Jump to content

[Επίσημο] HTC TyTN (Hermes)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Giati eixa tin entiposi pantos oti ta fora einai gia na sizitame kati pou simainei oti paizei k na diafonisoume? Specifications k photos vlepoume k allou. Anarotiemai poia einai i leksi kleidi pou kanei enan mod na "ksipnaei". Px i "skopimotites"? gkouxou gkouxou... (tha blokaro tora to sistima: kill bush, down USA, myphone skopimotites, pentagon, NY, myphone skopimotites... xixixi)

:lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει κανείς περάσει το EZDIAL2 στο τιτάνα του;

Δύο φορές δοκίμασα να το περάσω και στις 2 με την πρώτη πληκτρολόγηση στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου μου κόλλησε...:( :(

Και γμτ είναι πολύ χρήσιμο προγραμματάκι. Σου λύνει τα χέρια για γρήγορες τηλεφωνικές κλήσεις δίχως να ανοίξεις το μενού των επαφών

Δύο φορές δοκίμασα να το περάσω και στις 2 με την πρώτη πληκτρολόγηση στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου μου κόλλησε...:( :(

Και γμτ είναι πολύ χρήσιμο προγραμματάκι. Σου λύνει τα χέρια για γρήγορες τηλεφωνικές κλήσεις δίχως να ανοίξεις το μενού των επαφών.Ειδικά με το capaki με το ελληνικό πληκτρολόγιο 0-9

Guest lagoudakis
και μενα μια απο τα ιδια δυστυχως!!!μιχαλη δεν εισαι γηπεδο;:D σημερα θα σας κερδισουμε ευτυχως που δεν πηγες:Dκαι δε εσενα Δημητρη το ιδιο ισχυει:D :p

Δύο φορές δοκίμασα να το περάσω και στις 2 με την πρώτη πληκτρολόγηση στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου μου κόλλησε...

Και γμτ είναι πολύ χρήσιμο προγραμματάκι. Σου λύνει τα χέρια για γρήγορες τηλεφωνικές κλήσεις δίχως να ανοίξεις το μενού των επαφών.Ειδικά με το capaki με το ελληνικό πληκτρολόγιο 0-9

και μενα μια απο τα ιδια δυστυχως!!!μιχαλη δεν εισαι γηπεδο;:D σημερα θα σας κερδισουμε ευτυχως που δεν πηγες:Dκαι δε εσενα Δημητρη το ιδιο ισχυει:D :p

παιδια γιατι παιδευοσαστε με αχρηστα και προβληματικα software??

δοκιμασε κανεις σας την φωνητικη κληση η γενικα τις φωνητικες εντολες που εχουν τα τηλεφωνα αυτα????

δεν ανοιγεις επαφες αλλα και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις καθολου πληκτρολογιο!!

εμενα μου εχει λυσει τα χερια :!:ακομα και σε πολυ δυσκολα μερη με φασαρια υπερβολικη και θορυβο αυτο εκει επιμενει να μην κανει λαθος και να περνει οτι τηλ του πω!!

οσο για τον αγωνα γιαννη......αστα τρωμε ηδη 3 και φαινεται οτι θα διασυρθουμε κι αλλο :(

και τελευταια στιγμη δεν κατεβηκα γηπεδο:blink:

ειμαστε απαραδεκτοι τελειως.....κριμα το ξεκινημα που εκανε η ομαδα φετος....κριμα......και περιμεναμε να μας λυσει το προβλημα ο καφες :mad::mad:

ρε ποσο κοροιδα ειμαστε που παμε ακομα στο γηπεδο!!!!!:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
ελα ρε c οκ,ας παρουμε 1 παιχνιδι και εμεις:cool: στα τελευταια παιχνιδια πελατες μας ειχατε:lol: :lol: ωχ μολις φαγατε και τεταρτο:confused: οσο για τις εφαρμογες οντως θελει προσοχη τι βαζουμε μεσα;)απο εκει ξεκινανε ολα τα προβληματα φιλε Δημητρη

ελα ρε c οκ,ας παρουμε 1 παιχνιδι και εμεις:cool: στα τελευταια παιχνιδια πελατες μας ειχατε:lol: :lol: ωχ μολις φαγατε και τεταρτο:confused: οσο για τις εφαρμογες οντως θελει προσοχη τι βαζουμε μεσα;)απο εκει ξεκινανε ολα τα προβληματα φιλε Δημητρη

χμ . πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου , :( τέτοιο ρδελομπού έχω να δω απο εποχής Ζαφειρόπουλου. Ε ρε Μελισσανίδη γίγαντα..

Γιάννη δοκίμασες το Phone Plus III που πρότεινε ο φίλος ? Δεν ξέρω αν έχει Ελληνικό μενού όπως το ezdial

Ζαχαράκη σωστή η επισήμανση σου το πρόβλημα είναι οτι σε μενα γμτ 2-3 φορές που δοκίμασα φωνητική εντολή δεν δούλεψε σωστά. Επίσης οταν βάζω την ανοικτη ακρόαση ενω εγώ ακούω κανονικά εμένα δεν με ακούνε και δεν είναι πρόβλημα σήματος . Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με το παραπάνω. Εσείς είστε ολοι οκ? Σας ακούνε κανονικά σε ανοικτη ακρόαση? Μήπως πρέπει να το παω αντιπροσωπία ?

Guest lagoudakis
Φιλε Μιχαλη το ειχα δοκιμασει παλια το phone plus αλλα δεν με ειχε βολεψει και πολυ συν οτι ειδα να μου το εχει κανει λιγο αργη την συσκευη,βεβαια το ειχα δει με το s100 στον τιτανα δεν το εχω βαλει,μεταξυ μας τωρα δεν εγινε και υπερομαδα ο παο επειδη κερδισαμε,ασε καλο καφενειο ειμαστε και εμεις:p κανονισε για κανενα καφε με τον Δημητρη να τα πουμε,αντε παω να χαζεψω και λιγο αθλητικα,καλο βραδυ παιδια;)

παιδια η φωνητικη λειτουργια ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε τηλ απο οτι συσκευες εχω δοκιμασει τα τελευταια χρονια.εγω δεν εχω καποιο προβλημα.τωρα να μπερδεψει και κανα τηλ ειναι μεσα στο προγραμμα :lol:

παντως περαν της πλακας αν βαλεις ολοκληρες τις εντολες των επαφων -πχ ""ζαχαρακης δημητρης"" για την αναλογη επαφη, ειναι δυσκολο να μπερδευτει το τηλ.;)

εκει που ειναι πολυ πιθανο να το μπερδεψεις ειναι σε εντολες του στυλ ""μωρο"":worry::p,""σπιτι"" κλπ.δλδ εντολες με λιγες συλλαβες ;)

οσο χρησιμοποιω ολοκληρες εντολες τοσο λιγοτερα -εως κανενα-λαθη κανει ;)

για το ματς τωρα :(

μιχαλη δεν θα αλλαξω υπογραφη επειδη καποιοι δεν λενε να βοηθησουν την ομαδα μου....εγω ειμαι ΑΕΚ και οχι ντεμης,μελισσανιδης και οπως αλλιως κι αν λενε το ατομο που διοικει...:!:

στηριζω οποιον θελει το καλο της ομαδας μου!!ακομα ειναι νωρις να πω οτι η τωρινη διοικηση δεν θελει το καλο της ΑΕΚ,μιας και δεν βιαζομαι...δεν γινονται οι ομαδες απο την μια μερα στην αλλη!!αλλα με πειραζει να ξεφτιλιζονται μεσα στο γηπεδο τοσο ευκολα:mad:

γιαννη εγω σκ για καφε μονο μπορω ,αν ειναι πμ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια η φωνητικη λειτουργια ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε τηλ απο οτι συσκευες εχω δοκιμασει τα τελευταια χρονια.εγω δεν εχω καποιο προβλημα.τωρα να μπερδεψει και κανα τηλ ειναι μεσα στο προγραμμα :lol:

παντως περαν της πλακας αν βαλεις ολοκληρες τις εντολες των επαφων -πχ ""ζαχαρακης δημητρης"" για την αναλογη επαφη, ειναι δυσκολο να μπερδευτει το τηλ.;)

εκει που ειναι πολυ πιθανο να το μπερδεψεις ειναι σε εντολες του στυλ ""μωρο"":worry::p,""σπιτι"" κλπ.δλδ εντολες με λιγες συλλαβες ;)

οσο χρησιμοποιω ολοκληρες εντολες τοσο λιγοτερα -εως κανενα-λαθη κανει ;)

για το ματς τωρα :(

μιχαλη δεν θα αλλαξω υπογραφη επειδη καποιοι δεν λενε να βοηθησουν την ομαδα μου....εγω ειμαι ΑΕΚ και οχι ντεμης,μελισσανιδης και οπως αλλιως κι αν λενε το ατομο που διοικει...:!:

στηριζω οποιον θελει το καλο της ομαδας μου!!ακομα ειναι νωρις να πω οτι η τωρινη διοικηση δεν θελει το καλο της ΑΕΚ,μιας και δεν βιαζομαι...δεν γινονται οι ομαδες απο την μια μερα στην αλλη!!αλλα με πειραζει να ξεφτιλιζονται μεσα στο γηπεδο τοσο ευκολα:mad:

γιαννη εγω σκ για καφε μονο μπορω ,αν ειναι πμ;)

Μέσα και εγω το άλλο σκ για καφε. το τηλέφωνο μου το έχετε

Παιδια εγω ειμαι ο κλασσικος symbianakias εδω και κατι χρονια που μόλις πέρασε σε ppc η αληθεια ειναι οτι η διαφορά ειναι αισθητή,απο ολες τις πλευρες. Εχω στησει το destinator στο ppc μου απλα δε βλεπει τo δεκτη που εχω(NOKIA 3W) γνωριζεται την διαδικασία να μου την πείτε τι παιζει με τις θυρες COM για να το συνδέσω?.

Ευχαριστώ.

Πολύ γρήγορα...

Στα Bluetooth settings και αφού κάνει pair device το GPS σου, δημιουργείς μια νέα incoming port στην θύρα 8 για το GPS σου και μετά στο Destinator - τουλάχιστον στο ΡΝ - επιλέγεις αυτή την θύρα. Λογικά πρέπει να είσαι οκ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

στο PN destinator στις ρυθμισεις GPS εχει τις επιλογες, θυρα οπου η θυρα 8 δεν υπαρχει Baud rate πρωτοκολλο ΤΜC GPS και αυτοματη επανασυνδεση,δε το βρισκει με τιποτα το GPS.

παιδια δοκιμασε κανεις το fpsece που ειναι εξομοιωτης του psx και μπορειτε να απολαυσετε games psx στο ppc μας?εγω εχω ξετρελαθει.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

παιδια δοκιμασε κανεις το fpsece που ειναι εξομοιωτης του psx και μπορειτε να απολαυσετε games psx στο ppc μας?εγω εχω ξετρελαθει.

Σκέφτομαι κι εγώ να το δοκιμάσω... Ο χειρισμός πώς είναι ; Με το D-Pad βολεύει ;

Και γενικά, από συμβατότητα με το TyTN (γιατί στο site του αναφέρει μόνο WM2002/2003), και από ταχύτητα στην εξομοίωση, πώς πάει στο τιτανάκι ;

nixx

παιδια γεια σας ,θα ηθελα να μου πει καποιος απο που να αγοαρασω microSD speeds για να βαλω το destinator ? εχω μια 1g της trancsend αλλα δεν παει καλα απο τη βλεπω, παντως στην device μνημη γιατι δεν χωραει !

παιδια γεια σας ,θα ηθελα να μου πει καποιος απο που να αγοαρασω microSD speeds για να βαλω το destinator ? εχω μια 1g της trancsend αλλα δεν παει καλα απο τη βλεπω, παντως στην device μνημη γιατι δεν χωραει !

Εγώ πριν λίγο καιρό πήρα μια SanDisk 2GB ULTRA II, από εδώ :

MyMemory

Είναι άψογη & γρήγορη (αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης). Και το online κατάστημα πολύ καλό, αρκετά φτηνό, αξιόπιστο και με γρήγορη παράδοση.

nixx

Εγώ πριν λίγο καιρό πήρα μια SanDisk 2GB ULTRA II, από εδώ :

MyMemory

Είναι άψογη & γρήγορη (αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης). Και το online κατάστημα πολύ καλό, αρκετά φτηνό, αξιόπιστο και με γρήγορη παράδοση.

nixx

Λογικά πρέπει να σου πήγε περίπου 31 λίρες. Εγώ από eBay την πήρα 37,50. Άρα η τιμή είναι πολύ καλή!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο PN destinator στις ρυθμισεις GPS εχει τις επιλογες, θυρα οπου η θυρα 8 δεν υπαρχει Baud rate πρωτοκολλο ΤΜC GPS και αυτοματη επανασυνδεση,δε το βρισκει με τιποτα το GPS.

Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας στο Destinator είναι NMEA & SiRF. Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω δει πουθενά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκέφτομαι κι εγώ να το δοκιμάσω... Ο χειρισμός πώς είναι ; Με το D-Pad βολεύει ;

Και γενικά, από συμβατότητα με το TyTN (γιατί στο site του αναφέρει μόνο WM2002/2003), και από ταχύτητα στην εξομοίωση, πώς πάει στο τιτανάκι ;

nixx

μια χαρα ειναι.εγω παιζω με το πληκτρολογιο.απλα πρεπει να αλλαξεις λιγο το skip frames για να εχεις καλυτερη ταχυτητα.παιζω το driver αυτο τον καιρο και το εχω λιωσει.τελικα τα ppc ειναι ποοολυυυ μπροστα.η εκδοση που εχω εγω ειναι και για wm5.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Παίδες ποιο firmware, ποιας εταιρίας προτείνετε; Απο ότι βλέπω ρε γμτ ειδικά τα τελευταία απο HTC(το όποιο κιόλας στο filename γράφει beta) και της cingular έχουν προβλήματα

http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι