normaden Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2005 Εγκατέστισα ενα πρόγραμμα το regcleaner το όποιο λογικά καθαρίζει την registry. Υποτίθετε ότι είναι για καλό.. Μόλις την καθαρισα αρχίσαν τα προβλήματα. Δεν δουλεύει το σκανερ, τα περισσότερα προγραμματα, τα οφις το AutoCad και άλλα! Το πρόβλημα σε μερικά δεν λύνετε με επανεγκατάσταση. Τί τρέχει με αυτή την registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εγκατέστισα ενα πρόγραμμα το regcleaner το όποιο λογικά καθαρίζει την registry. Υποτίθετε ότι είναι για καλό.. Μόλις την καθαρισα αρχίσαν τα προβλήματα. Δεν δουλεύει το σκανερ, τα περισσότερα προγραμματα, τα οφις το AutoCad και άλλα! Το πρόβλημα σε μερικά δεν λύνετε με επανεγκατάσταση. Τί τρέχει με αυτή την registry? To regcleaner αν και δεν το χρησιμοποιώ, (λογικά όπως άλλωστε τα περισσότερα παρόμοια προγράμματα) κάπου πρέπει να σου κρατάει backup έτσι ώστε να το επαναφέρεις στην προηγούμενη κατάσταση. Για ψάχτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εχεις δίκιο έχει κρατήσει backup να τα επαναφέρω όλα? Παρατήρισα ότι έχει άλλες ημερομηνίες επειδή είχα λανθασμένη ημερομηνία στο πισί μου. Υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εχεις δίκιο έχει κρατήσει backup να τα επαναφέρω όλα? Παρατήρισα ότι έχει άλλες ημερομηνίες επειδή είχα λανθασμένη ημερομηνία στο πισί μου. Υπάρχει πρόβλημα?Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα,με κάτι τέτοιο,αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου.Πάντως κι εγώ το χρησιμοποίησα αφού είχα διαβάσει πως είναι πολύ καλό,αλλά να σου πω την αλήθεια με το που το έτρεξα και έσβησε ότι έσβησε,αμέσως πήρα χαμπάρι ότι δημιούργησε πρόβλημα στο norton καθώς μου έβγαλε προειδοποίηση ότι πρέπει να τον ξαναεγκαταστήσω γιατί χάθηκαν απαραίτητα αρχεία.Οπότε επανέφερα τα αρχεία με το back up και το απεγκατέστησα άμεσα αυτό το cleaner.Το θέμα με αυτό το πρόγραμμα είναι απ'ότι κατάλαβα ότι πρέπει να ξέρεις τι να σβήνεις και τι όχι,είναι για πιο έμπειρους χρήστες.Προσωπικά θέλω να χρησιμοποιώ κάποιο prog που να ξέρω ότι δεν θα μου σβήσει ποτέ απαραίτητα αρχεία,οπότε αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο,γιατί κάνει πολύ ''βαθύ" καθαρισμό :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εχεις δίκιο έχει κρατήσει backup να τα επαναφέρω όλα? Παρατήρισα ότι έχει άλλες ημερομηνίες επειδή είχα λανθασμένη ημερομηνία στο πισί μου. Υπάρχει πρόβλημα? Με σημείο αναφοράς έστω και της λάθος ημερομηνίας του υπολογιστή σου, υπολόγησε ποιά είναι η ημερομηνία που χρησιμοποίησες το πρόγραμμα την τελευταία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα,με κάτι τέτοιο,αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου.Πάντως κι εγώ το χρησιμοποίησα αφού είχα διαβάσει πως είναι πολύ καλό,αλλά να σου πω την αλήθεια με το που το έτρεξα και έσβησε ότι έσβησε,αμέσως πήρα χαμπάρι ότι δημιούργησε πρόβλημα στο norton καθώς μου έβγαλε προειδοποίηση ότι πρέπει να τον ξαναεγκαταστήσω γιατί χάθηκαν απαραίτητα αρχεία.Οπότε επανέφερα τα αρχεία με το back up και το απεγκατέστησα άμεσα αυτό το cleaner.Το θέμα με αυτό το πρόγραμμα είναι απ'ότι κατάλαβα ότι πρέπει να ξέρεις τι να σβήνεις και τι όχι,είναι για πιο έμπειρους χρήστες.Προσωπικά θέλω να χρησιμοποιώ κάποιο prog που να ξέρω ότι δεν θα μου σβήσει ποτέ απαραίτητα αρχεία,οπότε αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο,γιατί κάνει πολύ ''βαθύ" καθαρισμό :wacko: Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ και κάνει τη δουλειά που λες είναι το registry mechanic (αν και πολλοί φίλοι είχαν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο λόγω service pack 2 των XP κλπ.) Εγώ μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος με το registry mechanic, Μπορείς να το δοκιμάσεις, έχει back up, οπότε κι αν κάτι δεν σου πάει καλά το επαναφέρεις μ' ένα πάτημα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγώ και κάνει τη δουλειά που λες είναι το registry mechanic (αν και πολλοί φίλοι είχαν κάποια προβλήματα με το συγκεκριμένο λόγω service pack 2 των XP κλπ.) Εγώ μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος με το registry mechanic, Μπορείς να το δοκιμάσεις, έχει back up, οπότε κι αν κάτι δεν σου πάει καλά το επαναφέρεις μ' ένα πάτημα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως...Το έχω αυτό το πρόγραμμα κι έχεις δίκιο είναι πολύ καλό και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα,όπως και το Tune-Up Utilities.Απλά δεν επεκτάθηκα στο ποια προγράμματα χρησιμοποιώ,κι έμεινα μόνο στο πρόβλημα του παιδιού για να μην βγω off-topic.Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_v Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω πάνω στο θέμα της registry είναι ότι πριν κάνετε ένα καθαρισμό της registry με οποιοδήποτε πρόγραμμα καλό θα ήταν να γίνει ένα backup του μητρώου πριν καθαριστεί.Έτσι αν κάτι πάει στραβά μπορείτε να την επαναφέρετε στην αρχική κατάσταση πριν την παρεμβολή του προγράμματος. Η διαδικασία είναι εύκολη και δεν παίρνει χρόνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 synexizoyme edo: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Το topic δεν αναφέρεται γενικά στα προγράμματα του είδους. Υπάρχει για να λύσει το πρόβλημα του ο φίλος normaden. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts