tsarlatanos Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Φίλος μου πήρε με πρόγραμμα την συσκευή όμως προέρχεται απο iphone (όχι τελευταίας γενιάς) και θέλει να περάσει επαφές και αρχεία, είναι σχεδόν άσχετος έγω έχω κάποιες γνώσεις όμως βρισκόμαστε σε απόσταση και δεν μπορώ να τον βοηθήσω υπάρχει κάποιος οδηγός ή βιντεάκι για να του το στείλω να κάνει την δουλειά του; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Υπάρχει εφαρμογή στο App Store της Apple, μεταφορά σε Android λέγεται αν θυμάμαι καλά, αυτήν είχα χρησιμοποιήσει όταν κι εγώ από iPhone πήγα σε Android. Δεν θέλει κάτι άλλο, απλά την εφαρμογή και στα δύο τηλέφωνα και ακολουθεί τις ανάλογες οδηγίες. Βέβαια, αν χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό Google, θα έχουν μεταφερθεί οι επαφές, αν τις είχε αποθηκεύσει εκεί, η αν τις είχε αποθηκευμένες στη sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) Στον λογαριασμό google τις έχει οπότε λογικα δεν θα δυσκολευτεί, πως θα κανει αναζήτηση στο app store οπως το γράφεις στα Eλληνικά ''μεταφορά σε Android'' ή ''transport to Android ? Edited 18 Μαΐου by tsarlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου (edited) Είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή, switch to android λέγεται, παραθέτω σύνδεσμο από το App Store. Απ'όσο θυμάμαι, δεν υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή σε Android, είναι όμως εύκολη η διαδικασία. Εκκινεί την εφαρμογή στο iPhone και μετά από εκεί, του βγάζει οδηγίες για να προχωρήσει τη διαδικασία, γίνεται παράλληλα και με τα δύο τηλέφωνα. Αν δεν κάνω λάθος, ίσως χρειαστεί να συνδεθούν οι δύο συσκευές με καλώδιο, αν έχει καλώδιο lightning προς usb type-c, συνδέει με καλώδιο τις δύο συσκευές και γίνεται η δουλειά, έτσι το είχα κάνει θυμάμαι. https://apps.apple.com/gr/app/switch-to-android/id6449987166?l=el Edited 19 Μαΐου by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου tsimisde είσαι υπέροχος να έχεις καλό υπόλοιπο Κυριακής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου On 6/5/2024 at 12:03 ΠΜ, dioiland said: Όλα αυτά που έχω διαπιστώσει υπάρχουν και στο Forum της Lenovo . Για μένα το πιο ενοχλητικό είναι τα 1)notifications από διάφορες εφαρμογές καθυστερούν ή δεν έρχονται ποτέ ειδικά όταν η οθόνη είναι σε "sleep" . 2)Το συνεχώς "connecting". 3 Battery Drain σε stanby το βράδυ με κλειστό WIFI ενώ είναι στα 60hz η οθόνη και το network mode = 4G. 4) Υψηλή θερμοκρασία σε αναπαραγωγή βίντεο σε youtube ή σε social media apps. Δεν φαίνεται επίσης στα updates changelog και άμα διορθώνουν τα bugs, μόνο security updates και αυτά δεν τηρούνται ανά 2μήνο όπως επίσημα αναφέρουν καλά για το Android 14 το κόβω να καθυστερεί και άλλο. Όντως στο Messenger μεγάλο πρόβλημα. Βελτιστοποίηση μπαταρίας απενεργοποιημένη και παρασκήνιο On αλλά και πάλι τίποτα. Μπορώ να κανω κάτι? ή ελπίζω στην αναβάθμιση στο android 14! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 19 minutes ago, demosgia said: Όντως στο Messenger μεγάλο πρόβλημα. Βελτιστοποίηση μπαταρίας απενεργοποιημένη και παρασκήνιο On αλλά και πάλι τίποτα. Μπορώ να κανω κάτι? ή ελπίζω στην αναβάθμιση στο android 14! Τι πρόβλημα έχετε ρε παιδιά; Δεν έρχονται ειδοποιήσεις; Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, τα μηνύματα μου έρχονται κανονικά στην κουρτίνα ειδοποιήσεων, υπάρχει όντως μια καθυστέρηση όταν ανοίξεις το μήνυμα μέχρι να το διαβάσει το messenger..... Αυτό μόνο έχω παρατηρήσει σχεδόν σε όλες της εφαρμογές τέτοιου είδους.... Τουλάχιστον τα μηνύματα εμένα έρχονται σε πραγματικό χρόνο γιατί χρησιμοποιώ και δεύτερη συσκευή, οπότε καταλαβαίνω αν κάτι αργεί να έρθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioiland Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 22 minutes ago, demosgia said: Όντως στο Messenger μεγάλο πρόβλημα. Βελτιστοποίηση μπαταρίας απενεργοποιημένη και παρασκήνιο On αλλά και πάλι τίποτα. Μπορώ να κανω κάτι? ή ελπίζω στην αναβάθμιση στο android 14! Αμφιβάλλω για το πότε θα πάρει Android 14 γενικά έχει δείξει σαν εταιρία ότι δεν κάνει bugs fix καθώς δεν υπάρχει changelog στα updates της.Δεν είναι επίσης σταθερή σε updates και από έχω δεί τα updates αφοράνε security patches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Έχω κι εγώ θέμα με το messenger...αν δεν μπω να κάνω refresh δεν έρχεται τίποτα ,εκτός αν ήδη μιλάω με κάποιον .. Από Τετάρτη είδα μηνύματα Παρασκευή ... Κι αυτό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως 2 μέρες δεν μου είχε στείλει κάνεις ...🙄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioiland Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 2 minutes ago, EVINA said: Έχω κι εγώ θέμα με το messenger...αν δεν μπω να κάνω refresh δεν έρχεται τίποτα ,εκτός αν ήδη μιλάω με κάποιον .. Από Τετάρτη είδα μηνύματα Παρασκευή ... Κι αυτό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως 2 μέρες δεν μου είχε στείλει κάνεις ...🙄 Όταν είχα αναφέρει το θέμα με το messenger στο forum της lenovo - motorola μου λέγανε από το support τους να επικοινωνήσω με την Meta. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVINA Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 5 minutes ago, dioiland said: Όταν είχα αναφέρει το θέμα με το messenger στο forum της lenovo - motorola μου λέγανε από το support τους να επικοινωνήσω με την Meta. 😛 Καλά εγώ το έλυσα χρησιμοποιώντας viber (εκεί όλα λειτουργούν μια χαρά)... Δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο της Motorola γιατί κ άλλοι γνωστοί μου με xiaomi και Oppo έχουν ανά διαστήματα θέματα και σβήνουν και ξανά κατεβάζουν την εφαρμογή .. Εγώ το έκανα αλλά μετά βαρέθηκα και δεν ξανά ασχολήθηκα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 17 minutes ago, duc said: Τι πρόβλημα έχετε ρε παιδιά; Δεν έρχονται ειδοποιήσεις; Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, τα μηνύματα μου έρχονται κανονικά στην κουρτίνα ειδοποιήσεων, υπάρχει όντως μια καθυστέρηση όταν ανοίξεις το μήνυμα μέχρι να το διαβάσει το messenger..... Αυτό μόνο έχω παρατηρήσει σχεδόν σε όλες της εφαρμογές τέτοιου είδους.... Τουλάχιστον τα μηνύματα εμένα έρχονται σε πραγματικό χρόνο γιατί χρησιμοποιώ και δεύτερη συσκευή, οπότε καταλαβαίνω αν κάτι αργεί να έρθει. Εάν δεν ανοίξω το messenger η ειδοποίηση θα έρθει με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τις περισσότερες φορές. Όταν μου στέλνουν φωτό δεν τη φορτώνει, χρειάζεται τις περισσότερες φορές refresh ή και αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 4 minutes ago, demosgia said: Εάν δεν ανοίξω το messenger η ειδοποίηση θα έρθει με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τις περισσότερες φορές. Όταν μου στέλνουν φωτό δεν τη φορτώνει, χρειάζεται τις περισσότερες φορές refresh ή και αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής. Για τις φωτογραφίες θα συμφωνήσω, αρκετές φορές υπάρχει δυσάρεστη καθυστέρηση, όμως τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά. Το παράξενο είναι πως τα βλέπω στην κουρτίνα ειδοποιήσεων αλλά αν ανοίξω το messenger εκεί τότε αργούν να φορτώσουν, αν το ανοίξω από την κουρτίνα φορτώνει αμέσως. Αυτό μου δείχνει πως είναι η πρόβλημα του Android ή του messenger καθώς κι άλλοι με άλλες συσκευές διαφορετικής εταιρείας αντιμετωπίζουν προβλήματα, εγώ πάντως με Realme GT neo 2 Android 13 τέτοιο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioiland Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) 58 minutes ago, duc said: Για τις φωτογραφίες θα συμφωνήσω, αρκετές φορές υπάρχει δυσάρεστη καθυστέρηση, όμως τα μηνύματα τα παίρνω κανονικά. Το παράξενο είναι πως τα βλέπω στην κουρτίνα ειδοποιήσεων αλλά αν ανοίξω το messenger εκεί τότε αργούν να φορτώσουν, αν το ανοίξω από την κουρτίνα φορτώνει αμέσως. Αυτό μου δείχνει πως είναι η πρόβλημα του Android ή του messenger καθώς κι άλλοι με άλλες συσκευές διαφορετικής εταιρείας αντιμετωπίζουν προβλήματα, εγώ πάντως με Realme GT neo 2 Android 13 τέτοιο θέμα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Το πρόβλημα είναι σε συσκευές με Mediatek επεξεργαστές και όχι σε όλους. Πρέπει να γίνει optimization από την Meta. Πχ στο Motorola edge 40 Neo πέρα από το Messenger μεγάλο πρόβλημα έχει και το Whats App Messenger για το οποίο στο forum της Motorola υπάρχουν σχετικά thread Edited 22 Μαΐου by dioiland 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Έχει παραγγείλει κάποιος προστασία οθόνης και να έμεινε ευχαριστημένος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iron_dk Δημ. 29 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαΐου Τελικά θήκες και τζαμάκια από το Motorola Edge 40 ταιριάζουν και στο Motorola Edge 40 Neo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. 31 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαΐου Καλησπερα εχει καποιος κατοχος να μου γνωμη για την συσκευη?και σε σχεση με τον ανταγωνισμο?υπαρχει κατι καλυτερο?Α55 ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου παιδια γνωριζετε κανα τζαμακι απο alixpress που να ταιριαζει οντως στο κινητο πηρα κανα δυο και μετα απο λιγο καιρο ξεκολλησαν γιατι δεν πιανει καλα τις ακρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. 26 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουνίου (edited) Ήρθε η ενημέρωση σε Android 14, άντε με το καλό.... Update: Δεύτερη ημέρα με 14 και το κινητό πάει μπάλα, κανένα bug μέχρι τώρα και νομίζω η μπαταρία κρατάει πιο πολύ, σίγουρα είναι και πιο γρήγορο, πολλή καλή η αναβάθμιση που έδωσε η Motorola. Edited 28 Ιουνίου by duc 2 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. 2 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιουλίου Καλώς σας βρήκα, αφου πέρασα μερικά χρόνια με χιαομι ειπα να παω και σε κάποιο άλλο κατασκευαστή κινητών Ταλαιπωρηθηκα αρκετα με θεματα καλυψης σηματος κινητης, πλέον με το Edge δε φαινεται να εχω τετοια θεματα. Αναφορικά με το Hotspot που δεν κάνει σε κάποιους , συνεβη και σε εμένα. Ειχα αντιστοιχη περιπτωση με την προηγουμενη συσκευή (Mi 11) Πλεον το έλυσα με κάποιες αλλαγές στo APN (εχω γραμμή VDF αν παιζει ρολο) Αν θελετε , να σας στειλω τις δικες μου ρυθμισεις που παιζουν κανονικα.(και να μου πειτε αν παιζουν και σε εσας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου On 2/7/2024 at 10:48 ΜΜ, thagro said: Καλώς σας βρήκα, αφου πέρασα μερικά χρόνια με χιαομι ειπα να παω και σε κάποιο άλλο κατασκευαστή κινητών Ταλαιπωρηθηκα αρκετα με θεματα καλυψης σηματος κινητης, πλέον με το Edge δε φαινεται να εχω τετοια θεματα. Αναφορικά με το Hotspot που δεν κάνει σε κάποιους , συνεβη και σε εμένα. Ειχα αντιστοιχη περιπτωση με την προηγουμενη συσκευή (Mi 11) Πλεον το έλυσα με κάποιες αλλαγές στo APN (εχω γραμμή VDF αν παιζει ρολο) Αν θελετε , να σας στειλω τις δικες μου ρυθμισεις που παιζουν κανονικα.(και να μου πειτε αν παιζουν και σε εσας) Τις αλλαγές στο APN τις έκανες μόνος σου ή μίλησες με τη τεχνική υποστήριξη της Vodafone; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Είχα αντίστοιχο θεμα και με τo Mi, και είχα κρατήσει τις αλλαγές που είχα βρει για αντίστοιχη συσκευή εδω στο φόρουμ Στην ουσια μια από τις 4 παραμέτρους αλλαξε και είδα αποτέλεσμα. APN TYPE default, dun (ήταν default και κάτι άλλο διαφορετικό) Το δοκιμάζετε κ μου λέτε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) Ήρθε και ενημέρωση Ασφαλείας Ιούνιος 24😁 Edited 4 Ιουλίου by papg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) Εντυπωσιακό Όχι μόνο δίνει Hotspot σε άλλες συσκευές, αλλα ταυτόχρονα μπορείς να μιλήσεις και στο τηλέφωνο σερφαροντας στη συσκευή που παίρνει δεδομένα. Τόσα χρονια Xiaomi το είχα απωθημένο. Edited 23 Ιουλίου by thagro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Σήμερα πήρε νεα ενημέρωση ασφαλείας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts