akist25 Δημοσιεύτηκε May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2023 Καλησπέρα στην παρέα,λοιπόν πήρα από μια γνωστή μου μια σκουπα ρομποτ για να την δοκιμάσω και από τότε είμαι σε έρευνα αγοράς,έχω δει 2-3 αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τα αναλώσιμα πχ μπαταρία αν θα μπορώ να βρω όταν αρχίσει να χάνει την λειτουργία της, εγώ είμαι ανάμεσα σε τρεις 1.midea m7 pro 300€ 2.MI ROBOT MOP 2 PRO 350€ 3.MI ROBOT MOP 2 ULTRA 400€ (σε αυτήν όχι και τόσο γιατί ξεφεύγω) θέλω με δόσεις όποτε κοιτάω μόνο από την πόλη που είμαι (Λαρισα) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2023 MI ROBOT MOP 2 PRO εχω εγω και ειναι μια χαρα. κανει δουλεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2025 Βλέπω το θέμα είναι νεκρό. Αγόρασα πρόσφατα και περιμένω τη Dreame L10s Pro Gen 2. Έχει κανείς δουλέψει με προϊόντα αυτής της εταιρίας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakuraSun Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Πάντα πηγαίνω σε ένα αξιόπιστο κατάστημα, το Globy https://globy.com/blog/managing-supply-chains-beyond-reaction-mastering-supply-chain-resilience-b99aa5, αν με ενδιαφέρει κάτι. Και το blog τους είναι χρήσιμο και ενδιαφέρον. Εξαιρετικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Είναι πολύ βολικό που όλα είναι δομημένα στον ιστότοπο, είναι εύκολο να βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechMinoas Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 (edited) Quote Καλησπέρα στην παρέα,λοιπόν πήρα από μια γνωστή μου μια σκουπα ρομποτ για να την δοκιμάσω και από τότε είμαι σε έρευνα αγοράς,έχω δει 2-3 αλλά επειδή δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με τα αναλώσιμα πχ μπαταρία αν θα μπορώ να βρω όταν αρχίσει να χάνει την λειτουργία της, εγώ είμαι ανάμεσα σε τρεις 1.midea m7 pro 300€ 2.MI ROBOT MOP 2 PRO 350€ 3.MI ROBOT MOP 2 ULTRA 400€ (σε αυτήν όχι και τόσο γιατί ξεφεύγω) Θέλω με δόσεις, οπότε κοιτάω μόνο από την πόλη που είμαι. Εδώ στη Λάρισα, ψάχνω για τις καλύτερες επιλογές με διαθέσιμα ανταλλακτικά. Καλό είναι που βλέπω εμπειρίες από διαφορετικά brands. Προσωπικά, θεωρώ πως τα ρομπότ-σκούπες είναι από τις πιο χρήσιμες επενδύσεις για το σπίτι – ειδικά αν συνδυάζουν καλή αναρρόφηση και έξυπνη πλοήγηση. Edited August 20, 2025 by TechMinoas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Παίδες πήρα μια Xiaomi S20+ μη περιμένοντας πολλά πράγματα σε αυτά τα χρήματα. Είναι αξιοπρεπέστατη, δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να χρειάζεστε. Σκουπίζει και σφουγγαρίζει 90τμ σε 45 λεπτά, με ξεχωριστά περάσματα, όχι ταυτόχρονα. Αλλιώς στον μισό χρόνο. Δεν ξέρω τι θα κάνει στα χαλιά το χειμώνα.. Ρουφάει το 80-90% σίγουρα και επιτέλους κάτω απο τα κρεβάτια είναι πεντακάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 On 11/8/2025 at 8:38 ΜΜ, Da_rudakos said: Παίδες πήρα μια Xiaomi S20+ μη περιμένοντας πολλά πράγματα σε αυτά τα χρήματα. Είναι αξιοπρεπέστατη, δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να χρειάζεστε. Σκουπίζει και σφουγγαρίζει 90τμ σε 45 λεπτά, με ξεχωριστά περάσματα, όχι ταυτόχρονα. Αλλιώς στον μισό χρόνο. Δεν ξέρω τι θα κάνει στα χαλιά το χειμώνα.. Ρουφάει το 80-90% σίγουρα και επιτέλους κάτω απο τα κρεβάτια είναι πεντακάθαρα. Μου φαίνεται υπερβολικός λιγος ο χρόνος για να κάνει καλή δουλειά. Η Dreame που έχω παραπάνω θέλει 1 ώρα για σκούπισμα σε 65τετραγωνικα και άλλο τόσο για σφουγγάρισμα. Προφανώς αν τα κάνει μαζί τα κάνει δεν θα θέλει 2 ώρες πάλι. Αλλά 45 λεπτά για 90 τετραγωνικά είναι πολύ λίγο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2025 Απο τα 90 αφαιρεις τραπεζαρία που δεν μπαίνει απο κάτω, τραπέζι σαλονιού, 2 γωνιακούς καναπέδες και μια πολυθρόνα 2μ. Επίσης στο ενα δωμάτιο παιδικά κρεβάτια. Αυτά βασικά. Φαντάζομαι στα 90τμ αδειο σπίτι θα κάνει πολύ παραπάνω. Θα βγαλω print screen στο επόμενο καθάρισμα, νομίζω γράφει χρόνο λειτουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2025 Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή vacuuming records όπου αναφέρει εκτός από το χρόνο και τα τετραγωνικά που καθάρισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts