Jump to content

Τα iPhone με iOS 17 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έξυπνες οθόνες όταν είναι κλειδωμένα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το iOS 17 έρχεται αργότερα φέτος, μαζί με τα νέα iPhone και μια νέα έκθεση σήμερα από τον γενικά πολύ αξιόπιστο Mark Gurman στο Bloomberg ρίχνει λίγο φως στο τι μπορούμε να περιμένουμε από την επόμενη έκδοση λειτουργικού συστήματος της Apple.

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία θα είναι η δυνατότητα χρήσης του κλειδωμένου iPhone σας με iOS 17 σχεδόν σαν έξυπνη οθόνη. Θα εμφανίζει συναντήσεις ημερολογίου, πληροφορίες για τον καιρό και ειδοποιήσεις με νέο στυλ που θυμίζει μια ανεξάρτητη έξυπνη οθόνη.

Αυτές οι πληροφορίες θα προβάλλονται όταν το iPhone βρίσκεται σε οριζόντιο προσανατολισμό. Η προφανής ιδέα πίσω από αυτό είναι να κάνετε τα τηλέφωνα σας πιο χρήσιμα όταν βρίσκονται στο γραφείο ή στο κομοδίνο σας. Θα υπάρχει σκούρο φόντο με φωτεινό κείμενο για εύκολη ανάγνωση όταν ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα.

Η Apple λέγεται ότι εργάζεται επίσης σε μια νέα οριζόντια έκδοση UI για iPad, αλλά δεν είναι σαφές πότε μπορεί να συμβεί, καθώς η εταιρεία άργησε πρόσφατα να φέρει νέες δυνατότητες iPhone στα tablet της. Μιλώντας για tablet, η Apple προφανώς εξακολουθεί να αναπτύσσει ένα tablet χαμηλού κόστους που μπορεί να στερεωθεί μαγνητικά σε τοίχους και βάσεις, αν και λέγεται ότι πρόκειται να αργήσει η ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Μικρές αλλαγές θα υποστεί και το Wallet στο iOS 17, ενώ θα υπάρξουν βελτιώσεις και στις υπηρεσίες τοποθεσίας, καθώς και μια νέα εφαρμογή ημερολογίου σχεδιασμένη να “προσθέτει τη λήψη σημειώσεων και ένα ισχυρότερο κοινωνικό στοιχείο στη συσκευή”.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...