elkons Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 25 minutes ago, Petros_android said: Σήμερα ανέβηκε βίντεο με τα μοντέλα και το πότε θα πάρουν το HyperOs 2. Redmi 12 5G το έχει ήδη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Καλημέρα στην παρέα. Άντε να δούμε. Μακάρι να το πάρουμε γρήγορα . Να. Αυτό είναι που δεν μου αρέσει στη xiaomi. Βγάζει πάρα πολλά μοντέλα και δεν είναι εύκολο να τα υποστηρίξει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:58 μμ Το 13C το είχε πάρει ήδη εδώ και 1 μήνα. Ίσως είναι ο μήνας μας τώρα με το March patch 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:09 μμ 10 minutes ago, elkons said: Το 13C το είχε πάρει ήδη εδώ και 1 μήνα. Ίσως είναι ο μήνας μας τώρα με το March patch Μακάρι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. Τρίτη στις 08:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:19 πμ μια χαρά παίρνει τις αναβαθμίσεις που πρέπει, θα έρθει και το hyper OS 2.0 αλλά μην κάνετε άκυρες συγκρίσεις με άλλα με snapdragon, ήταν γνωστά τα μείον των mediatek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:03 μμ Με Ελλάδα Μόλις έβαλα Ελβετία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. Τετάρτη στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:27 μμ 22 minutes ago, elkons said: Με Ελλάδα Μόλις έβαλα Ελβετία Και εμένα ακριβώς το ίδιο. Μόλις είδα το σχόλιο σου το δοκίμασα και εγώ και έγινε το ίδιο...με Ελλάδα τίποτα και με Ελβετία αμέσως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Καλησπέρα. Μόλις μου ήρθε με Ελβετία γυρισμένο σε redmi note 12 pro+. Security patch Φεβρουαρίου. Άντε να δούμε.... με το σταγονόμετρο έρχονται..... 2 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Έγινε το Update ξανά έκανα έλεγχο, καμία διαθέσιμη ενημέρωση. Ούτε hyperos 2.0 ούτε τίποτα 😞 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:49 μμ υπομονή 👍 Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 11:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:31 μμ σήμερα παρέλαβα το 12 5G (Ευχαριστώ τον elkons) όχι το pro , στα 4 ram / 128GB ... ήρθε με MIUI 14.0.5 & ακόμα δεν κοίταξα γιά αναβάθμιση αν ειναι έτοιμο το hyper γιατί τώρα είναι κλειστό, αλλά είδα πριν ότι είχε κάποια security updates ... τωρα φορτίζει πολύ αργά με ένα φορτιστή πού είχα στα 10W ... παράγγειλα ένα τροφοδοτικό στα 18-20W από το eshop κίτρινο μαγαζί στα 6€ δευτέρα/τρίτη θα είναι εδώ πρώτη εντύπωση αρκετά καλή γιά απλή χρήση ... με 50% μπαταρία πού ήρθε & έπαιξα σε μία δόση με netmonster, ookla app, sms app, phone dialer app, camera, chrome ανοιχτά, δεν κόλλαγε αλλά 1-2 φορές είδα μιά μικρή καθυστέρηση στις εφαρμογές γιά 1-2 δεύτερόλεπτα ... γιά εμένα οκ όλα καλά προς στιγμήν ... δεν το θέλω γιά παιχνίδια στο MIUI μου αρέσουν τα icons, χρώματα, γενικά το στυλ γλιστράει πάρα πολύ, πίσω είναι πάρα πάρα πολύ λείο θέλει θήκη ... πιστεύω είναι γυαλί το 12 5G & ευτυχώς έχουν μέσα μία διάφανη θήκη, γεκικά πολύ χρήσιμη μιάς με τόσα μοντέλα πού κυκλοφορούν δύσκολο να βρεθεί συγκεκριμένη θήκη ειδικά σε αυτά τα φτηνά όταν είναι να ξεκλειδώσει με έχει ταράξει στις διαφημίσεις εκτός αυτά τα 2 πολύ καλό γιά οικονομικό κινητό .. .Αξιο της τιμής 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. Πέμπτη στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:37 μμ 4 minutes ago, babis3g said: σήμερα παρέλαβα το 12 5G (Ευχαριστώ τον elkons) όχι το pro , στα 4 ram / 128GB ... ήρθε με MIUI 14.0.5 & ακόμα δεν κοίταξα γιά αναβάθμιση αν ειναι έτοιμο το hyper γιατί τώρα είναι κλειστό, αλλά είδα πριν ότι είχε κάποια security updates ... τωρα φορτίζει πολύ αργά με ένα φορτιστή πού είχα στα 10W ... παράγγειλα ένα τροφοδοτικό στα 18-20W από το eshop κίτρινο μαγαζί στα 6€ δευτέρα/τρίτη θα είναι εδώ πρώτη εντύπωση αρκετά καλή γιά απλή χρήση ... με 50% μπαταρία πού ήρθε & έπαιξα σε μία δόση με netmonster, ookla app, sms app, phone dialer app, camera, chrome ανοιχτά, δεν κόλλαγε αλλά 1-2 φορές είδα μιά μικρή καθυστέρηση στις εφαρμογές γιά 1-2 δεύτερόλεπτα ... γιά εμένα οκ όλα καλά προς στιγμήν ... δεν το θέλω γιά παιχνίδια στο MIUI μου αρέσουν τα icons, χρώματα, γενικά το στυλ γλιστράει πάρα πολύ, πίσω είναι πάρα πάρα πολύ λείο θέλει θήκη ... πιστεύω είναι γυαλί το 12 5G & ευτυχώς έχουν μέσα μία διάφανη θήκη, γεκικά πολύ χρήσιμη μιάς με τόσα μοντέλα πού κυκλοφορούν δύσκολο να βρεθεί συγκεκριμένη θήκη ειδικά σε αυτά τα φτηνά όταν είναι να ξεκλειδώσει με έχει ταράξει στις διαφημίσεις εκτός αυτά τα 2 πολύ καλό γιά οικονομικό κινητό .. .Αξιο της τιμής ψάξε λίγο στις πρώτες σελίδες εδώ να δεις πώς θα ξεφορτωθείς τις διαφημίσεις 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:39 μμ 6 minutes ago, babis3g said: σήμερα παρέλαβα το 12 5G (Ευχαριστώ τον elkons) όχι το pro , στα 4 ram / 128GB ... ήρθε με MIUI 14.0.5 & ακόμα δεν κοίταξα γιά αναβάθμιση αν ειναι έτοιμο το hyper γιατί τώρα είναι κλειστό, αλλά είδα πριν ότι είχε κάποια security updates ... τωρα φορτίζει πολύ αργά με ένα φορτιστή πού είχα στα 10W ... παράγγειλα ένα τροφοδοτικό στα 18-20W από το eshop κίτρινο μαγαζί στα 6€ δευτέρα/τρίτη θα είναι εδώ πρώτη εντύπωση αρκετά καλή γιά απλή χρήση ... με 50% μπαταρία πού ήρθε & έπαιξα σε μία δόση με netmonster, ookla app, sms app, phone dialer app, camera, chrome ανοιχτά, δεν κόλλαγε αλλά 1-2 φορές είδα μιά μικρή καθυστέρηση στις εφαρμογές γιά 1-2 δεύτερόλεπτα ... γιά εμένα οκ όλα καλά προς στιγμήν ... δεν το θέλω γιά παιχνίδια στο MIUI μου αρέσουν τα icons, χρώματα, γενικά το στυλ γλιστράει πάρα πολύ, πίσω είναι πάρα πάρα πολύ λείο θέλει θήκη ... πιστεύω είναι γυαλί το 12 5G & ευτυχώς έχουν μέσα μία διάφανη θήκη, γεκικά πολύ χρήσιμη μιάς με τόσα μοντέλα πού κυκλοφορούν δύσκολο να βρεθεί συγκεκριμένη θήκη ειδικά σε αυτά τα φτηνά όταν είναι να ξεκλειδώσει με έχει ταράξει στις διαφημίσεις εκτός αυτά τα 2 πολύ καλό γιά οικονομικό κινητό .. .Αξιο της τιμής Εκεί που λέει την ώρα δηλαδή εννοείς διαφημίσεις Εννοείς τις ταπετσαρίες καρουζέλ λογικά. Επίσης το κινητό έχει και Ελληνικά εάν δε σε βολεύει στα αγγλικά αλλάζει. About phone πατάς και το πλακίδιο που λέει MIUI 14 για να κάνεις τον έλεγχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Πέμπτη στις 11:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:48 μμ ευχαριστώ & τους 2, θα τα κοιτάξω & επίσης τις πρώτες σελίδες ... όταν πατάω γιά ξεκλείδωμα εμφανίζονται διαφορά σε όλη την όθονη, γιά μαγειρικές κλπ ναι μάλλον αυτά πού λες τα καρουζελ ... το έχω στα Αγγλικά γιατί ήμουν χρόνια εκεί & με βολεύει καλύτερα τώρα στην αρχή να το ρυθμίσω αυτό που έχω είναι με snapdragon 4 ... το λέω γιατί στο skroutz αν θυμάμαι καλά ανάφεραν παράπονα με παλαιότερο μοντέλο 12 5G πού ειχε mediatek στα 4ραμ/12gb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:50 μμ Just now, babis3g said: ευχαριστώ & τους 2, θα τα κοιτάξω & επίσης τις πρώτες σελίδες ... όταν πατάω γιά ξεκλείδωμα εμφανίζονται διαφορά σε όλη την όθονη, γιά μαγειρικές κλπ ναι μάλλον αυτά πού λες τα καρουζελ ... το έχω στα Αγγλικά γιατί ήμουν χρόνια εκεί & με βολεύει καλύτερα τώρα στην αρχή να το ρυθμίσω αυτό που έχω είναι με snapdragon 4 ... το λέω γιατί στο skroutz αν θυμάμαι καλά ανάφεραν παράπονα με παλαιότερο μοντέλο 12 5G πού ειχε mediatek στα 4ραμ/12gb Ναι τότε 1000% είναι η ταπετσαρία καρουζέλ. Ρυθμίσεις κλείδωμα οθόνης και κλείσε ταπετσαρία καρουζελ και θα είσαι οκ. Στο skroutz έχουν κάνει λάθος στη περιγραφή λέει Mtk στα χαρακτηριστικά snapdragon. Φυσικά και το συγκεκριμένο μοντέλο snapdragon έχει, λάθος είναι από κάποιο σκρουτζομαγαζο υποθέτω. Κάποια στιγμή δοκίμασε και την επέκταση RAM άμα θες 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 12:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:00 πμ έγινε, ευχαριστώ πολύ γιά ολη την βοηθεια ... εγώ το πήρα από Γερμανό γιατί καμία φορά από μαγαζιά με τυχόν εισαγωγές μπορεί να παίζουν πολλά ... θα δούμε, γιά τα "κυβικά" του όλα καλά γιά τώρα αα και κάτι αλλο ... παρότι τέρμα ο ήχος πριν πού ήμουν σε κίνηση μέσα στην πόλη κέρκυρας δεν το άκουγα εύκολα ... ενώ στο νόκια 3210 (2024) πολύ δυνατότερο ... αλλά θα του βρώ πιό δυνατό ήχο, έχω κάποιους αν παίρνει downloads από bluetooth σας ευχαριστώ θα κοιτάξω αργότερα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 12:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:02 πμ Βεβαίως και μπορείς να στείλεις κάτι από το ένα στο άλλο μέσω Bluetooth εγώ πχ είχα μεταφέρει φωτογραφίες από ένα nokia με πλήκτρα σε ένα smartphone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 02:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 πμ συνδέθηκα στο wifi αλλά δεν έχει αναβάθμιση γιά hyper (έκανα check χειροκίνητα) ... εν τω μεταξύ κατέβασε περιπου 15 google apps (πού θα βγάλω τις μισές, ειναι άχρηστες γιά εμένα) και αναβάθμισε καμία 20ρια xiaomi apps που & εκεί θα βγάλω μερικες τσάμπα χώρο & μνήμη πιάνουν στο τέλος θα κολλάει με τόσα κέρατ* μέσα 😊 κάποιο security update κάπου ειδα που είναι από το 2023 και δεν δίνει ούτε εκεί αναβαθμιση, θα δείξει τις επόμενες μέρες ναι με το πού έκλεισα αυτό το καρουσέλ έφυγαν τα περίεργα γιά μανικιούρ, μαγειρική κλπ στο τέλος θα με χαλάσουν 😊 τώρα προς τα γεράματα να βλέπω όλη μέρα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 02:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:54 πμ 5 minutes ago, babis3g said: συνδέθηκα στο wifi αλλά δεν έχει αναβάθμιση γιά hyper (έκανα check χειροκίνητα) ... εν τω μεταξύ κατέβασε περιπου 15 google apps (πού θα βγάλω τις μισές, ειναι άχρηστες γιά εμένα) και αναβάθμισε καμία 20ρια xiaomi apps που & εκεί θα βγάλω μερικες τσάμπα χώρο & μνήμη πιάνουν στο τέλος θα κολλάει με τόσα κέρατ* μέσα 😊 κάποιο security update κάπου ειδα που είναι από το 2023 και δεν δίνει ούτε εκεί αναβαθμιση, θα δείξει τις επόμενες μέρες Εάν βιάζεσαι να κάνεις update μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο region ή να τυη περάσεις χειροκίνητα, αλλά στη περίπτωση αυτή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, πρέπει να γνωρίζεις άριστα τι κάνεις. 1 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 03:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:21 πμ (edited) αυτό μπαίνει συνέχεια στο vowifi τώρα μεσα σπίτι, αλλά η φάση είναι δεν θα δουλέψει γιατι δεν έχω voip cosmote είναι pstn η σταθερή τηλεφωνία 29 minutes ago, Vasileios26 said: Εάν βιάζεσαι να κάνεις update μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο region ή να τυη περάσεις χειροκίνητα, αλλά στη περίπτωση αυτή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, πρέπει να γνωρίζεις άριστα τι κάνεις. ωω ευχαριστώ 👍 οκ δεν καίγομαι , θα περιμένω, καλο είναι και αυτό το os Edited Παρασκευή στις 03:24 πμ by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 06:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:14 πμ VoWIFI είναι Wifi calling 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. Παρασκευή στις 08:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:55 πμ 5 ώρες πριν, babis3g said: αυτό μπαίνει συνέχεια στο vowifi τώρα μεσα σπίτι, αλλά η φάση είναι δεν θα δουλέψει γιατι δεν έχω voip cosmote είναι pstn η σταθερή τηλεφωνία το vowifi δουλεύει μέσω internet, δεν παίζει ρόλο τι τηλεφωνία έχεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:35 πμ χμμμ νόμιζα ότι μόνο μέσω την τεχνολογία voip γίνονταν compresss τα φωνητικά, καλώς λοιπόν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 12:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:28 μμ 2 ώρες πριν, babis3g said: χμμμ νόμιζα ότι μόνο μέσω την τεχνολογία voip γίνονταν compresss τα φωνητικά, καλώς λοιπόν Όχι δεν έχει σχέση αυτό Και λειτουργία πτήσης αν βάλεις ξέρουμε πως θα αποσυνδεθεί το δίκτυο κινητής αλλά αν ανοίξεις Wifi θα μπορείς να κάνεις κλήσεις μέσω Wifi. Τσέκαρε στις συχνές ερωτήσεις το λένε αναλυτικά https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Ουσιαστικά μπορεί να μπει και σε Wifi Calling ακόμα και να χεις σήμα,αυτόματα γίνεται όταν το αποφασίσει δίκτυο/συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. Παρασκευή στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:40 μμ Και στο δικό μου αυτόματα το έχω. Και όταν δεν είναι δυνατό το σήμα κινητης αυτόματα πάει σε Wowifi και οι κλήσεις γίνονται μέσω internet. Πολύ χρήσιμη λειτουργία. Στα του uodate τώρα το πήρε και το δικό μου αλλά το γύρισα σε χώρα Ελβετία για να φανεί. Σε Ελλάδα δεν είχε έρθει τίποτα. Οχι ότι θα έχανα και κάτι αν περίμενα αλλά το έκανα . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts