Jump to content

Motorola edge 20 lite


memostrikas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα πρόσφατα το edge 20 lite. Εχω μία ερώτηση: Το κινητό αυτό παίρνει θέματα; Ρωτάω διότι δεν θυμάμαι πως το έκανα (και αν έγινε πριν την ενημέρωση σε android 12 η μετά) και μπήκα σε ένα μενου και μπορούσα να διαλέξω τον χρωματισμό για διάφορα π.χ διακόπτες όπως wifi, data, φακός κ.α, και επίσης στις ρυθμίσεις άλλαζε χρώματα. Ομως δεν θυμάμαι πως το έκανα, και θέλω να το ξαναβρώ. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, ας είναι και από άλλο μοντέλο motorola.

Link to comment
Share on other sites

Ανοίγεις την εφαρμογή Moto και πας στο Personalisation είναι όλα εκεί.

Γράψε μας για το κινητό, πως είναι, φωτογραφίες, οθόνη ταχύτητα 

Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, CaptainChris said:

Ανοίγεις την εφαρμογή Moto και πας στο Personalisation είναι όλα εκεί.

Γράψε μας για το κινητό, πως είναι, φωτογραφίες, οθόνη ταχύτητα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα γράψω εντυπώσεις σύντομα! Θα ήθελα επίσης εαν ξέρεις να με βοηθήσεις σε ένα πρόβλημα που έχω. Εχω εγκαταστήσει ένα άλλο πληκτρολόγιο και ενώ το έχω επιλέξει να γράφω με αυτό,  μετά από κάποια ώρα γυρνάει αυτόματα στο gboard. Και κάθε φορά που θέλω να γράψω κάτι, πρέπει να επιλέγω πληκτρολόγιο, και είναι πολύ σπαστικό. Πως γίνεται να μην αλλάζει; Σκέφτηκα να το απενεργοποιήσω..., αλλά δεν με αφήνει.

Edited by memostrikas
Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που διάλεξες χωρίς να το επιλέγεις κάθε φορά. Μήπως να συνηθίσεις να χρησιμοποιής το GBoard;

Link to comment
Share on other sites

14 ώρες πριν, CaptainChris said:

Δεν γνωρίζω γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που διάλεξες χωρίς να το επιλέγεις κάθε φορά. Μήπως να συνηθίσεις να χρησιμοποιής το GBoard;

Τελικά βρήκα τι έφταιγε με το πληκτρολόγιο!

Λοιπον πάμε για εντυπώσεις!

Οθόνη

Η οθόνη του είναι καλή με ζωντανά χρώματα (oled γιαυτό) με καλή φωτεινότητα αν και θα την ήθελα ακόμα περισσότερο φωτεινή. Τα μαύρα της είναι καταπληκτικά και γενικά έχει ωραία απεικόνιση! Βέβαια με πείραξε λιγάκι που το άσπρο χρώμα  είναι κάπως σαν να κιτρινίζει λιγάκι, αλλά χωρίς να σημαίνει κάτι σοβαρό.  Η απόκριση είναι άμεση και έχει πολύ καλή αφή! Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά αξιοπρεπέστατη!

Ηχος

Ο ήχος ναι μεν είναι καθαρός και έχει και τα μπασακια του, αλλά κάπως μουντός, όχι όμως κάτι τραγικό. Βέβαια σε αυτό συμβάλλει και το ένα ηχείο που έχει μόνο. Συγκρίνοντας το όμως με το motorola g9 plus της γυναίκας μου, το g9 plus με ένα ηχείο έχει δυνατότερο ήχο. Σε αυτό είναι χαμηλή η ένταση, αλλά ακούγεται όμως. Εαν όμως είσαι σε περιβάλλον με θόρυβο μπορεί και να μην ακουστεί. Θα το ήθελα πολύ δυνατότερο όπως π.χ το παλιό μου poco x3 pro.

Επιδόσεις 

Στην επίδοση τα πάει καλά, αλλά όταν άνοιξα αρκετές εφαρμογές, η σε γρήγορη μετάβαση ανάμεσα σε μενού μερικές φορές σκαλώνει (δεν κολλάει). Δεν έχει ας πούμε την ομαλότητα που έχουνε άλλα κινητά. Επίσης παρατήρησα αυξημένη θερμοκρασία που μπορεί να δικαιολογείται από το ότι όλη την ώρα την πρώτη  μέρα το είχα λιώσει...

Φωτογραφίες 

Με την κάμερα (εφαρμογή) του δεν ασχολήθηκα καθόλου αφού κατευθείαν του πέρασα Gcam! Στις φώτο που τράβηξα το βράδυ ηταν αρκετά καλές (λόγω και της Gcam) για περιβάλλον σκοτεινό! Οσο αναφορά την ήμερα εκεί δεν παίζεται με τις φωτογραφίες να είναι  τέλειες! Η selfie με εξέπληξε αφάνταστα με την ποιότητα των φώτο που έβγαλε, αλλά δοκιμάστηκε μέρα. Βράδυ δεν δοκίμασα. Δείγματα δεν μπορώ να ανεβάσω να δείτε, διότι (αρκετό καιρό τώρα) δεν με αφήνει το site.

Αυτονομία 

Απο άποψη αυτονομίας με ανοιχτά δεδομένα ολη μέρα 5g internet social αρκετά βίντεο και παιχνίδια μου κράτησε από πρωί 7 έως 17.00. Το θεωρώ αρκετά καλό μιας και είναι καινούργιο και όσο να ναι όλη την ώρα ασχολείσαι μαζί του. Βέβαια να τονίσω ότι εγώ όλα μου τα κινητά τα δουλεύω στο φουλ σε όλα π.χ φωτεινότητα, πάντα δεδομένα ανοιχτά κ.α! Του έχω και εφαρμογή (hibernator) και έτσι, είμαι σίγουρος ότι τίποτα που δεν θέλω τρέχει στο background, και καταναλώνει άσκοπα μπαταρία! 

Software 

Εδώ δεν έχω να πω κάτι, αφού φοράει καθαρό... android χωρίς τίποτε το περιττό (όπως το miui) και είναι καλύτερο!

Συμπέρασμα

Σε γενικές γραμμές είναι  καλό σχεδόν σε όλα του, απλά αν ήξερα από πριν την συμπεριφορά του, θα έδινα κάτι παραπάνω να πάω σε άλλο μοντέλο της Motorola (αφού Motorola ήθελα) με καλύτερα χαρακτηριστικά. Οχι όμως ότι δεν μου αρέσει, απλά με ψιλο χάλασαν μερικά πράγματα.

 

Edited by memostrikas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...