spy14 Δημοσιεύτηκε August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2023 Πήρα με επιδότηση το συγκεκριμένο κινητό.ακομα βέβαια δεν το έχω στα χέρια μου μιας και το μπλε χρώμα που μου άρεσε δεν το είχαν διαθέσιμο.το ξέρω ότι είναι κατώτερη συσκευή από αυτή που ήδη έχω,αλλά δεν ήθελα να δώσω έξτρα χρήματα.ήταν από τις καλύτερες επιλογές με βάση τα δεδομένα που είχα.δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω άμεσα μιας και το κινητό που ήδη έχω είναι απροβληματιστο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Κράτησε το για back up για την περίπτωση που κάτι πάθει αυτό που έχεις Εγώ πάντως προτιμώ έκπτωση στο πάγιο πάρα συσκευή που την έχουν υπερβολικά ακριβή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Κάποια στιγμή έτσι για την αλλαγή θα το αλλάξω.πρωτη φορά κρατάω κινητό για δύο χρόνια.εκανα πολλά χρόνια έκπτωση στο πάγιο.τις τελευταίες δυο φορές πήρα συσκευή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Αλλαγή πλάνων.λογω του ότι το 408 δεν ήρθε ποτέ για κάποιο λόγο,πήγα πριν λίγο και επέλεξα με 10 ευρώ παραπάνω το 40 SE.σαφως καλύτερη συσκευή από το 408. 2 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 27, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Τελικά μετά κόπων και βασάνων αφού δεν υπήρχαν συσκευές διαθέσιμες πήρα σήμερα με μια μικρή επιβάρυνση το tcl 40r 5g. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 25, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2024 Το πήρα τελικά για την σύζυγο μου.δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα παρά μόνο σαν κουτί.μοιαζει αρκετά με το δικό μου 40r. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 4, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2024 Το ενεργοποίησα πριν λίγο και τώρα το σεταρουμε.πρωτες λίγες εντυπώσεις πολύ καλές. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 6, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2024 Ανακάλυψα ότι το τηλεφωνικό εχει στερεοφωνικά ηχεία.οκ πιθανόν λόγω τιμής δεν θα είναι τίποτα σπουδαία η ποιότητά τους αλλά υπάρχουν. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts