Jump to content

Redmi Note 12 Pro 5G

bilis123456
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ευχαριστώ όλους, αυτή η συσκευή μέσα σπίτι με βγάζει συχνά σε vowifi και την ώρα της κλίσεως, δεν το λέω παράπονο ...

αυτό όμως πού βλέπω στον netmonster η συγκεκριμένη συσκευή αλλάζει συνέχεια κάθε λίγα δευτερόλεπτα μπαντες σε κοσμότε αν μετακινούμαι ... θα του κάνω video

πάντως αρκετά ευχαριστημένος με το redmi 12 5G 🙂 γιά εμένα χωρίς απαιτήσεις

On 7/3/2025 at 2:21 ΜΜ, babis3g said:

ναι ευχαριστώ όλους, αυτή η συσκευή μέσα σπίτι με βγάζει συχνά σε vowifi και την ώρα της κλίσεως, δεν το λέω παράπονο ...

αυτό όμως πού βλέπω στον netmonster η συγκεκριμένη συσκευή αλλάζει συνέχεια κάθε λίγα δευτερόλεπτα μπαντες σε κοσμότε αν μετακινούμαι ... θα του κάνω video

πάντως αρκετά ευχαριστημένος με το redmi 12 5G 🙂 γιά εμένα χωρίς απαιτήσεις

Expand  

Ε ναι είναι ανάλογα το σημείο κ εγώ στο σαλόνι ενώ Β7 και κουζίνα Β20..

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

• 2 weeks later...

στο redmi 12 5G το έχω με Ελλάδα region

μόλις πήγα settings > about phone > MIUI 14.0.5.0 > πατάω check updates, μου λέει δεν υπάρχει τίποτα (εδώ & καιρό πού κοίταζα εκεί) ... 

πατάω τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά από περιέργεια > update από εκεί & άρχισε να κατεβάζει κάτι πού παίρνει πολύ ώρα στην adsl σύνδεση  των 10 mbps, ακόμα είναι στα 38% εδώ & πάνω από μισάωρο ... γιά δω όταν με το καλό ότι κατεβεί ... θα είναι το τελευταίο MIUI 14.5.2 (ναί είδα πού υπάρχει & πιό τελευταία miui έκδοση από αυτήν πού έχω ... ή κάνα Hyper ...

αναμένω κάτι μεγάλο ... μόλις εμφανίστηκε κάποιο focus assist πού δεν το είχα ξαναδεί αν θέλω να κάνω παύση κάποια app ίσως γιατί είναι μεγάλο download αλλά το έκλεισα

από ότι βλέπω στο notification λέει downloading update V14.0.5.0 TMWEUXM ... την ίδια κατεβάζει?

Καλημέρα. Το δικό μου είναι Ελλάδα και είναι στην 1.0.14.0. Κάνω αναζήτηση για ενημέρωση αλλά δεν βγάζει κάτι. Υπομονή και κάποια στιγμή θα πάρουμε το Hyper OS 2.0. Το θέμα είναι για πόσο καιρό μετά  το HOS 2.0 θα συνεχίσει να υποστηρίζει το τηλέφωνο με updates η xiaomi. 

μέχρι να γίνει η αναβάθμιση, είναι ώρα γιά να πω καλησπέρα ...  εγώ δεν βιάζομαι γιά το hyper & όπως είπαν πιό πάνω αν αλλάξουμε region μπορεί να το κατεβάσει ... αλλά βρήκε αναβάθμιση με τον τρόπο πού έγραψα πιό πάνω & τελικά περίμενα τόση ώρα :classic_wacko: κατέβασε την ίδια ... άλλο πάλι & τούτο

όπως δείχνει η φωτογραφία πατώντας στις 3 τέλειες σου βγάζει την επιλογή λήψη τελευταίου πακέτου. που σημαίνει ότι θα κάνει λήψη ξανά την ίδια rom που έχεις.

IMG_20250317_133530.jpg

Redmi Note 12 Pro+ 5G

ναι σωστά αλλά λήψη τελευταίου πακέτου δεν κατάλαβα ότι θα είναι το ίδιο γιατί στα απλά κινητά πού είχα μέχρι τώρα έλεγαν απλά ότι δεν υπάρχει νεότερη αναβάθμιση ή το υπάρχων λογισμικό είναι ήδη το τελευταίο ... το έμαθα και αυτό με τα smart ... όλα καλά λοιπόν, δεν πιστεύω να έκανε κακό ξανά πέρασμα το λογισμικό ... ευχαριστώ όλους

Θέλω να πιστεύω ότι δεν σου έσβησε τις εφαρμογές και ότι άλλο είχες. Προφανώς "πέρασε από πάνω" και ίσως μπήκαν και εφαρμογές stock.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

On 17/3/2025 at 4:33 ΜΜ, babe0607 said:

Θέλω να πιστεύω ότι δεν σου έσβησε τις εφαρμογές και ότι άλλο είχες. Προφανώς "πέρασε από πάνω" και ίσως μπήκαν και εφαρμογές stock.

Expand  

Απο πάνω περνάει απλώς. Για τις stock εφαρμογές εάν περνάνε κι αυτές, μάλλον ναι, περνάνε -με επιφύλαξη-. 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

On 17/3/2025 at 4:33 ΜΜ, babe0607 said:

Expand  

Δεν χάνεις κάτι το χω κάνει πολλές φορές απλά ξανα κατεβάζει το ίδιο πακέτο 

δεν το έχω επάνω μόνιμα, έχω ενα νοκια 3210 2024 (twin sim) αλλά τώρα πού το ξανά ανοιξα βλέποντας τα σχόλια ... αυτά πού πρόσεξα & χρησιμοποιώ συνήθως whatup, cosmote app, netmonster, speedtest είναι ακόμα εκεί ...τώρα να έβαλαν κάποια στοκ εφαρμογή δεν πρόσεξα ακόμα ... επίσης όλα τα icons apps με την σειρά πού τα είχα & κάτι κόλπα πού εμφανίστηκε διακόπτης SA με το *#*#726633#*#* όλα εκεί

ευχαριστώ

Edited by babis3g

On 17/3/2025 at 7:22 ΜΜ, babis3g said:

δεν το έχω επάνω μόνιμα, έχω ενα νοκια 3210 2024 (twin sim) αλλά τώρα πού το ξανά ανοιξα βλέποντας τα σχόλια ... αυτά πού πρόσεξα & χρησιμοποιώ συνήθως whatup, cosmote app, netmonster, speedtest είναι ακόμα εκεί ...τώρα να έβαλαν κάποια στοκ εφαρμογή δεν πρόσεξα ακόμα ... επίσης όλα τα icons apps με την σειρά πού τα είχα & κάτι κόλπα πού εμφανίστηκε διακόπτης SA με το *#*#726633#*#* όλα εκεί

ευχαριστώ

Expand  

Και με το *#*#8667#*#* μπορείς να ενεργοποιήσεις το VοNR για καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας μέσω 5G SA. Ευχαριστώ. 

Edited by Vasileios26

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Δεν θα λειτουργεί (ακόμα) το Redmi 12 δε το έχει πιστοποιήσει η Cosmote οπότε δεν θα γίνει Register στον δίκτυο μόνο θα φαίνεται στο Netmonster ,οπότε δεν θα καταφέρει να γίνει κλήση μέσω VoNR ούτε χρήση δεδομένων 5G SA μέχρι να το πιστοποιήσει ο πάροχος. 

Το VoNR νομίζω φαίνεται και μέσω Developer settings απλά θέλει προσοχή 

Edited by elkons

ευχαριστώ το έχω κάνει & αυτό και εμφανίστηκε το VoNR στο menu αλλά περιμένουμε να δώσουν πρόσβαση το SA γιά αυτό

ναι είναι & στο developer αλλά με τον κωδικό εμφανίζεται στο menu

Edited by babis3g

On 17/3/2025 at 8:35 ΜΜ, elkons said:

Το VoNR νομίζω φαίνεται και μέσω Developer settings απλά θέλει προσοχή 

Expand  

Όχι στα Xiaomi. 

Κανονισμοί Forum Xiaomi

On 17/3/2025 at 8:49 ΜΜ, Vasileios26 said:

Όχι στα Xiaomi. 

Expand  

Αα οκ μάλλον μπερδεύτηκα με άλλο κατασκευαστή σίγουρα κάπου το είχα δει. Καλώς.

On 17/3/2025 at 8:50 ΜΜ, elkons said:

Αα οκ μάλλον μπερδεύτηκα με άλλο κατασκευαστή σίγουρα κάπου το είχα δει. Καλώς.

Expand  

Σε κατασκευαστές "καθαρού" Android ναι υπάρχει η δυνατότητα μέσω Dev options. Η Xiaomi δίνει πρόσβαση μόνο μέσω κωδικού dial. 

Κανονισμοί Forum Xiaomi

μιάς και είμαι στο θέμα redmi ... προχτές πού είχε αρκετό ήλιο μού έκανε θέμα το proximity sensor όταν μίλαγα & το έβγαλα από το αυτί γιά να κλείσω το τηλεφώνημα ... το sensor είχε ακόμα μαύρη την οθόνη και δεν μπορούσα να κλείσω end call ...

κόιταξα στο dialer > settings > call options > calling accounts > incoming calls ... δεν εμφανίζει το proximity sensor να το κλείσω ... επίσης τίποτα στο developer option

μήπως να βάλω άλλο dialler από το store εμφανιστεί το proximity sensor on/off?

διαβάζω είναι βασισμένη στο android 14 & είναι για τα redmi note 12 pro / pro+ 12 αν δίνουν σωστές πληροφορίες στην σελίδα πού κοίταξα ... εδώ ακόμα τίποτα στο redmi 12

καλή αρχή

On 17/3/2025 at 9:05 ΜΜ, babis3g said:

μιάς και είμαι στο θέμα redmi ... προχτές πού είχε αρκετό ήλιο μού έκανε θέμα το proximity sensor όταν μίλαγα & το έβγαλα από το αυτί γιά να κλείσω το τηλεφώνημα ... το sensor είχε ακόμα μαύρη την οθόνη και δεν μπορούσα να κλείσω end call ...

κόιταξα στο dialer > settings > call options > calling accounts > incoming calls ... δεν εμφανίζει το proximity sensor να το κλείσω ... επίσης τίποτα στο developer option

μήπως να βάλω άλλο dialler από το store εμφανιστεί το proximity sensor on/off?

Expand  

Καλησπέρα φίλε μου. 

Πάμε να το δούμε μαζί. 

Θα κάνουμε calibration του proximity sensor, ώστε να βελτιωθεί -εάν όχι εξαλειφθεί- το θέμα σου: Ρυθμίσεις-> Σχετικά με το τηλέφωνο-> Αναλυτικές πληροφορίες και προδιαγραφές - > έκδοση Kernel, πολλαπλά tap επάνω σε αυτό, και εισέρχεσαι στη λειτουργία CIT -> Proximity Sensor, και μπαίνεις μέσα σε αυτό, κάνεις τη δοκιμή μέχρι να δείξει Pass. 

Εάν έχεις τζαμάκι, και είναι λερωμένο (αλλά και να μην είναι...), κάνει αυτά τα θέματα. Καθάριζε το σημείο εκείνο με πανί μικροϊνων. 

Έπειτα, κάνε δοκιμή ξανά, εάν σου κάνει το ίδιο. 

Εάν έχεις πάλι πρόβλημα, ενημέρωσέ με. Θα το βρούμε. 

Ευχαριστώ. 

On 18/3/2025 at 4:11 ΠΜ, Petros_android said:

Καλημέρα σ' όλους! Μόλις μου ήρθε αυτή η ενημέρωση. Με χώρα Ελλάδα.Screenshot_2025-03-18-06-09-37-067_com.android.updater.thumb.jpg.7240dfd762b07fbc876d7d0c18bc1fe7.jpg

Expand  

Ναι αυτή είναι η τελευταία έκδοση. 

Προχώρησε σε εγκατάσταση. 

Ευχαριστώ. 

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Καλησπέρα, ευχαριστώ, το έκανα και καθάρισα με μικροϊνες πού έχω γιά τζάμι κράνους μηχανής ... ένα μόνο τεστ φαίνεται είχε εκεί πού έλεγε 5.0, πέρασα 4-5 φορές το χέρι μου από επάνω και όλες τις φορές έγραψε pass

επίσης το ίδιο μενού μού το βγάζει & με το *#*#6484#*#* αλλά το έκανα μέσω kernel όπως είπες

τώρα το έχω κλειστό λόγο πού έχω δεύτερο κινητό ... όταν το ξανά χρησιμοποιήσω πού θα πάρω πακέτο data και έχει θέμα θα ξανά γράψω ... ευχαριστώ

Διάβασα ότι ξεκίνησε το HyperOs 2 για το κινητό μας (ξεκίνησε με την Κινέζικη έκδοση) ΑΛΛΑ επίσης αναφέρουν ότι η Xiaomi ανακοίνωσε πως μετά από αυτή την μεγάλη ενημέρωση τέλος οι σημαντικές ενημερώσεις για το το Redmi note 12 pro και 12 pro plus. Δηλαδή δεν θα λάβει ούτε καν το HyperOs 2.1.

https://www.gizchina.gr/2025/03/19/redmi-note-12-pro-diathesimo-to-teleytaio-update-se-hyperos-2/

On 18/3/2025 at 4:11 ΠΜ, Petros_android said:

Καλημέρα σ' όλους! Μόλις μου ήρθε αυτή η ενημέρωση. Με χώρα Ελλάδα.Screenshot_2025-03-18-06-09-37-067_com.android.updater.thumb.jpg.7240dfd762b07fbc876d7d0c18bc1fe7.jpg

Expand  

12 Pro;

Με 12 pro δεν μου ήρθε τίποτα Φεβρουαρίου έχω μείνει βάζω Γερμανία, Ελβετία..τίποτα 

On 19/3/2025 at 5:59 ΜΜ, elkons said:

12 Pro;

Με 12 pro δεν μου ήρθε τίποτα Φεβρουαρίου έχω μείνει βάζω Γερμανία, Ελβετία..τίποτα 

Expand  

12 pro plus.