Jump to content

Το νέο Fire Max 11 της Amazon είναι το πιο ισχυρό της tablet!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα η Amazon παρουσίασε το ισχυρότερό της tablet, το Fire Max 11. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει οθόνη αφής 11 ιντσών με ανάλυση 2000x1200px.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται “ένας ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής” της MediaTek (MTK8188J) που συνεργάζεται με 4 GB μνήμης RAM. Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο κουμπί on/off. Μπορείτε να αποκτήσετε 64 GB ή 128 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και έως και 14 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας από μια μπαταρία άγνωστης χωρητικότητας. Ο φορτιστής που αποστέλλεται στο κουτί είναι 9W, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται πάνω από 4 ώρες για να φορτιστεί πλήρως η συσκευή. Υπάρχει ένας φορτιστής των 15 W που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά, ο οποίος μειώνει τον όλο χρόνο σε 3,5 ώρες.

Υπάρχει ένα ζευγάρι καμερών των 8 MP, μία στο μπροστινό μέρος, μία στο πίσω μέρος και υποστήριξη για Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.3. Υπάρχουν επίσης διπλά ηχεία Dolby Atmos. Το Fire Max 11 είναι τώρα διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τα 229 $ και θα αποσταλεί τον επόμενο μήνα, όπως και τα αξεσουάρ: μια θήκη πληκτρολογίου που συνδέεται μέσω pin pogo και μια γραφίδα. Εάν θέλετε το πλήρες πακέτο, θα πρέπει να πληρώσετε 329,99 $.

Αυτές οι τιμές αφορούν την έκδοση με διαφημίσεις οθόνης κλειδώματος. Εάν δεν θέλετε να τα δείτε, τότε το tablet κοστίζει 244,99 $ και το πλήρες πακέτο κοστίζει 344,99 $. Όποια έκδοση κι αν αγοράσετε, λαμβάνετε μια τρίμηνη δοκιμή του Microsoft 365 Personal (μετά 6,99 $ ανά μήνα), η οποία περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, 1 TB αποθηκευτικό χώρο στο cloud και προστασία δεδομένων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...