Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μίλησα με DYNAX και μου είπαν οτι τα κινητά τα παίρνουν ετοιμα απο το εξωτερικο με εγκατεστημένα τα ελληνικά...η τιμή του μου ειπαν 799 ευρώ...εγγύηση 2 χρονια απο DYNAX..απότι ειδα και στο πλαίσιο το κινητό μου φανηκε μια χαρά και σαν τηλέφωνο αλλά και σαν υπολογιστής...

διάβασα σε ξενα αρθρα οτι ο τιτανας εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS....απλά δεν τον εχουν ενεργοποιήσει από την hTC...εχει ακούσει κανείς τίποτα παρόμοιο?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αλήθεια ρε παιδιά, έχει περάσει κανένα τρίμηνο από τότε που είδα τους moderators να λένε ότι σύντομα θα κάνουν κι ένα αναλυτικότατο ριβιου! ;)

moderators Where are You? :confused:

Review παίζει άραγε; Για να δούμε και τη δική σας άποψη ρε παιδί μου. Α, αν μπορείτε, ενσωματώστε και μερικές πληροφορίες για την περίφημη Dynax να ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε...

Όχι ότι πλέον έχει σημασία για απόφαση αγοράς, αλλά κυρίως γιατί θέλω να δω ως καραάσχετος στα πιπισι, αν οι εντυπώσεις μας συμπίπτουν. Και στη συνέχεια να δω που έκανα λάθος... :O

Σας αναζήτησα πάλι κατά το παρελθόν, αλλά απάντηση καπούτ! :(

Γιατί αλήθεια το έχετε αργήσει; :(

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ. η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΜ ΚΛΠ?? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ALIGN SCREEN ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? ΣΤΗΝ ROM ΙΣΩΣ η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ??

Guest lagoudakis
ειναι γνωστο αυτο το προβλημα σε μερικες συσκευες,απο οτι λενε φταιει οτι ειναι σφιχτα βιδωμενο το πισω μερος τις συσκευης και πιεζει το λαστιχο της οθονης,πολλοι το ελυσαν με 1/4 λυσιμο των 2 πισω βιδων,αυτο το διαβασα σε ξενο φορουμ

Φίλε μου σ'ευχαριστ'ω για την άμεση απάντηση. Όντως αυτό το διάβασα κι εγώ, όπως και άλλα "κολπάκια", αλλά τα έκανα και δεν βρήκα "γιατρειά". Νομίζω πως η έσχατη λύση να το πάω για επισκευή (άν γίνεται). Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί τηλ για το servis (αν υπάρχει) της HTC?

Φίλε μου σ'ευχαριστ'ω για την άμεση απάντηση. Όντως αυτό το διάβασα κι εγώ, όπως και άλλα "κολπάκια", αλλά τα έκανα και δεν βρήκα "γιατρειά". Νομίζω πως η έσχατη λύση να το πάω για επισκευή (άν γίνεται). Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί τηλ για το servis (αν υπάρχει) της HTC?

ριξε μια ματια εκει http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2170 ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παιδια κατι ασχετο με την προγουμενη κουβεντα. Εγραψα ενα κειμενο στο word mobile και στη συνεχεια επιχειρωντας να το διαβασω απο το pc μου, χρησιμοποιώντας φυσικά το word, ειχε την ακολουθη μορφη..

"Αpο υpηρesιaκο λaθος deν aνeγρafηsaν ta dυο µου paιdιa stην aρχικη aιtηsη apοspasης κaι deν eχουν eλeγχθeι aκοµa apο tην υpηρesιa οι eνstaseις epaνeξetasης pου eχω υpοßaλλeι κaι stις οpοιes υpοdeικνυω tο λaθος".

Τι συμβαίνει;;

ΥΓ: Πώς βάζουμε τόνους στα κείμενά μας word mobile χρησιμοποιώντας το hardware keyboard;

Παιδια γνωριζει καποιος κατι σε σχεση με τα παραπανω;;; Αν μπορει καποιος ας απαντησει...

Carpe Diem

Για το TyTN....

"Πως μπορώ να γράψω με Ελληνικά με το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο;"

-Για να αλλάξετε από Ελληνικά<->Αγγλικά πιέστε ταυτόχρονα την κουκίδα και το space.

