memix Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εγω ειχα παρει το dsl in a box της forthnet και εκανε ο οτε περιπου 14 μερες να ενεργοποιηση τη γραμμη και μετα απο 3 μερες ενεργοποιηθηκε η γραμμη απο την Forthnet.( Ροδος ) Οταν ειχα δει οτι ο οτε ειχε ενεργοποιηση την γραμμη ειχα παρει την forthnet και τους ενημερωσα και τους ρωτησα γιατι δεν ειχε ενεργοποιηθει η συνδρομη μου σε αυτους. Απο οτι μου ειπαν πρεπει να τους ενημερωση ο οτε πρωτα επισημα και μετα μπορουν να κανουν την συνδεση. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Αθήνα, περιοχή Βούλας: 22 Μαΐου online αίτηση για γραμμή adsl. Δευτέρα πρωί τηλέφωνο για επιβεβαίωση. Η adsl μπήκε ένα μήνα μετά αφού μου έλεγαν σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμο, αφού μου άλλαξαν νούμερο τηλεφώνου με το έτσι θέλω (φυσικά έφαγαν άγριο βρίσιμο) . Μου έφεραν τον εξοπλισμό [το φοβερό Siemens XPRESSLINK για isdn (το φοβερό δεν το λέω ειρωνικά, μπορεί να μην έχει μενού κ.λ.π. αλλά είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας adsl modem που λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς να έχει σβήσει ποτέ από τον Ιούνιο του 2004) ] και δεν συγχρόνιζε το modem ενώ μου είχαν πει ότι είναι έτοιμη η γραμμή. Τους πήρα την Τρίτη, τους ξέχεσα και είπαν ότι την Παρασκευή θα ερχόταν τεχνικός. Τετάρτη πρωί μου την έδωσε, πήρα όλο τον εξοπλισμό και πήγα στα γραφεία στην Πατησίων. Εκεί είδαμε ότι λειτουργούσε κανονικά ο εξοπλισμός μου. Είχαν μπροστά τους και το χαρτί της βλάβης και είπαν ότι Παρασκευή πρωί θα ερχόταν ο τεχνικός. Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη τους στέλνω ένα ξεχεστήριο e-mail, Πέμπτη πρωί-πρωί στέλνω το ίδιο κείμενο με fax σε ένα νούμερο που μου έδωσε το 134. Πέμπτη μεσημέρι με καλεί ένας τεχνικός, με ρωτάει τι πρόβλημα έχω, επιβεβαιώνουμε ότι είναι σωστή η συνδεσμολογία και μου λέει ότι την Παρασκευή πρωί θα είναι στο σπίτι μου. Μετά από λίγα λεπτά και ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο κόβεται το τηλέφωνο και συγχρόνισε το modem. Χρειάστηκε λοιπόν να στείλω ξεχεστήριο fax και e-mail (με απειλές για ΕΕΤΤ κ.λ.π.) για να κάνουν τα αυτονόητα. Ηγουμενίτσα, αρχές Μαρτίου 2005 Κάνω αίτηση στο κατάστημα του ΟΤΕ ένα πρωί και σε 3 μέρες ήταν έτοιμη η γραμμή. Μάλιστα με κάλεσαν απόγευμα γύρω στις 6 και μου είπαν ότι είναι έτοιμη η γραμμή. Ρώτησα αν μπορώ να πάω εκείνη την ώρα να πάρω τον εξοπλισμό και μου είπαν ναι. Πήρα τον εξοπλισμό, τα σύνδεσα, έκανα on line συνδρομή στην altec telecoms και ήμουν έτοιμος. Μάλιστα όταν έκανα την αίτηση για adsl με ρώτησαν αν θα βάλω otenet και τους είπα επί λέξει: "Όχι, θα βάλω altec telecoms" . Πήγα πρόσφατα με έναν φίλο μου να κάνει και εκείνος αίτηση adsl (στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια έχουμε γερό κονέ, τον διευθυντή του καταστήματος :) ) και όταν υπέγραψε τα χαρτιά μας είπε ο υπάλληλος "Provider θα βάλετε εσείς; Forthnet κ.λ.π. ;" και απάντησα εγώ "Ναι, altec telecoms θα βάλουμε" . Γενικά από την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ στην Ηγουμενίτσα (δεν υπολογίζω τα κονέ μου, τον διευθυντή και μια κοπέλα που δουλεύει εκεί και μένουμε στην ίδια πολυκατοικία) έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Ειδικά το 134 είναι άριστο: βγαίνει στην Πάτρα και για οποιοδήποτε πρόβλημα καλούν επιτόπου το ψηφιακό κέντρο. Εμένα είτε με βάζουν στην αναμονή, είτε μου λένε (κλείστε και θα σας καλέσουμε εμείς) . Στην τελευταία περίπτωση πάντα καλούν. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcyber Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 ekana aithsh stis 18/10 kai perimenw thn allh ebdomada an 8a baloun kainouries portes sto dslam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Κων/πόλεως,ε; Πάλι γέμισε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcyber Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 kala mantepses. giati me bazoun ekei omws afou menw eglykada??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts