moyia Δημοσιεύτηκε September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2023 Καλημέρα σας, ηρθε η ώρα να αλλάξω το redmi 4x που τόσο λατρεύω λόγο ότι δε μου επιτρέπει να εγκαταστήσω πρόσφατες ενημερώσεις. Αναζητώ κάτι να το κρατήσω κάποια χρόνια τουλάχιστον 3. Τα χρήματα που διαθέτω είναι εώς 280-300 ευρώ. Η χρήση είναι αυτή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Πληρωμές, έγγραφα, email, τηλέφωνο, διαδίκτυο, το 5g δε μου είναι απαραίτητο αλλά τουλάχιστον 4g+, υποχρεωτικά NFC και η συσκευή θα κρυπτογραφηθει. Dual sim έστω και αν η μία είναι e-sim. Μέγεθος οθόνης εώς 6.5 ίντσες (όσο πιο μικρή τόσο πιο ευπρόσδεκτη). Μπαταρία εάν βγάζει 2 μέρες θα ήτανε ευχής έργο. Κάμερα για τελείως απλές φωτογραφίες και σκαναρισμα εγγράφων. Αυτά που έχω κατά νού. Google pixel 6a (διαβάζω πώς έχει κάποια θέματα). Poco x5 Motorola edge 30 neo Ευχαριστώ εκ των προτέρων, περιμένω να ακούσω της προτάσεις σας. Υγ. Γενικά θέλω κάτι ποιοτικό και λειτουργικό δε με ενδιαφέρει το εφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Αν δε πάρεις το πιξελ να δεις το μοτορολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Motorola edge 30 neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts