sakaflias Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Επειδη εχω καποιο προβλημα με windows XP θελω να κανω επαναφορα σε καποιο σημειο πριν απο ενα εξαμηνο. Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημς και αν θα χασω αρχεια ή προγραμματα που εχω εγκαταστησει τωρα; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 αν το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά το restore point που αναφέρεις, το πιο πιθανόν είναι να λύθεί...προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει μετά το restore point σίγουρα θα χαθούν..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_v Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Επειδη εχω καποιο προβλημα με windows XP θελω να κανω επαναφορα σε καποιο σημειο πριν απο ενα εξαμηνο. Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημς και αν θα χασω αρχεια ή προγραμματα που εχω εγκαταστησει τωρα; Φίλε μου δεν γίνεται να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου ένα εξάμηνο πίσω. Τα windows σου δίνουν τη δυνατότητα να τον επαναφέρεις το πολύ κανένα μήνα άντε ενάμιση πίσω και αυτό με καλές προυποθέσεις. Εννοώ να μην έχουν γίνει πολλά restore points έιτε από σένα έιτε αυτόματα από το σύστημα ,γιατί μετά σβήνονται αυτόματα λόγω χώρου στο δίσκο. Γενικά μπορείς να τον επαναφέρεις σε μια προηγόυμενη κατάσταση με επιτυχία αν γνωρίσεις το ακριβές σημείο. Και ακόμα, μην την φοβάσαι την επαναφορά. Μπορείς να την αναιρέσεις αμέσως αν δεις ότι κάτι πάει στραβά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Προσοχή μόνο με τις πολλές επαναφορές και αναιρέσεις... εγώ έτσι έχασα πολύτιμα αρχεία της πτυχιακής μου. Έκανα επαναφορά συστήματος, είδα πως το πρόβλημα συνεχιζόταν, έκανα αναίρεση και τα αρχεία που είχαν χαθεί δεν επανήλθαν. Αν έχεις κάποια αρχεία που ό,τι και να γίνει δεν πρέπει να χαθούν σώστα σε έναν εξωτερικό σκληρό (ή σε ένα DVD, κάτι τελοσπάντων). Πρόσεξε κατά την επαναφορά, αν έχεις εξωτερικό σκληρό να τον έχεις κλειστό γιατί η επαναφορά επιδρά και σε αυτόν όταν είναι σε λειτουργία. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Ερώτηση για την επαναφορά.Στις επιλογες του system restore όταν επιλέγουμε περισσότερα mb τα Windows κάνουν περισσότερα σημεία επαναφοράς και πιο λεπτομερή θα έλεγα?τι παιζει με τα mb γιατι εγώ το έχω μονίμως στα 200μβ για να μην μου κόβει χώρο απο τον σκληρό Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_v Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Ερώτηση για την επαναφορά.Στις επιλογες του system restore όταν επιλέγουμε περισσότερα mb τα Windows κάνουν περισσότερα σημεία επαναφοράς και πιο λεπτομερή θα έλεγα?τι παιζει με τα mb γιατι εγώ το έχω μονίμως στα 200μβ για να μην μου κόβει χώρο απο τον σκληρό Όπως το λες φίλε Στέφανε. Απλά αν κόψεις χώρο από το δίσκο για την επαναφορά δεν θα αποθηκευτεί μεγάλο μέρος δεδομένων στο δίσκο που ίσως θα σου φαίνονταν χρήσιμα όταν πραγματικά θα είχες πρόβλημα. Εγώ κατά καιρούς σβήνω μόνος μου όλα τα σημεία επαναφοράς που έχει φτιάξει το σύστημα και κάνω το δικό μου σημείο.Ειδικά πριν εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα ή γενικά ότι μου φαίνεται ότι μπορεί να μην πάει καλά. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω αντιμετώπίσει πρόβλημα με την επαναφορά την οποία πραγματικά εκτιμάω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 'Εχω 80ρη σκληρό και θα ήθελα να μου πείτε αν είναι πολλά τα 9,2GB (12%) που δεσμέυει για την επαναφορά. Πόσο να το μειώσω (για να είμαι σχετικά ασφαλής); Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Αυτό είναι σχετικό. Αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου, άφησε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts