tollisth Δημ. October 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2024 Εχει έρθει το One UI 6.1.1 εδώ και μερικές ημέρες για όποιον δεν το εχει προσέξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. Κυριακή στις 05:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:58 πμ Στο tab s9 ultra μου ήρθε η ενημέρωση one ui7 με android 15 5gb μέγεθος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. Κυριακή στις 10:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:51 πμ 4 ώρες πριν, mplek217 said: Στο tab s9 ultra μου ήρθε η ενημέρωση one ui7 με android 15 5gb μέγεθος Την έκανες όλα εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. Κυριακή στις 11:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:08 πμ 16 minutes ago, tollisth said: Την έκανες όλα εντάξει? Τώρα την κάνω θα επανέλθω όταν γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:26 πμ 17 minutes ago, mplek217 said: Τώρα την κάνω θα επανέλθω όταν γίνει Την έκανα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. Κυριακή στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:59 πμ 28 minutes ago, tollisth said: Την έκανα και εγώ μέχρι στιγμής ολα καλά το καλύτερο ειναι που εγινε πιο smooth το tablet k βγαζει επανω αριστερά ειδοποίηση την εφαρμογή που τρεχειαπο πισω και στην οθονη κλεδωματος πολυ ωραία λειτουργία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts