geom77 Δημοσιεύτηκε September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2023 Καλησπέρα σας, μετά από την - 5ετη - και επιτυχημένη συμβίωση μου με το p20 pro ήρθε η ώρα να εξετάσω κάτι νέο. Τα ζητούμενα μου νομίζω είναι απλά : καλή οθόνη, ακόμα καλύτερος ήχος (ανοικτή ακρόαση, ποιότητα κλήσης), γρήγορο. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις κάμερες. Το budget ειναι στα 500 ευρω, μπορεί να ανέβει λίγο αν έχει νόημα. Περιμένω τις εκτιμήσεις σας, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Δεν ξέρω αν καλύπτουν τα κριτήρια.realme 11 pro + και sony experia 10 v. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Motorola Edge 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. September 5, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 4 ώρες πριν, geom77 said: Καλησπέρα σας, μετά από την - 5ετη - και επιτυχημένη συμβίωση μου με το p20 pro ήρθε η ώρα να εξετάσω κάτι νέο. Τα ζητούμενα μου νομίζω είναι απλά : καλή οθόνη, ακόμα καλύτερος ήχος (ανοικτή ακρόαση, ποιότητα κλήσης), γρήγορο. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις κάμερες. Το budget ειναι στα 500 ευρω, μπορεί να ανέβει λίγο αν έχει νόημα. Περιμένω τις εκτιμήσεις σας, ευχαριστώ! Με μια σχετικά πρόχειρη έρευνα, κατέληξα στα one plus 10t και moto edge 40. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Το Motorola έχει καθαρό λειτουργικό με κάποιες χρήσιμες προσθήκες της Motorola και είναι πολύ κομψή και όμορφη η συσκευή. Το OnePlus έχει δικό της λειτουργικό αλλά ελαφρή και καλό έχει επίσης πολύ καλή φωτογραφική. Δες τις κριτικές στο GSM Arena και αποφάσισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. September 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Ο κύβος εριφθει... One plus 10t. Σας ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts