EVINA Δημοσιεύτηκε October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2023 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή (χρόνια σε huawei κ υπέρ ευχαριστημένη αλλά με το ban ζορισαν τα πραγματα). Με ενδιαφέρει η αξιοπρεπής κάμερα. Καλή οθόνη κ ήχος κλήσης. Καλη μπαταρία κ γρήγορη φορτιση. Δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνιδια. Έχω ξεχωρίσει: Oppo reno 10 Oneplus nord 3 Motorola edge 40 (δεν το έχω δει όμως από κοντά) Δεν θέλω xiaomi κ poco Κάθε βοήθεια πολύτιμη... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Να έχεις και το Samsung Galaxy A54 5G 8/128 στα υπ'όψιν γύρω στα 350€. Το πήρα για την κόρη μου τον Απρίλη μιας εβδομάδας στην κυκλοφορία τότε στα 450€ και εχθές το πήρα και για εμένα από χέρι στα 260€. Από τον Μάη είναι best seller μέχρι σήμερα, πολύ καλή κάμερα και ταχύτητα, ψαξ'το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. October 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 18 minutes ago, sat_rrstm said: Να έχεις και το Samsung Galaxy A54 5G 8/128 στα υπ'όψιν γύρω στα 350€. Το πήρα για την κόρη μου τον Απρίλη μιας εβδομάδας στην κυκλοφορία τότε στα 450€ και εχθές το πήρα και για εμένα από χέρι στα 260€. Από τον Μάη είναι best seller μέχρι σήμερα, πολύ καλή κάμερα και ταχύτητα, ψαξ'το. Ναι ,όντως είναι αρκετά καλό το Α54 αλλά θέλω να αποφύγω samsung ...θέμα μπαταρίας κ ανασφάλεια αν μετά από 1 χρόνο θα είναι οκ ,χωρίς κολλήματα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 Motorola από εμένα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. October 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 19 minutes ago, spy14 said: Motorola από εμένα. Ξέρετε πως τα πάει από θέμα κάμερας κι αν λαμβάνει κανονικά ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2023 (edited) Κάμερα αρκετά συμπαθητική.εμημερωσεις δεν γνωρίζω.ισως κάποιος άλλος που το έχει εδώ μέσα να σας πει. Edited October 3, 2023 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. October 4, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 19 ώρες πριν, spy14 said: Κάμερα αρκετά συμπαθητική.εμημερωσεις δεν γνωρίζω.ισως κάποιος άλλος που το έχει εδώ μέσα να σας πει. Κατάλαβα,ευχαριστώ πολύ... Η αλήθεια είναι πως motorola κοιτάζω περισσότερο και μόλις είδα πως έχουν ίδια τιμή το edge 40 κ το edge 30 fusion... Αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο σε κατάστημα για να τα δω από κοντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Ναι είναι δυσεύρετα στα μαγαζιά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 Το Motorola edge 40 είναι πανέμορφη συσκευή με υπέροχη οθόνη πολύ φωτεινή, η φωτογραφική πάρα πολύ καλή με εκπληκτικές απίστευτες νυχτερινές. Και οι άλλες δύο συσκευές όμως είναι πολύ καλές, ειδικά το Nord 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts