Jump to content

Ιδού το Mobvoi TicWatch 5 Pro με βελτιωμένη παρακολούθηση υγείας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να ανανεώσει την δική της γκάμα, η Mobvoi ανακοίνωσε το TicWatch 5 Pro, η πρώτη της νέα ναυαρχίδα για φέτος όσον αφορά την αγορά των wearable. Η νέα συσκευή διαδέχεται το TicWatch 3 Pro και προσφέρει βελτιώσεις σε πολλές πτυχές. Ωστόσο, η κύρια εστίαση της Mobvoi παραμένει η παρακολούθηση της υγείας για να ανταγωνιστεί τους καλύτερους στον ίδιο κλάδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία παρουσίασε τη νέα και βελτιωμένη εφαρμογή υγείας παράλληλα με τη συσκευή.

Το TicWatch Pro 5 είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί το chip Snapdragon W5+ Gen 1 της Qualcomm που υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση και αποδοτικότητα. Η οθόνη είναι 1,43″ σε μέγεθος, χρησιμοποιώντας πάνελ OLED που προστατεύεται από γυαλί Gorilla και μια πρόσθετη οθόνη εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης με μέτριο οπίσθιο φωτισμό για εξοικονόμηση ενέργειας και εξακολουθεί να παρέχει καλή ανάγνωση. Ολόκληρο το σύστημα βασίζεται σε 2 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

Όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα TicWatches, το 5 Pro τροφοδοτείται από το Wear OS της Google – σε αυτήν την περίπτωση φέρει την έκδοση 3. Συγκεκριμένα, η Google ανακοίνωσε πρόσφατα το Wear OS 4, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιες συσκευές θα λάβουν ενημέρωση.

Το συνηθισμένο σύνολο αισθητήρων είναι ενσωματωμένο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους προπονήσεων και να χρησιμοποιήσετε μια νέα λειτουργία μέτρησης με ένα πάτημα που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση, το οξυγόνο του αίματος, τα επίπεδα στρες, ακόμη και το VO2 Max. Η Mobvoi λέει ότι η παρακολούθηση του τελευταίου έχει επίσης βελτιωθεί. Διατίθεται επίσης NFC για ανέπαφες πληρωμές.

Μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 628 mAh κρατά τα πάντα ανοιχτά, κάτι που σύμφωνα με την Mobvoi, είναι αρκετό για να σας κρατήσει περίπου 80 ώρες με τη λεγόμενη Smart Essential Mode, η οποία θα μεταβεί αυτόματα στη δευτερεύουσα οθόνη χαμηλής κατανάλωσης όταν δεν χρειάζεστε την οθόνη OLED. Η γρήγορη φόρτιση είναι επίσης στο μενού που προσφέρει φόρτιση 65% σε 30 λεπτά.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο της σειράς 7000 και νάιλον υψηλής αντοχής με υαλοβάμβακα, ενώ το προεπιλεγμένο λουρί είναι από σιλικόνη τύπου 24 χιλιοστών. Το TicWatch 5 Pro συμμορφώνεται με το στρατιωτικό πρότυπο US-MIL-STD 810H και μπορεί να αντέξει σε σκληρές συνθήκες με βροχή, άμμο και κραδασμούς. Επίσης, το στεφάνι περιστρέφεται στα δεξιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στα μενού.

Η συσκευή θα σας κοστίσει $349 ή €359, ανάλογα με το πού ζείτε και είναι διαθέσιμη μόνο σε χρώμα Obsidian. Είναι διαθέσιμο για αγορά άμεσα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...