philip_1 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Επειδη σκεπτομαι να παρω και εναν τιτανα ,τελικα θα δουλευει το gps η οχι γιατι με τις λογομαχιες, που πως γινεται παντα να συμετεχει ενας συνγκεκριμενος σε ολες μπερδεφτικα!!:) Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Τα παιδιά στους XDA λένε πως δεν υπάρχει εσωτερική κεραία. Αν είναι όντως έτσι, τότε δεν γίνεται τίποτα με καμμία ROM. Αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτα σίγουροι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 :( .... Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μην τρελένεσαι... Περίμενε κανά μήνα και τότε θα έχεις σίγουρα απάντηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 αμα ειναι να εχει προβληματα ας μην βγει καθολου,καλα ειμαι και με το fortuna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 αμα ειναι να εχει προβληματα ας μην βγει καθολου,καλα ειμαι και με το fortuna ετσι ακριβως γιαννη:)και θα εχεις παντα καλυτερο σημα απο οτι με την εσωτερικη ενσωματωμενη κεραια ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 απο το στομα μου το πηρες Δημητρη!!!!αυτο πιστευω και εγω,απλα το ενσωματωμενο ειναι μεγαλυτερη ευκολια,οταν εχω το 3300 κουβαλαω ενα,ενω οταν εχω τον τιτανα παιρνω και το fortuna αλλα μικρο το κακο,ασε που σημερα πηρα κατα λαθος το 3300 και το fortuna μαζι μου:D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 απο το στομα μου το πηρες Δημητρη!!!!αυτο πιστευω και εγω,απλα το ενσωματωμενο ειναι μεγαλυτερη ευκολια,οταν εχω το 3300 κουβαλαω ενα,ενω οταν εχω τον τιτανα παιρνω και το fortuna αλλα μικρο το κακο,ασε που σημερα πηρα κατα λαθος το 3300 και το fortuna μαζι μου:D :lol: :p ετσι ειναι καλα :) σκεψου να παρεις μονο τον τιτανα και να ξεχασεις το φορτουνα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 φαντασου ομως να παρω μονο το fortuna:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 φαντασου ομως να παρω μονο το fortuna:p :p ...και να απορήσεις γιατί δεν έχεις GSM σήμα!!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ...και να απορήσεις γιατί δεν έχεις GSM σήμα!!!:lol::p :p :p :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ειμαστε πολλοι τελικα:blink::blink: αλλα σκορπιοι :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Aυτά παθαίνετε όσοι έχετε 2-3 PDA. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Η λύση είναι να έχεις ένα... απλά πρέπει να είναι το καλύτερο! Δηλαδή το Tytn!!! - αρχίστε να βαράτε τώρα!!! χαχαχαχαχαχα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγώ πάλι μπερδεύομαι να κουβαλάω βάση και φορτιστή από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ειμαστε πολλοι τελικα:blink::blink: αλλα σκορπιοι :lol::lol::lol: Graftikan tetoies kafriles k go eleipa? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Graftikan tetoies kafriles k go eleipa? :lol: :lol: :lol: ποτε δεν ειναι αργα :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Η λύση είναι να έχεις ένα... απλά πρέπει να είναι το καλύτερο! Δηλαδή το Tytn!!! - αρχίστε να βαράτε τώρα!!! χαχαχαχαχαχα!!! ανταλασσεται p3300 αγρατζουνιστο σε καινουργη κατασταση με τιτανα αναλογου καταστασης:worry::worry::cry::cry: :p:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ανταλασσεται p3300 αγρατζουνιστο σε καινουργη κατασταση με τιτανα αναλογου καταστασης:worry::worry::cry::cry: :p:p΄ ποτε δεν ειναι αργα :lol::lol::lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ανταλασσεται p3300 αγρατζουνιστο σε καινουργη κατασταση με τιτανα αναλογου καταστασης:worry::worry::cry::cry: :p:p Otan les agtatzouniso se kainourgi' katastasi' (french) ti ennoeis? Me to perivlima na xei ginei "pout@n@", ti rodela na girizei me ton anemo k to gps....NA DOULEVEI? xaxa (to piases to iponnooumeno, tha nai i siskevi toso xalia pou to gps tha doulevei xaxa)? An einai etsi to pairno ego. Tha xe megali aksia kapote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μόλις έβαλα στον τιτάνα μου τα windows 2006 xda live από το γνωστό μέρος. Αν και η ρομ έχει κάποιες μικροελλείψεις το μηχανάκι πάει σφαίρα έγινε πολύ γρήγορο και δουλεύει άψογα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους τολμηρούς;:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μόλις έβαλα στον τιτάνα μου τα windows 2006 xda live από το γνωστό μέρος. Αν και η ρομ έχει κάποιες μικροελλείψεις το μηχανάκι πάει σφαίρα έγινε πολύ γρήγορο και δουλεύει άψογα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στους τολμηρούς;:grin: Εύγε για το θάρρος σου ! :p Γιααααα πες περισσότερες λεπτομέρειες... Από συμβατότητα εφαρμογών τι γίνεται ; Διαχείριση μνήμης ; Όταν λες "μικροελλείψεις", σαν τι ; Υποστήριξη ελληνικών / εξωτερικό πληκτρολόγιο δουλεύει ; Κάμερα ; Ok, το βουλώνω τώρα γιατί παραπήρα φόρα :D nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 οντως θελει κουραγιο για να το κανεις αυτο!!αν παει κατι στραβα ....παπαλα,εχω δει κατεστραμενα ppc απο ρομ,δυσκολα θα το εκανα προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 οντως θελει κουραγιο για να το κανεις αυτο!!αν παει κατι στραβα ....παπαλα,εχω δει κατεστραμενα ppc απο ρομ,δυσκολα θα το εκανα προσωπικα δεν παθαινουν τιποτα γιαννη:!: στον τιτανα ειχα δοκιμασει οτι rom υπηρχε και συνεχιζω στο 3300:rolleyes: οτι και να γινει ξαναγεννιουνται με μια αρχικη ρομ (που πρεπει να εχεις παντα που να διαβαζει το τηλ σε bootloander screen:lol: απο κει και μετα ολα ειναι θεμα χρονου..το γαμωτο ειναι οτι μετα απο καθε hard reset στηνεις απο την αρχη τα παντα!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!μην γινει καμμια στραβη στην συσκευη και δεν μπορεσεις ποτε να ξαναπερασεις τιποτα φοβαμε Δημητρη:lol: :p εχω δει κατεστραμενο 9000 απο ρομ και παγωσα:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts