Jump to content

Αστερίξ: «Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους»

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, βγήκε ο καινούργιος ΑΣΤΕΡΙΞ!!!

Ο 78χρονος σχεδιαστής Αλμπερτ Ουντέρζο με τρεμάμενο χέρι λόγω ηλικίας, χρειάστηκε βοηθό για τον επιχρωματισμό των σχεδίων οχι, όμως, για τηυν εξέλιξη του θρυλικού κόμικ.

Ετσι η 33η ιστορία του διάσημου Γαλάτη ήρωα που κοσμεί τις περισσότερες βιβλιοθήκες με τις περιπέτειές του, κυκλοφορεί εδω και 4-5 μέρρες σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανωμένης και της Ελλάδας μας. :)

Σε αυτή τη περιπέτεια με τίτλο <<Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους>> συμμετέχουν ως quest πολλοί διεθνείς celebrities με αναγραμματισμένα τα ονόματά τους.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40911000/jpg/_40911146_asterixafp_203.jpg

Ναι, βγήκε ο καινούργιος ΑΣΤΕΡΙΞ!!!

Ο 78χρονος σχεδιαστής Αλμπερτ Ουντέρζο με τρεμάμενο χέρι λόγω ηλικίας, χρειάστηκε βοηθό για τον επιχρωματισμό των σχεδίων οχι, όμως, για τηυν εξέλιξη του θρυλικού κόμικ.

Ετσι η 33η ιστορία του διάσημου Γαλάτη ήρωα που κοσμεί τις περισσότερες βιβλιοθήκες με τις περιπέτειές του, κυκλοφορεί εδω και 4-5 μέρρες σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανωμένης και της Ελλάδας μας. :)

Σε αυτή τη περιπέτεια με τίτλο <<Και ο ουρανός έπεσε στο κεφάλι τους>> συμμετέχουν ως quest πολλοί διεθνείς celebrities με αναγραμματισμένα τα ονόματά τους.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40911000/jpg/_40911146_asterixafp_203.jpg

Στην επαρχία κυκλοφορεί?

Αν ναι τρέχω να το πάρω! :)

Εγω το είδα να το διαβάζει ένα φίλος μου...

Εντάξει, ο άνθρωπος καλύτερα να το αφήσει το άθλημα,

ακούς εκεί εξωγήινοι απο τη πρώτη σελίδα...

Δυστυχώς ο Uderzo καμία σχέση με το χιούμορ και την εξυπνάδα του (μακαρίτη νομίζω) Goscinny... :(

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Κριμα πολυ κακο ηταν....Αν και ο τιτλος ειναι ιδανικος για τελευταιο τευχος περιμενα τπτ πιο εξυπνο.

Τελειωσε παντως μια σειρα απο τα καλύτερα κομιξ. :( :)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Ρε παιδιά για την ηλικία του μια χαρά ήταν..

Μετριότατο σε σχέση με κάποια άλλα βέβαια..

O Goscinny ήταν πραγματικά απίστευτος

Ps Πάντως μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί είχει και κάποιες καλές στιγμές και είχα πεθυμήσει πολύ τον Αστερίξ

Τρέχω να το πάρω! Και το χειρότερο απ όλα να είναι αξίζει να το έχει κανείς! Μπράβο ρε Σάκη! Μου έφτιαξες τη διάθεση!
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Δυστηχώς όμως, φίλος μου είπε οτι δεν λέει και πολλά. Θα το πάρω πάντως και εγώ.

Παιδιά αν είστε fan του Αστερίξ να το πάρετε.

Αν όχι μην ακουμπήσετε τα λεφτά σας.Μετριότατο με αυτά που τυχόν έχετε διαβάσει.

:O

• 5 months later...

Παιδιά ξεθάβω αυτό το θρεντ.

Θα είναι αυτό το τεύχος του Αστερίξ το τελευταίο?

Πάντως ο Goscinny πέθανε πολύ νωρίς (στα 51 του το 77) και πολλές μετέπειτα ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν ακόμη πιο καλές και σαφώς θα υπήρχαν περισσότερες ιστορίες

Δείτε και κάτι το οποίο βρήκα πολύ ενδιαφέρον

http://www.asterix-international.de/asterix/goscinny.shtml

Πλακα πλακα τωρα που το ξεθαψες το ειδα....και εγω που το διαβασα ηταν το χειροτερο ολων. (εχω ολα τα Αστεριξ ακομα και τις εξτρα εκδοσεις και σιγουρα αυτο ηταν το μοναδικο κακο απο ολα, ουτε χιουμορ ουτε ομορφη ιστορια.) Απο οτι ακουσα και διαβασα και στο νετ ειναι το τελευταιο, βεβαια ποτε μη λες ποτε....

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Παιδιά για μένα ο Αστερίξ και ο Λούκυ Λουκ πέθαναν μαζί με τον Γκοσινί. Οι προσπάθειες που έγιναν από τότε ήταν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων μετριότητες. Σε λίγο βγαίνει και καινούργια ταινία του Αστερίξ. Νόμιζα ότι θα ήταν το κλασσικό "ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί" αλλά από το trailer φαίνεται ότι η ιστορία "εμπλουτίστηκε" και φοβάμαι ότι θα είναι πατάτα...

Παιδιά για μένα ο Αστερίξ και ο Λούκυ Λουκ πέθαναν μαζί με τον Γκοσινί. Οι προσπάθειες που έγιναν από τότε ήταν πλην ελάχιστων εξαιρέσεων μετριότητες. Σε λίγο βγαίνει και καινούργια ταινία του Αστερίξ. Νόμιζα ότι θα ήταν το κλασσικό "ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί" αλλά από το trailer φαίνεται ότι η ιστορία "εμπλουτίστηκε" και φοβάμαι ότι θα είναι πατάτα...

Για τον Αστερίξ θα διαφωνήσω.Αρκετά επεισόδεια ήταν καλά παρόλο που δεν ήταν στα κείμενα ο Goscinny.Πάντως τα μετέπειτα επεισόδεια του Λούκυ Λουκ ήταν η απόλυτη παρακμή

Παιδιά ποια είναι η γνώμη σας για το Αστερίξ και οι Νορμανδοί και για τον Γύρο της Γαλατίας?Απο που μπορώ να τα βρω?(είναι τα μόνα που μου λείπουν)

Εμένα δεν μου άρεσε η "ΜΑΜΟΥΘ" εταιρία και οι διαφοροποιήσεις της. Η Παλαιά εταιρία είχε καλύτερες ατάκες στην μετάφραση, καθώς και ποιοτικώτερο χαρτί.

Εμένα δεν μου άρεσε η "ΜΑΜΟΥΘ" εταιρία και οι διαφοροποιήσεις της. Η Παλαιά εταιρία είχε καλύτερες ατάκες στην μετάφραση, καθώς και ποιοτικώτερο χαρτί.

Ποιος έχει κάνει τις καινούριες μεταφράσεις? Εγώ έχω μείνει στης Ιρένε Μαραντέι που είχαν πολύ πλάκα.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Το καινουριο αλμπουμ που κυκλοφορησε για την επερχομενη ταινια το πηρατε? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο!!! εχει μεσα και διορθωμενα σκιτσα των αγαπημενων μας Γαλατων οπως και αλλων ηρωων απο το ιδιο τον Uderzo!!!!

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Η ταινια παντως λεει!!!Πολυ εθχαριστη και πολυ καλο σκιτσο!!!Η καλυτερη μεταφορα του μυστακοφορου γαλατη στη μεγαλη οθονη!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

Το καινουριο αλμπουμ που κυκλοφορησε για την επερχομενη ταινια το πηρατε? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλο!!! εχει μεσα και διορθωμενα σκιτσα των αγαπημενων μας Γαλατων οπως και αλλων ηρωων απο το ιδιο τον Uderzo!!!!

Το ειδα χτες σε ενα περιπτερο, αλλα δεν το πηρα :( :(

Επιβαλλεται ομως να το παρω λιαν συντομως για να μην εχω λειψη τη συλλογη :cool:

Σε ολα κυκλοφορει!!!!! Εγω προσωπικα το πηρα απο περιπτερο στη Ν. Σμυρνη

Ποιος είναι ο τίτλος του?Στην Έδεσσα τπτ πάντως γμτ :(

Ο τιτλος ειναι "ΑΣΤΕΡΙΞ και Βικινγκς το Αλμπουμ της ταινιας"