Ermenegildo Δημ. September 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2024 ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του 5g να ειναι τοσο υποδεεστερο απο το 4g.. δεν υποστηρίζει ουτε το πενακι ουτε τον ηχο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:08 μμ Ομάδα καλησπέρα. Βλέπω κάποιες αρνητικές κριτικές στο skroutz για τη συγκεκριμένη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω αν όντως ισχύουν. Οι περισσότερες κριτικές λένε ότι η μπαταρία δε κρατάει 1 μέρα. Επίσης μια άλλη γράφει ότι μέσα σε λίγους μήνες φούσκωσε. Μπορεί κάποιος που το έχει να μας πει τη συμπεριφορά της συσκευής μετά από μήνες χρήσης; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. Κυριακή στις 02:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:31 μμ On 1/3/2025 at 2:08 ΜΜ, atillas24 said: Ομάδα καλησπέρα. Βλέπω κάποιες αρνητικές κριτικές στο skroutz για τη συγκεκριμένη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω αν όντως ισχύουν. Οι περισσότερες κριτικές λένε ότι η μπαταρία δε κρατάει 1 μέρα. Επίσης μια άλλη γράφει ότι μέσα σε λίγους μήνες φούσκωσε. Μπορεί κάποιος που το έχει να μας πει τη συμπεριφορά της συσκευής μετά από μήνες χρήσης; Το έχω 14 μήνες. Αν είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι όχι δεν κρατάει μία μέρα. Φορτίζει όμως πολύ γρήγορα με το φορτιστή που έχει στην συσκευασία 33watt. Με φυσιολογική χρήση κρατάει μία μέρα. 1 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Κυριακή στις 06:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:10 μμ 3 ώρες πριν, snapp said: Το έχω 14 μήνες. Αν είσαι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι όχι δεν κρατάει μία μέρα. Φορτίζει όμως πολύ γρήγορα με το φορτιστή που έχει στην συσκευασία 33watt. Με φυσιολογική χρήση κρατάει μία μέρα. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω στη γυναίκα μου. Η χρήση που κάνει είναι "πιο ελαφριά πεθαίνεις". Δηλαδή κλήσεις και ελάχιστο FB. Τίποτα άλλο. Τώρα έχει ένα χιλιο ταλαιπωρημένο TCL 10L (που το είχα εγώ πρώτα και το είχα ξεσκίσει) το οποίο έχει κλήσει 4ετια Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts