Jump to content

Ορισμένοι χρήστες Apple Watch παραπονιούνται για πράσινη απόχρωση οθόνης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει στο Apple Watch, καθώς μετά  την ενημέρωση στο watchOS 9.5, ορισμένοι κάτοχοι παρατηρούν μια περίεργη πράσινη απόχρωση στην οθόνη του ρολογιού τους όταν έχουν πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία του UI και οι “καταγγελίες” τους κοινοποιήθηκαν στο Reddit.

Σχεδόν όλα τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι συσκευές Apple Watch Series 8 και παλαιότερες συσκευές, με τα προηγούμενα μοντέλα να φαίνονται χειρότερα. Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα λένε ότι η πράσινη απόχρωση είναι ορατή στην οθόνη εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, κατά την πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου και κατά την αφαίρεση των ειδοποιήσεων. Με βάση τις περισσότερες αναφορές, λιγότερα μοντέλα Apple Watch SE και Apple Watch Ultra επηρεάζονται από το ζήτημα.

Ένας χρήστης το περιέγραψε ότι έμοιαζε με μια “ξεπλυμένη οθόνη LCD” παρά με τα καθαρά μαύρα OLED που συνηθίζουν να βλέπουν στο ρολόι τους.

Δεν είναι απολύτως σαφές τι συμβαίνει, αλλά σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η περίεργη απόχρωση έχει εμφανιστεί από την ενημέρωση του watchOS 9.5 της περασμένης εβδομάδας, υποδηλώνοντας ότι πρόκειται για ζήτημα λογισμικού και όχι για οτιδήποτε σχετίζεται με το υλικό. Μερικοί άνθρωποι κατάφεραν να εξαφανίσουν την απόχρωση μετά την επανεκκίνηση, αλλά μερικοί άλλοι δεν είχαν την ίδια επιτυχία.

Πολύ πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα μελλοντικά με νέα ενημέρωση, ήδη το watchOS 9.6 βρίσκεται σε δοκιμή αυτή τη στιγμή , αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό αφαιρεί την απόχρωση.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...