Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο τιτανας δεν ειναι και τοσο τιτανας στο θεμα rom update και το λεω με την λιγη πειρα που μου δινουν τα 3 προηγουμενα pda τις HTC (qtek 2020, 2020i, 9000) που ποτε δεν ειχα προβλημα στις αλλαγες τις ROM οτι και να τους εκανα

Δε διαφωνώ... και πάλι όμως τον Τιτάνα θα διάλεγα από όλα αυτά :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δε διαφωνώ... και πάλι όμως τον Τιτάνα θα διάλεγα από όλα αυτά :p

για να μην γινει καμια παρεξηγηση αλλο θεμα η rom και αλλο το μηχανημα γενικα (αν ειχε και gps θα ηταν το απολυτο pda)

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο τιτανας δεν ειναι και τοσο τιτανας στο θεμα rom update και το λεω με την λιγη πειρα που μου δινουν τα 3 προηγουμενα pda τις HTC (qtek 2020, 2020i, 9000) που ποτε δεν ειχα προβλημα στις αλλαγες τις ROM οτι και να τους εκανα

και ομως φιλε μου δεν φταιει ο τιτανας :!:

εχω δοκιμασει απειρες ρομ και εχω μαθει πανω σε αυτον πολλα πραγματα.

η διακοπη ρευματος ομως πανω σε περασμα ρομ δυστυχως δεν ειναι και οτι καλυτερο...;)

ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ pda που κυκοφορει αυτη την στιγμη και πραγματικα αν ειχε και το gps ενσωματωμενο αλλα και λιγη ram παραπανω,(μονο και μονο γιατι εμεις θελουμε να εχουμε φορτωμενα ενα καρο προγραμματα και θελουμε να τον ταλαιπωρουμε συνεχεια)θα ηταν το απολυτο :!::)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Η μάχη με τις ROM ήταν πολύ δυνατή

Άλλος ένας Τιτάνας τραυματίστηκε.Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο Πόλεμος.Τώρα είναι πακεταρισμένος στο κουτί του και σκέφτεται τον συμπολεμιστή του Δημήτρη.:lol:

κουραγιο περικλη :)

οτι και να γινει ενας τιτανας θα μας συντροφευσει παλι :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

αυτα ακουω με τις ρομ και με πιανει κρυος ιδρωτας!!!για αυτο δεν παιρνω αποφαση να παιξω μαζι τους

υποψιν ακομα ΔΕΝ εχω ψαξει να το φτιαξω το τηλ μονος μου.....γιατι βαριεμαι...γι αυτο και εστειλα μειλ στην htc com να τους το στειλω..για αυτο πηγα και πηρα το 3600 ...γιατι αν καθομουν να βρω τροπο σωνει και καλα να ξυπνησω τον τιτανα....θα με χωριζε η γυναικα μου :lol::lol:

Καλησπέρα φίλοι μου .

Μολις μου ήρθε το gps bt HOLUX GPS Slim240 .

Υπαρχει καποιο ειδικος τροπος για να το δει γιατι ενω το ειδε σαν bt συσκευη δεν το βλεπει μεσα απο το destinator , ειδα σε καποιες αναφορες εδω μεσα για να το δηλωσω στην COM 4 και 115200 αλλα παλι δεν το βλεπει το Destinator.

Εντομεταξύ το λαμπακι το μπλε πανω στο bt gps αναβοσβηνει ετσι πρεπει να κανει η να ειναι μονιμα αναμενο?

Please τα φωτα σας.

Η συμβιωση με τη συσκευη αυτη ειναι μακραν η χειροτερη απο οποιαδηποτε εχω πιασει στα χερια μου,και μετραω περι τις 45

δε ξερω αν ειναι τα windows, αν ειναι το Tytn η απλα η ανεπαρκεια after sales της εταιριας να λυνει τα προβληματα

αναφορικα

1)χανω κλησεις

2)χανω μηνυματα

3)στελνω μηνυματα που χανονται

4)κανω κλησεις που δε φαινονται

5) τις τελευταιες μερες εκανα περι τα 15 soft reset την ημερα και 10 hard reset

6) δε μπορω να περάσω καμία εφαρμογη στο Tytn για να μη βρουν την ευκαιρια οι τεχνικοι να ριξουν το προβλημα εκει

λες και πηραμε κινητο με windows χωρις να προκειται να περασουμε εφαρμογες

7) αναφορα μηνυματος ερχεται οποτε το θυμηθει

Επιτελους θα πρεπει να καταλαωει η εταιρια πως δεν απευθυνετε μονο σε μαθητες που θελουν να παιξουν και να εντυπωσιασουν τους συμμαθητες τουσ, αλλα και σε επαγγελματιες που το τελευταιο που τους χρειαζεται ειναι να προσπαθουν να επισκευασουν την συσκευη τους καθε λιγο και λιγακι

και η αντιμετωπιση στειλτε το να σας το στειλουμε πισω οταν παρει σειρα προτεραιοτητας θυμίζει τριτοκοσμικο χωριό στα άδυτα της Τουρκιας.

μαλλον τελικα ηταν λαθος να εμπιστευτω το πιο σημαντικο εργαλειο επικοινωνιας σε μια εταιρια που η μισες συσκευες τους ειναι ελατωματικες και το service σε beta σταδιο

Η συμβιωση με τη συσκευη αυτη ειναι μακραν η χειροτερη απο οποιαδηποτε εχω πιασει στα χερια μου,και μετραω περι τις 45

δε ξερω αν ειναι τα windows, αν ειναι το Tytn η απλα η ανεπαρκεια after sales της εταιριας να λυνει τα προβληματα

αναφορικα

1)χανω κλησεις

2)χανω μηνυματα

3)στελνω μηνυματα που χανονται

4)κανω κλησεις που δε φαινονται

5) τις τελευταιες μερες εκανα περι τα 15 soft reset την ημερα και 10 hard reset

6) δε μπορω να περάσω καμία εφαρμογη στο Tytn για να μη βρουν την ευκαιρια οι τεχνικοι να ριξουν το προβλημα εκει

λες και πηραμε κινητο με windows χωρις να προκειται να περασουμε εφαρμογες

7) αναφορα μηνυματος ερχεται οποτε το θυμηθει

Επιτελους θα πρεπει να καταλαωει η εταιρια πως δεν απευθυνετε μονο σε μαθητες που θελουν να παιξουν και να εντυπωσιασουν τους συμμαθητες τουσ, αλλα και σε επαγγελματιες που το τελευταιο που τους χρειαζεται ειναι να προσπαθουν να επισκευασουν την συσκευη τους καθε λιγο και λιγακι

και η αντιμετωπιση στειλτε το να σας το στειλουμε πισω οταν παρει σειρα προτεραιοτητας θυμίζει τριτοκοσμικο χωριό στα άδυτα της Τουρκιας.

μαλλον τελικα ηταν λαθος να εμπιστευτω το πιο σημαντικο εργαλειο επικοινωνιας σε μια εταιρια που η μισες συσκευες τους ειναι ελατωματικες και το service σε beta σταδιο

φιλε μου για ολα τα ""χανω"'" και ""χανονται""

κατα ενα 90% φταινε οι ρυθμισεις που εχεις σχετικα με το 3g;)

οταν ειναι στο auto ολα το τηλ συνεχως αλλαζει απο gsm σε 3g οπου δεν υπαρχει σημα στο ενα η στο αλλο δικτυο...με αποτελεσμα να δημιουργειται μια μαυρη τρυπα στην γραμμη σου κατα την μεταβαση του σηματος απο gsm σε 3g και αντιθετα;)

οτι κληση η οτι μηνυμα σου ερθει εκεινη την στιγμη της μεταβασης απλα πεφτει στο κενο.ο συνομιλητης σου ακουει να καλει το κινητο σου αλλα εσυ δεν θα το ακουσεις ποτε....οπως και καθε αποστολη μηνυματος που θα πεσει εκει μεσα....θα παει στο κενο....ενω αυτος που σου εχει στειλει το μηνυμα θα παρει αναφορα οτι το ελαβες κανονικοτατα...κι αντε μετα να του αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...

ειναι προβληματα που αντιμετωπιζονται πολυ ευκολα με μια απλη αλλαγη στις ρυθμισεις του κινητου σου απο auto σε GSM και απο auto στην 2η επιλογη σε GSM(900+1800)+(UMTS(1200)

και αυτα θα τα βρεις στο εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/gsm/umts μπαντα;)

τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι πολυ δραματικα με τα soft reset/hard reset και μαλλον δοκιμαζεις πολλα προγραμματακια και εφαρμογες....αμφιβολου πατρος και ταυτοτητας ασυμβατες με την συσκευη σου με αποτελεσμα να δημιουργειται αυτο το χαλι που αναφερεις...

δεν ειναι ο τιτανας αχρηστη και προβληματικη συσκευη....(σιγουρα υπαρχουν καποια bugs που χαιρουν αμεσης αναβαθμισης απο την εταιρεια η οποια ειναι στον δρομο και μεσα στον μηνα θα ειναι διαθεσιμη σε ολους μας);)εμεις την κανουμε με τα πειραματα μας πανω σε αυτον:)

μην απελπιζεσαι ....διαβασε καλα το thread και ζητα την βοηθεια των παιδιων εδω μεσα που θα σου κανουν την ζωη σου πιο ευκολη :)

φιλικα δημητρης

ευχαριστω φιλε μου ομως

ουτε 3G χρησιμοποιω

ουτε προγραματα βαζω μονο το ilauncher kai to weather εχω

και το δεξι φωτακι μου εχει αρχισει και κανει κατι κουφα

αναβοσβηνει κοκκινο, η μενει μονιμα κοκκινο, η ακομα και αναβοσβηνει κοκκινο πρασινο, και τελος μερικες φορες αναβει πρασινο, και απο πισω φαινεται να αναβει και κοκκινο

και χωρις να εχω αναπαντητες,η μηνυμα,η πεσμενη μπαταρια

δυστυχως εχω απογοητευτει

εννοεις GSM(900+1800)+(UMTS(2100) οχι 1200 σωστα?

ναι εχεις δικιο συγγνωμη :O

το εγραψα αναποδα:)

ευχαριστω φιλε μου ομως

ουτε 3G χρησιμοποιω

ουτε προγραματα βαζω μονο το ilauncher kai to weather εχω

και το δεξι φωτακι μου εχει αρχισει και κανει κατι κουφα

αναβοσβηνει κοκκινο, η μενει μονιμα κοκκινο, η ακομα και αναβοσβηνει κοκκινο πρασινο, και τελος μερικες φορες αναβει πρασινο, και απο πισω φαινεται να αναβει και κοκκινο

και χωρις να εχω αναπαντητες,η μηνυμα,η πεσμενη μπαταρια

δυστυχως εχω απογοητευτει

τι να πω :blink:

ειναι προβληματα που δεν εχω ξανακουσει αυτα που αναφερεις εδω...

για τα φωτακια δεν μπορω να σου πω τπτ...αλλα για την μπαταρια να ξερεις οτι ειναι πολυ ρευματοβορο (λεξη ομως ε??παραδεχεσαι ??:lol:)

η συνεχης αναζητηση σηματος απο το τηλ.

ο αποκλεισμος της αυτοματης αναζητησης -με τις ρυθμισεις που ειπα-θα σε βοηθησει πολυ στην οικονομια της μπαταριας μιας και το τηλ δεν θα μεταβαινει απο το ενα δικτυο στο αλλο συνεχως;)

παντως εγω εχω να το λεω για την μπαταρια του τιτανα!!ειμαι πολυ ευχαριστημενος..:)

ειναι το μοναδικο τηλ μου μαζι με το 3600 που δεν εχω αναγκη τον φορτιστη αυτοκινητου!!

αυτο δε το εχω ξανα ακουσει εμενα απο την αρχη κρατουσε λιγοτερο απο οποιοδηποτε τηλεφωνο¨(

κανε λιγο υπομονη ακομα.οπου να ναι θα ερθει η πολυποθητη αναβαθμιση και λογικα θα βελτιωθει το τηλ.;)

Καλησπέρα φίλοι μου .

Μολις μου ήρθε το gps bt HOLUX GPS Slim240 .

Υπαρχει καποιο ειδικος τροπος για να το δει γιατι ενω το ειδε σαν bt συσκευη δεν το βλεπει μεσα απο το destinator , ειδα σε καποιες αναφορες εδω μεσα για να το δηλωσω στην COM 4 και 115200 αλλα παλι δεν το βλεπει το Destinator.

Εντομεταξύ το λαμπακι το μπλε πανω στο bt gps αναβοσβηνει ετσι πρεπει να κανει η να ειναι μονιμα αναμενο?

Please τα φωτα σας.

afou to di san siskevi ekanes antistihisi tis com

comm manager - settings - bloutooth settings -com ports - new outgoing port - epilegis opia port thes (px com 4) next ke ise ok

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

afou to di san siskevi ekanes antistihisi tis com

comm manager - settings - bloutooth settings -com ports - new outgoing port - epilegis opia port thes (px com 4) next ke ise ok

Βρηκα την λυση τελικα δεν ειχα επιλεξει new outgoing port ο.κ

Thanks

κουραγιο περικλη :)

οτι και να γινει ενας τιτανας θα μας συντροφευσει παλι :D

αυτα ακουω με τις ρομ και με πιανει κρυος ιδρωτας!!!για αυτο δεν παιρνω αποφαση να παιξω μαζι τους

ο ενας τιτανας αναστηθηκε :!:και εντος της εβδομαδος θα αναστηθει και ο 2ος:rolleyes::rolleyes:

και η ACE HELLAS ηθελε 508 ευροπουλα γιατι ""καταστραφηκε η motherboard και δεν υπηρχε περιπτωση να φτιαχτει το τηλ με τπτ παρα μονο με αντικατασταση της"":blink:

Δημήτρη ο δεύτερος Τιτάνας βγήκε από το κουτί του και αύριο κατηφορίζει προς Χαλκίδα μεριά.

αν ειναι αληθεια αυτο http://msmobiles.com/news.php/6269.html εχουμε καλα νεα:rolleyes: :rolleyes:

Κατά πάσα πιθανότητα αληθεύει, το έχουν υπ'όψιν τους και οι άνθρωποι της ACE Hellas. Το καλύτερο νέο που μπορούσαμε να ακούσουμε για το TyTN, κατά τη γνώμη μου ! Ειδικά από τη στιγμή που οι πρώτες μαρτυρίες θέλουν τα WM6 στο TyTN να είναι πολύ πιο γρήγορα και σταθερά σε όλες τις λειτουργίες !

nixx

αν ειναι αληθεια αυτο http://msmobiles.com/news.php/6269.html εχουμε καλα νεα:rolleyes: :rolleyes:

τα νεα τα εχουμε το λογισμικο ομως θα δοθει public η θα ειναι επι πληρωμη?

αν και σε τετοια περιπτωση εργοστασιακης ρομ με καλυψη εγγυησης κλπ αξιζει τα λεφτα πραγματικα:)

Ειδικά από τη στιγμή που οι πρώτες μαρτυρίες θέλουν τα WM6 στο TyTN να είναι πολύ πιο γρήγορα και σταθερά σε όλες τις λειτουργίες !

nixx

ειναι :rolleyes:

ειναι !!!το βλεπω καθε μερα :lol::lol: