Duke145 Δημοσιεύτηκε October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2005 ΕΧΩ ΤΟ 1821 ΤΗΣ METAL FIN ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ... Παράθεση Cuore Sportivo For Ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Γεια σου φιλε μου. Με το συγκεκριμενο παιχνιδι ασχοληθηκα αρκετα χρονια πριν. Ρωτα με και αν μπορω, θα βοηθησω, αν και σου προτεινω να το παρατησεις για να περισωσεις την πνευματικη σου υγεια και ισορροπια Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 (edited) Giati to les ayto azzazel; Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Μεχρι εδω συμφωνουμε. Δεν ξερω ποσο εχεις προχωρησει, αλλα να ξερεις οτι οταν επαναστατουν περιοχες στην στερεα, δεν αξιζει να ασχοληθεις εκει (να ξοδεψεις πορους δηλαδη). Τα νησια και ο δυνατος στολος ειναι το Α και το Ω για καλη οικονομια. Σε καποια φαση του παιχνιδιου οι τουρκοι δεχονται υπερβολικα μεγαλες ενισχυσεις και να ξερεις οτι μετα απο 2 (αν θυμαμαι καλα) χρονια το παιχνιδι τελειωνει και σε βγαζει παντοτε ηττημενο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 (edited) azzazel said: Μεχρι εδω συμφωνουμε. Δεν ξερω ποσο εχεις προχωρησει, αλλα να ξερεις οτι οταν επαναστατουν περιοχες στην στερεα, δεν αξιζει να ασχοληθεις εκει (να ξοδεψεις πορους δηλαδη). Τα νησια και ο δυνατος στολος ειναι το Α και το Ω για καλη οικονομια. Σε καποια φαση του παιχνιδιου οι τουρκοι δεχονται υπερβολικα μεγαλες ενισχυσεις και να ξερεις οτι μετα απο 2 (αν θυμαμαι καλα) χρονια το παιχνιδι τελειωνει και σε βγαζει παντοτε ηττημενο. Mporeis na kerdiseis. Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Duke145 Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Δεν μπορω να το συνεχισω αλλο ρε παιδια με εχει κουρασει αυτο το παιχνιδι.Καλη η σκεψη της Metal Fin αλλα θα επρεπε να ηταν λιγο πιο ευκολο.Εξαλου βρομοτουρκαλαδες ειναι "μεμετια".Δεν μπορω τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... Παράθεση Cuore Sportivo For Ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 (edited) Duke145 said: Δεν μπορω να το συνεχισω αλλο ρε παιδια με εχει κουρασει αυτο το παιχνιδι.Καλη η σκεψη της Metal Fin αλλα θα επρεπε να ηταν λιγο πιο ευκολο.Εξαλου βρομοτουρκαλαδες ειναι "μεμετια".Δεν μπορω τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ... Mia kalh strathgikh xreiazetai,tipota allo. Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Φιλε Denior δεν εχει νοημα να επιμενεις σε αυτο το παιχνιδι διοτι οτι και να κανεις το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο και και τα μεμετια παντοτε κερδιζουν. Αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να ασχοληθεις με αυτο, μονο με cheat για απειρα χρηματα, αλλα και παλι αμφιβαλω αν προλαβαινεις να κερδισεις στο χρονικο οριοο που σου δινει. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Φιλε Denior δεν εχει νοημα να επιμενεις σε αυτο το παιχνιδι διοτι οτι και να κανεις το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο και και τα μεμετια παντοτε κερδιζουν. Αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να ασχοληθεις με αυτο, μονο με cheat για απειρα χρηματα, αλλα και παλι αμφιβαλω αν προλαβαινεις να κερδισεις στο χρονικο οριοο που σου δινει. Dhladh pos katafera prosopika na to termatiso mesa sto xroniko orio xoris th xrhsimopoihsh cheat codes; H oloklhrosh toy paixnidioy einai efikth apo ton kathena poy exei mia sosth strathgikh. Pantos einai alhtheia oti h empeiria paizei apofasistiko rolo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Dhladh pos katafera prosopika na to termatiso mesa sto xroniko orio xoris th xrhsimopoihsh cheat codes; H oloklhrosh toy paixnidioy einai efikth apo ton kathena poy exei mia sosth strathgikh. Pantos einai alhtheia oti h empeiria paizei apofasistiko rolo... Καταφερες να κατακτησεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την (τοτε) Ελλαδα !!!! Μπραβο στο κουραγιο σου. Τα σεβη μου. Εγω δεν το αντεξα και μετα απο την τριτη αποπειρα τα παρατησα.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 (edited) azzazel said: Καταφερες να κατακτησεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την (τοτε) Ελλαδα !!!! Μπραβο στο κουραγιο σου. Τα σεβη μου. Εγω δεν το αντεξα και μετα απο την τριτη αποπειρα τα παρατησα.... Eyxaristo. Na po thn alhtheia prin apo tria xronia arxisa to paixnidi. Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Φιλε Denior δεν εχει νοημα να επιμενεις σε αυτο το παιχνιδι διοτι οτι και να κανεις το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο και και τα μεμετια παντοτε κερδιζουν. Αποψη μου ειναι οτι αν ειναι να ασχοληθεις με αυτο, μονο με cheat για απειρα χρηματα, αλλα και παλι αμφιβαλω αν προλαβαινεις να κερδισεις στο χρονικο οριοο που σου δινει. Έχεις βρει cheat's για το παιχνίδι? To μόνο που έχω βρει είναι να αλλάξεις τα αρχεία του παιχνιδιού και οι τουρκοι να μην πέρνουν καμμιά ενίσχυση... Απο κει και πέρα -και άμα το πας και λίγο παραπάνω και αλλάξεις το νούμερο των στρατιωτών που έχεις είναι πολύ εύκολο... :O Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Έχεις βρει cheat's για το παιχνίδι? To μόνο που έχω βρει είναι να αλλάξεις τα αρχεία του παιχνιδιού και οι τουρκοι να μην πέρνουν καμμιά ενίσχυση... Απο κει και πέρα -και άμα το πας και λίγο παραπάνω και αλλάξεις το νούμερο των στρατιωτών που έχεις είναι πολύ εύκολο... :O Σε καποιο τευχος του Ram ειχε δοκιμη ενα προγραμματακι, το οποια τρεχει παραλληλα με το παιχινιδι και "διαβαζει" τις καταγραφες στην μνημη. Το δοκιμασαν στο C&Q Zero Hour, οπου εντωπισαν το σημειο της μηνημης, οπου καταγραφεται η ποσοτητα των χρηματων, με αποτελεσμα να την αλλαζεις σε οτι θελεις εσυ. Λογικα κατι αναλογο γινεται και στο 1821. Το προγραμμα πρεπει να ηταν Freeware. Αν ενδιαφερεσαι θα το ψαξω και θα σου πω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Duke145 Δημ. November 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Έχεις βρει cheat's για το παιχνίδι? To μόνο που έχω βρει είναι να αλλάξεις τα αρχεία του παιχνιδιού και οι τουρκοι να μην πέρνουν καμμιά ενίσχυση... Απο κει και πέρα -και άμα το πας και λίγο παραπάνω και αλλάξεις το νούμερο των στρατιωτών που έχεις είναι πολύ εύκολο... :O Πειτε μας ρε παιδια το cheat...Σας παρακαλω :w00t: Παράθεση Cuore Sportivo For Ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Πειτε μας ρε παιδια το cheat...Σας παρακαλω :w00t: Αν θες να αλλάξεις τα αρχεία του παιχνιδιού πήγαινε στο 1821\dne και άλλαξε τις τιμές στα arxelst.dne (arx=αρχείο || el/tr= ελληνικού/τούρκικου || st/sto= στρατού/στόλου) arxelsto.dne arxtrst.dne arxtrsto.dne @azzazel: Τώρα είδα ότι έκανες quote σε εμενα...Το έχω το ram αυτό πάντως σε ευχαριστώ :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 (edited) Giati na xrhsimopoihsete cheat codes; Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Duke145 Δημ. November 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Παιζω το PlayBoy The Mansion (PC).Εχω κολησει στην 6η αποστολή,δεν ερχετε κανενας στα παρτυ μου τι να κανω...Κατεβασα Walkthrough και μου λεει να ανεβασω το αστερι του Hef πως δηλαδη...Please βοηθηστε Παράθεση Cuore Sportivo For Ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 (edited) please delete Edited January 29, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnSk Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 RE se parakalo mporeis na mou peis pos ginetai auto me ta arxeia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniobanderas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αν θες να αλλάξεις τα αρχεία του παιχνιδιού πήγαινε στο 1821\dne και άλλαξε τις τιμές στα arxelst.dne (arx=αρχείο || el/tr= ελληνικού/τούρκικου || st/sto= στρατού/στόλου) arxelsto.dne arxtrst.dne arxtrsto.dne @azzazel: Τώρα είδα ότι έκανες quote σε εμενα...Το έχω το ram αυτό πάντως σε ευχαριστώ :) Φιλε Jim87... εχω κι εγω το ιδιο 1821 και πηγα στο 1821/dne που λες αλλα το κειμενο μου βγαινει με αριθμους και δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Φιλε Jim87... εχω κι εγω το ιδιο 1821 και πηγα στο 1821/dne που λες αλλα το κειμενο μου βγαινει με αριθμους και δεν ξερω τι να κανω Αν και παλιό επανέρχομαι στο θέμα για να ρωτήσω με ποιο πρόγραμμα μπορείς να αλλάξεις το dne γτ to file free viewer και το File viewer Lite δίνουν μόνο read only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts