Vasileios26 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Το πρόβλημα που μου κάνει εμένα είναι ότι σε ανύποπτες φάσεις, μετά την τελευταία αναβάθμιση όταν σε μια -οποιαδήποτε- σελίδα κάνω πχ scroll down, σκουραίνει η οθόνη, σαν να έχω κατεβάσει τη φωτεινότητα στο τέρμα χαμηλό. Όταν αφήνω το δάκτυλό μου σταματάει, δηλαδή η όλη αυτή φάση διαρκεί 1-2 δευτερόλεπτα. Δεν το έχω παρατηρήσει ακριβώς σε ποιες άλλες στιγμές το κάνει αυτό, σίγουρα όμως, ΔΕΝ το κάνει απο μόνο του. Το κάνει μόνο όταν ακουμπάω το δάκτυλό μου στην οθόνη, και όχι πάντα. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ούτε το κατατάσσω στην κατηγορία των σημαντικών bugs, δεν έχω προχωρήσει σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σε κανέναν άλλο φίλο απο εδώ μέσα το κάνει αυτό; Edited 23 Μαρτίου by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts