλαω ενα,ενω οταν εχω τον τιτανα παιρνω και το fortuna αλλα μικρο το κακο,ασε που σημερα πηρα κατα λαθος το 3300 και το fortuna μαζι μου:D :lol: :p

ετσι ειναι καλα :)

σκεψου να παρεις μονο τον τιτανα και να ξεχασεις το φορτουνα :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

φαντασου ομως να παρω μονο το fortuna:p :p

...και να απορήσεις γιατί δεν έχεις GSM σήμα!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαστε πολλοι τελικα:blink::blink:

αλλα σκορπιοι :lol::lol::lol:

Η λύση είναι να έχεις ένα... απλά πρέπει να είναι το καλύτερο!

Δηλαδή το Tytn!!! - αρχίστε να βαράτε τώρα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Graftikan tetoies kafriles k go eleipa? :lol: :lol: :lol:

ποτε δεν ειναι αργα :lol::lol::lol:

Η λύση είναι να έχεις ένα... απλά πρέπει να είναι το καλύτερο!

Δηλαδή το Tytn!!! - αρχίστε να βαράτε τώρα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

ανταλασσεται p3300 αγρατζουνιστο σε καινουργη κατασταση με τιτανα αναλογου καταστασης:worry::worry::cry::cry:

:p:p

ανταλασσεται p3300 αγρατζουνιστο σε καινουργη κατασταση με τιτανα αναλογου καταστασης:worry::worry::cry::cry:

΄

ποτε δεν ειναι αργα :lol::lol::lol:

:D

Otan les agtatzouniso se kainourgi' katastasi' (french) ti ennoeis? Me to perivlima na xei ginei "pout@n@", ti rodela na girizei me ton anemo k to gps....NA DOULEVEI? xaxa (to piases to iponnooumeno, tha nai i siskevi toso xalia pou to gps tha doulevei xaxa)? An einai etsi to pairno ego. Tha xe megali aksia kapote!

Μόλις έβαλα στον τιτάνα μου τα windows 2006 xda live από το γνωστό μέρος. Αν και η ρομ έχει κάποιες μικροελλείψεις το μηχανάκι πάει σφαίρα έγινε πολύ γρήγορο και δουλεύει άψογα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους τολμηρούς;:grin:

Μόλις έβαλα στον τιτάνα μου τα windows 2006 xda live από το γνωστό μέρος. Αν και η ρομ έχει κάποιες μικροελλείψεις το μηχανάκι πάει σφαίρα έγινε πολύ γρήγορο και δουλεύει άψογα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους τολμηρούς;:grin:

Εύγε για το θάρρος σου ! :p

Γιααααα πες περισσότερες λεπτομέρειες... Από συμβατότητα εφαρμογών τι γίνεται ; Διαχείριση μνήμης ; Όταν λες "μικροελλείψεις", σαν τι ; Υποστήριξη ελληνικών / εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει ; Κάμερα ;

Ok, το βουλώνω τώρα γιατί παραπήρα φόρα :D

nixx

Guest lagoudakis
οντως θελει κουραγιο για να το κανεις αυτο!!αν παει κατι στραβα ....παπαλα,εχω δει κατεστραμενα ppc απο ρομ,δυσκολα θα το εκανα προσωπικα

οντως θελει κουραγιο για να το κανεις αυτο!!αν παει κατι στραβα ....παπαλα,εχω δει κατεστραμενα ppc απο ρομ,δυσκολα θα το εκανα προσωπικα

δεν παθαινουν τιποτα γιαννη:!:

στον τιτανα ειχα δοκιμασει οτι rom υπηρχε και συνεχιζω στο 3300:rolleyes:

οτι και να γινει ξαναγεννιουνται με μια αρχικη ρομ (που πρεπει να εχεις παντα που να διαβαζει το τηλ σε bootloander screen:lol:

απο κει και μετα ολα ειναι θεμα χρονου..το γαμωτο ειναι οτι μετα απο καθε hard reset στηνεις απο την αρχη τα παντα!!

:lol::lol::lol::lol:

Guest lagoudakis
αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!μην γινει καμμια στραβη στην συσκευη και δεν μπορεσεις ποτε να ξαναπερασεις τιποτα φοβαμε Δημητρη:lol: :p εχω δει κατεστραμενο 9000 απο ρομ και παγωσα:cry: :cry: