Jump to content

Τα νέα Venu 3 και Venu 3S της Garmin προσφέρουν και λειτουργία αναπηρικού αμαξιδίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μια μικρή ανανέωση προέβη η Garmin όσον αφορά την κομψή σειρά ρολογιών Venu, προσθέτοντας τα νέα Venu 3 και Venu 3S. Ξεκινώντας από 500€/450$, τα smartwatches φέρνουν τις συνήθεις δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης της Garmin. Για αρχή, το δίδυμο Venu 3 μπορεί να ανιχνεύσει τις ενδιάμεσες καταστάσεις υπνηλίας των χρηστών και να τις προσθέσει στη συνολική παρακολούθηση ύπνου. Η εν λόγω παρακολούθηση είναι πολύπλοκη χάρη στην παρακολούθηση Pulse Ox (οξυγόνο αίματος) και HRV (μεταβλητότητα καρδιακού ρυθμού).

Όπως και άλλα ρολόγια Garmin, το Venu 3 εμφανίζει μια μπαταρία σώματος με κλίμακα από 1 έως 100% που εξαρτάται από την καθημερινή σας προσπάθεια. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία “Αναπηρικής καρέκλας”, η οποία παρακολουθεί τις καθημερινές πιέσεις αντί για τα βήματα και παρέχει ειδοποιήσεις μετατόπισης βάρους.

Το Garmin Venu 3 έχει οθόνη AMOLED 1,4 ιντσών με συνεχή ενεργοποίηση, ενώ το Venu 3S έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη 1,2 ιντσών. Τα ρολόγια έχουν τυπικά λουράκια των 22mm και 18mm, αντίστοιχα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από πολυμερές ενισχυμένο υλικό με ίνες, ενώ το στεφάνι είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Το γυαλί είναι Gorilla Glass 3.

Τέλος, το Venu 3 πωλείται τώρα στην έκδοση των 45 χιλιοστών και σε συνδυασμούς χρωμάτων λευκής πέτρας/ασημί και μαύρου, ενώ το Venu 3S των 41 χιλιοστών προσφέρεται σε γκρι, απαλό χρυσό, ροζ και σε μια ανάμιξη χρωμάτων με πιο ήπιο τόνο της χρυσής απόχρωσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...