-Για να βάλετε τόνους πιέστε Q,(γράμμα). π.χ. Q+a=ά

απο το site της qtek...;)

h**p://www.qtek.gr/tytn_faq.html

Χριστόφορος :music:

http://www.ace-hellas.gr/home/index.asp

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Μην πείς κουβέντα για τις βίδες που χαλάρωσες !!!!!!!!! Και κυρίως μην το ξανακάνεις!!!!!!! :X

Παρ' τους τηλέφωνο, παραμύθιασέ τους ότι δεν μπορείς χωρίς κινητό και είναι η δουλειά σου τέτοια κτλ και ρώτα πότε να πας από κει...

Εμένα σε μιάμισι ώρα μου αλλάξανε την οθόνη και μου έβαλαν καινούρια με τη ζελατίνα της.

Το ίδιο θα κάνουν και με σένα...

Αρκεί να είναι αγορασμένο από δω βέβαια και να ισχύει η εγγύηση...

Υ.Γ. Θα ρωτάω που βρίσκονται οι moderators σε κάθε μου μήνυμα μέχρι να μου απαντήσει κάποιος, τι γίνεται με το review του TyTN, και τι ρόλο παίζει η dynax... Moderators, where are you????????????????????????????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Ίσως η ερώτησή μου σας φανεί ανούσια,αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση.

Το HTC TyTN για ποιον λόγο ονομάζεται επίσης i-mate JASJAM και O2 XDA Trion;

Αφού από την HTC είναι κατασκευασμένο...

Ίσως η ερώτησή μου σας φανεί ανούσια,αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση.

Το HTC TyTN για ποιον λόγο ονομάζεται επίσης i-mate JASJAM και O2 XDA Trion;

Αφού από την HTC είναι κατασκευασμένο...

Ο κατασκευαστής είναι η HTC.

δίδει τη συσκευή σε δίκυα ανά τον κόσμο: verizon, o2, vodafone etc

κάθε εταιρία βάζει ένα δικό της όνομα για θέματα marketing.

παλαιότερα τα πουλούσε και εκτός δικτύων μέσω της θυγατρικής Qtek αλλά αυτό το στόρυ μας τελείωσε.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ευχαριστώ για την απάντηση zaxarakis(συντοπίτης και ομοόμαδος) και sotiris 72(περι align οθόνης ο λόγος).

Επειδή έχω αγοράσει το ΤyTN απο έξω, γνωρίζει κάποιος πόσο στοιχίζει η αλλαγή που χρειάζεται να γίνει για την οθόνη??

Επειδή έχω αγοράσει το ΤyTN απο έξω, γνωρίζει κάποιος πόσο στοιχίζει η αλλαγή που χρειάζεται να γίνει για την οθόνη??

Από ότι έχω ακούσει, η ACE καλύπτει την εγγύηση από όπου κι αν έχει αγοραστεί, αρκεί να είναι α) εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και β) να είναι "καθαρόαιμο" HTC TyTN, και όχι κάποιο άλλο brand, όπως O2, Dopod, κλπ...

Ένα τηλεφώνημα στην ACE θα σε κατατοπίσει νομίζω καλύτερα.

nixx

Από ότι έχω ακούσει, η ACE καλύπτει την εγγύηση από όπου κι αν έχει αγοραστεί, αρκεί να είναι α) εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και β) να είναι "καθαρόαιμο" HTC TyTN, και όχι κάποιο άλλο brand, όπως O2, Dopod, κλπ...

Ένα τηλεφώνημα στην ACE θα σε κατατοπίσει νομίζω καλύτερα.

nixx

ετσι ειναι 100%

artakigeorge, αν οντως εχεις το προβλημα με το alignment της οθονης δεν θα πληρωσεις μια

Ευχαριστώ για την απάντηση zaxarakis(συντοπίτης και ομοόμαδος) και sotiris 72(περι align οθόνης ο λόγος).

πηγαινε στο φορουμ της qtek http://www.qtek.gr/forum/

επικοινωνησε με τον murdorf. ειναι τεχνικος και γραφει-δινει λυσεις και απαντησεις στο φορουμ.θα σε βοηθησει και θα σου πει αμεσως τι και πως θα χρειαστει να γινει.

ΥΓ βαλε και τον δικεφαλο στην υπογραφη σου και εσυ να δινουμε βροντερο παρων:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Επιτέλους, μπαίνει Δεκέμβρης!!! Ο καιρός που θα έχω στα χέρια μου τη μαγική συσκευούλα πλησιάζει :) . Σχετικά με τις microSD καρτούλες θα ήθελα ωστόσο τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως για κάποιον που δεν το νοιάζει να έχει mp3 μαζί του, μια κάρτα των 2GB είναι απαραίτητη, ή μήπως το 1GB φτάνει και περισσεύει;

Φαντάζομαι πως μεγάλη κατανάλωση "χώρου" χρειάζεται κανείς αν έχει περασμένη καμιά gps εφαρμογή, οπότε χρειάζεται μπόλικους χάρτες, αν βλέπει videos, αν παίζει κανένα μεγαλουτσικο παιχνιδάκι (βλ. Broken Sword ή Syberia). Από την άλλη ωστόσο φοβάμαι πως αν επενδύσω σε μια τόσο αρκιβή κάρτα, αρκετές εκατοντάδες MBs θα μου μείνουν αχρησιμοποίητα...

Καμιά ιδέα; Ο περισσότερος κόσμος εδώ πού έχει καταλήξει;

ernani

Επιτέλους, μπαίνει Δεκέμβρης!!! Ο καιρός που θα έχω στα χέρια μου τη μαγική συσκευούλα πλησιάζει :) . Σχετικά με τις microSD καρτούλες θα ήθελα ωστόσο τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως για κάποιον που δεν το νοιάζει να έχει mp3 μαζί του, μια κάρτα των 2GB είναι απαραίτητη, ή μήπως το 1GB φτάνει και περισσεύει;

Φαντάζομαι πως μεγάλη κατανάλωση "χώρου" χρειάζεται κανείς αν έχει περασμένη καμιά gps εφαρμογή, οπότε χρειάζεται μπόλικους χάρτες, αν βλέπει videos, αν παίζει κανένα μεγαλουτσικο παιχνιδάκι (βλ. Broken Sword ή Syberia). Από την άλλη ωστόσο φοβάμαι πως αν επενδύσω σε μια τόσο αρκιβή κάρτα, αρκετές εκατοντάδες MBs θα μου μείνουν αχρησιμοποίητα...

Καμιά ιδέα; Ο περισσότερος κόσμος εδώ πού έχει καταλήξει;

με το καλο να το παρεις!!!!

κοιτα εγω που δεν εβαζα mp3 και ειχα μονο προγραματα/φοτο/βιντεο ειχα 1gb ειχα μεσα και βαρια προγραματα και ειχα ακομα αρκετο χωρο.αναλογα τι θα βαζεις μεσα.πιστευω η 1gb σε καλυπτει πληρως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια θα σας πω κατι και σιγουρα θα βαλετε τα γελια:p

χθες αποφασισα να βαλω μερικα (παραπανω) mp3 στο τηλ και να βγαλω τα ακουστικα του τηλ για 1η φορα απο το σακουλακι τους μετα απο μερικους μηνες......:O

εβαλα και το αναλογο προγραμματακι (pocket music bandle 4.2.6)να κανουμε και σωστη την αναπαραγωγη και την οργανωση των τραγουδιων μας ,μην μας λενε και οπισθοδρομικους:lol:

στην ουσια....εμεινα εκπληκτος απο την αποδοση του τηλ και την ποιοτητα αλλα και την ενταση αναπαραγωγης mp3s μεσω των ακουστικων του:blink::blink:

κατι που φυσικα κανει απαραιτητη την καρτα πανω του 1G ;)

και γω αρη με το 1Gημουν υπερκαλυμενος στο θεμα χωρητικοτητας μεχρι χθες :happy:...

αρα αν θελεις mp3 τοτε δεν φτανει με τπτ η 1G .....

Προσωπικά νομίζω ότι σε ένα τέτοιο πολυεργαλείο, με τις άπειρες δυνατότητες, πολύ απλά... ποτέ δεν έχεις αρκετό χώρο !

Εγώ το έχω μόλις 10 μέρες και μόλις παρέλαβα μια 2GB Ultra II :) Αν έβγαινε και σε 4GB, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Για όποιον ενδιαφέρεται, και επειδή 2GB microSD (και ειδικά Ultra II) δεν βρίσκεις παντού, την πήρα από εδώ :

MyMemory

Και μια ερώτηση που έχω, σαν πρωτάρης στα PPC : πώς κάνουμε full backup, τα πάντα (δεδομένα, ρυθμίσεις συσκευής, εγκατεστημένο software, κλπ...) ; Χρειάζεται κάποιο extra software (και αν ναι, ποιο) ; Προέρχομαι από P900 και είχα συνηθίσει τη σιγουριά του πλήρους backup... Ουσιαστικά ένα "mirror" της όλης συσκευής, που με μια επαναφορά να ξαναγίνεται ακριβώς όπως την είχες αφήσει, από κάθε άποψη !

θενκς,

nixx

Παιδια επαναφερω παλαιοτερο ερωτημα μου σε σχεση με το word mobile. Εγραψα κειμενο στο κινητο και μεταφεροντας στο στο word του laptop μου εμφανιστηκε κειμενο της παρακατω μορφης:

"Αpο υpηρesιaκο λaθος deν aνeγρafηsaν ta dυο µου paιdιa stην aρχικη aιtηsη apοspasης κaι deν eχουν eλeγχθeι aκοµa apο tην υpηρesιa οι eνstaseις epaνeξetasης pου eχω υpοßaλλeι κaι stις οpοιes υpοdeικνυω tο λaθος".

Καποιους ελληνικους χαρακτηρες το word του laptop τους εκανε αγγλικους (πχ το α,το ε κτλ)!!

Τι πταιει;

Carpe Diem

με αυτο http://www.spbsoftwarehouse.com/products/backup/?en οτι καλυτερο εχω δοκιμασει

lagoudakis σ'ευχαριστώ πολύ, το πέρασα ήδη και έκανα το πρώτο μου full backup. Ωραία η αίσθηση της σιγουριάς ;)

nixx

Προσωπικά νομίζω ότι σε ένα τέτοιο πολυεργαλείο, με τις άπειρες δυνατότητες, πολύ απλά... ποτέ δεν έχεις αρκετό χώρο !

Εγώ το έχω μόλις 10 μέρες και μόλις παρέλαβα μια 2GB Ultra II :) Αν έβγαινε και σε 4GB, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Για όποιον ενδιαφέρεται, και επειδή 2GB microSD (και ειδικά Ultra II) δεν βρίσκεις παντού, την πήρα από εδώ :

MyMemory

Και μια ερώτηση που έχω, σαν πρωτάρης στα PPC : πώς κάνουμε full backup, τα πάντα (δεδομένα, ρυθμίσεις συσκευής, εγκατεστημένο software, κλπ...) ; Χρειάζεται κάποιο extra software (και αν ναι, ποιο) ; Προέρχομαι από P900 και είχα συνηθίσει τη σιγουριά του πλήρους backup... Ουσιαστικά ένα "mirror" της όλης συσκευής, που με μια επαναφορά να ξαναγίνεται ακριβώς όπως την είχες αφήσει, από κάθε άποψη !

θενκς,

nixx

Να'σται καλά παιδιά για τις γνώμες! Για να είμαι ειλικρινής, nixx κι εγώ ένιωθα σαν και σένα, μέχρις ότου συνειδητοποίησα πως στο P900 που έχω, ήμουν από τους πρώτους που μόλις το παρέλαβαν πριν από 3 χρόνια έτρεξαν να πάρουν Memory stick με την "τεράστια" χωρητικότητα των 128ΜΒ, ευχόμενοι να υπήρχε τρόπος να βάλουν κι άλλη μνήμη. Παρ'όλα αυτά, ποτέ δε χρησιμοποίησα πάνω από 40 ΜΒs μέχρι σήμερα.

Σίγουρα το TyTn έχει απίστευτες δυνατότητες. Αν δεν ακούς όμως mp3 ή δε βλέπεις ολόκληρες ταινίες - θυσία αρκετά ρεαλιστική αν θες η μπαταρία να σε φτάσει μέχρι το τέλος της μέρας ;) , κακά τα ψέματα, δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσει το laptop (ή το desktop) σου, οπότε δε θα χρειαστείς τόσα πολλά GBs. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ηχογραφείς με το κινητό, οπότε αν υπάρχουν προγράμματα ηχογράφησεις που δεν κωδικοποιούν απ'ευθείας σε mp3 ή σε κάποιο άλλο lossy compression format, τότε... την έβαψες ;) . Θέλω να πιστεύω όμως πως οι developers τέτοιοων εφαρμογών έχουν προνοήσει :) .

Τι να πω... Δύσκολη απόφαση (καθότι και διπλάσια τιμή). Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Αν έχετε κάτι να αντιπροτείνετε, feel free to do so ;)

ernani