Jump to content

Ώρα να διαβάσουμε κάτι και για το μελλοντικό OnePlus 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

“Φρέσκα νέα” μας φέρνει ο έγκυρος κατά το παρελθόν tipster Yogesh Brar που μας υποδηλώνουν ότι απέχουμε λίγο από την εμφάνιση του OnePlus 12. Ο συγκεκριμένος χρήστης δίνει την πληροφορία πως το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Δεκέμβριο. Αυτό είναι λίγο νωρίτερα από το OnePlus 11, το οποίο αποκαλύφθηκε στην Κίνα στις 4 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ακολουθούμενο από μια παγκόσμια κυκλοφορία τον Φεβρουάριο. Αν και δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο το OnePlus 12, είναι πιθανό η παγκόσμια κυκλοφορία του τηλεφώνου να μεταφερθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 αντί για τον Φεβρουάριο.

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι η OnePlus αναβαθμίζει πράγματι τη ρύθμιση της κάμερας στην επερχόμενη ναυαρχίδα της. Σε άλλα σχετικά νέα περί προδιαγραφών, διαβάζουμε για την χρήση αισθητήρα περισκοπίου 64MP μαζί με δύο φακούς των 50MP, εκ των οποίων ο ένας είναι υπερ-ευρυγώνιος. Αυτή η ρύθμιση θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με τις κανονικές κάμερες τηλεφακού που έχουμε δει σε προηγούμενες ναυαρχίδες της OnePlus.

https://twitter.com/heyitsyogesh/status/1661599473687052289
Η αναβάθμιση του επεξεργαστή είναι προφανής και περιμένουμε το OnePlus 12 να είναι εξοπλισμένο με το μη ανακοινωθέν chip Snapdragon 8 Gen 3.

Κατά τα άλλα, η οθόνη, η μπαταρία και οι προδιαγραφές φόρτισης φαίνονται αμετάβλητες σε σύγκριση με το OnePlus 11. Αυτό σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να βλέπετε οθόνη 6,7 ιντσών στα 120 Hz, μπαταρία 5.000 mAh και ενσύρματη φόρτιση 100 W, με όριο τα 80 W στις ΗΠΑ.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...