adis Δημοσιεύτηκε October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2005 exo dei oti exoun vgei polles prosfores gia paketa me pliri eksoplismo gia trimines kai tetramines syndeseis dsl. pio symferei perissotero na paro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αντικειμενικά δεν ξέρω. Εγώ διάλεξα της otenet γιατί στο τέλος μπορείς να κρατήσεις τη γραμμή και να βάλεις όποιον ISP θέλεις. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Αντικειμενικά δεν ξέρω. Εγώ διάλεξα της otenet γιατί στο τέλος μπορείς να κρατήσεις τη γραμμή και να βάλεις όποιον ISP θέλεις. afotou perasei to trimino an kratiseis ti grami ti pagio exeis? ta 15.9? sta ipoloipa den mporeis na kratiseis ti grami? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Nai 15.9 Sta ypoloipa den mporeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Για την ιδιο λογο με τον t300 πηρα και εγω OnDSL kit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 se ayta ta paketa xreiazetai na kaneis tipota parapano apo to na ta agoraseis kai na ta egatastiseis? leo na paro to active8 tis teledome, ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 se ayta ta paketa xreiazetai na kaneis tipota parapano apo to na ta agoraseis kai na ta egatastiseis? leo na paro to active8 tis teledome, ti lete? Οσον αφορα το OnDSL kit η ολη διαδικασια ενεργοποιησης γινεται απο τον οτε (τουλαχιστον ετσι εγινε για μενα μιας και αγορασα το πακετο απο καταστημα του οτε), και διαρκει 3-10 εργασιμες μερες. Το μονο που μενει σε εσενα ειναι να ενωσεις 2-3 καλωδια (τηλεφωνικη γραμμη και modem) και να εγκαταστησεις τους drivers στο pc. Η ολη διαδικασια δηλαδη μου πηρε περιπου 30' στο καταστημα του οτε και αλλα 10' σπιτι μου. Επειτα χρειζεται λιγη υπομονη για την ενεργοποιηση της γραμμης. Αυτα! ελπιζω να σε βοηθησα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas62 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 στο πακετο το OnDSL kit το παγιο 15,90 ευρω του οτε τους 3 πρωτους μηνες ειναι δωρεαν και αρχιζεις να το χρεωνεσαι μετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 στο πακετο το OnDSL kit το παγιο 15,90 ευρω του οτε τους 3 πρωτους μηνες ειναι δωρεαν και αρχιζεις να το χρεωνεσαι μετα ? Ακριβως ετσι ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Οσον αφορα το OnDSL kit η ολη διαδικασια ενεργοποιησης γινεται απο τον οτε (τουλαχιστον ετσι εγινε για μενα μιας και αγορασα το πακετο απο καταστημα του οτε), και διαρκει 3-10 εργασιμες μερες. Το μονο που μενει σε εσενα ειναι να ενωσεις 2-3 καλωδια (τηλεφωνικη γραμμη και modem) και να εγκαταστησεις τους drivers στο pc. Η ολη διαδικασια δηλαδη μου πηρε περιπου 30' στο καταστημα του οτε και αλλα 10' σπιτι μου. Επειτα χρειζεται λιγη υπομονη για την ενεργοποιηση της γραμμης. Αυτα! ελπιζω να σε βοηθησα! :) eyxaristo ksereis mipos an gia na paro opoioudipote allo paketou an xreiazetai na exo tilefoniki syndesi me ton kathe paroxo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 eyxaristo ksereis mipos an gia na paro opoioudipote allo paketou an xreiazetai na exo tilefoniki syndesi me ton kathe paroxo? Οχι ρε συ! Καμια σχεση! :O Απλα πρεπει να εχεις τηλεφωνικη γραμμη (απο τον οτε) Τωρα αν προωθεις τα τηλεφωνηματα σου σε καποιον αλλον παροχο, αυτο ειναι αλλη υποθεση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Οχι ρε συ! Καμια σχεση! :O Απλα πρεπει να εχεις τηλεφωνικη γραμμη (απο τον οτε) Τωρα αν προωθεις τα τηλεφωνηματα σου σε καποιον αλλον παροχο, αυτο ειναι αλλη υποθεση :) ok. thanks telika leo na paro to broadband pack 512kbps me 153.51euro. exeis na proteineis tipota kalytero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εγω προτιμω να μην προπληρωνω τιποτα. Εχω τη γραμμη απο ΟΤΕ, κι αλλαζω ISP οποτε θελω και με συμφερει. Πολλοι εχουν χασει προσφορες επειδη ειχαν προπληρωσει πολλους μηνες πριν. Μονο εαν βγαινει κατα πολυ φθηνοτερο το πακετο θα το προτιμησω. Και δεν εννοω τα "κουτια" που εχουν βγαλει οι ISP αλλα τις απλες 3μηνες συνδρομες. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Εγω προτιμω να μην προπληρωνω τιποτα. Εχω τη γραμμη απο ΟΤΕ, κι αλλαζω ISP οποτε θελω και με συμφερει. Πολλοι εχουν χασει προσφορες επειδη ειχαν προπληρωσει πολλους μηνες πριν. Μονο εαν βγαινει κατα πολυ φθηνοτερο το πακετο θα το προτιμησω. Και δεν εννοω τα "κουτια" που εχουν βγαλει οι ISP αλλα τις απλες 3μηνες συνδρομες. Εσύ προφανώς έχεις ήδη τη γραμμή στον ΟΤΕ . Για κάποιον που θέλει τώρα να κάνει μια νέα adsl γραμμή, το προτιμότερο είναι να επιλέξει ή το ondsl kit που δεν τον δεσμεύει αν μετά το 3μηνο κόψει την οτενέτ και γλυτώνει το τέλος ενεργοποίησης ή κάποιο άλλο (in a box , jetpack ) για να επωφεληθεί των hardware προσφορών (modem κτλ) και όταν περάσει το τρίμηνο και θέλει να διακόψει με την εταιρία, ενεργοποιεί άλλη γραμμή στο όνομα του , αυτή τη φορά από τον ΟΤΕ. Για μένα το πιο λογικό είναι το OndslKit .Είναι άλλωστε και η επιλογή μου στο φοιτητικό μου σπίτι. Το μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεσαι άλλα 60-70€ για κάποιο κυριλλέ modem. Ξεκίνησα ήδη την διαδικασία νέας τηλεφωνικής σύνδεσης εχθές και μου είπαν ότι θα έρθει το συνεργείο την μεθεπόμενη δευτέρα!! Μετά από 2 μέρες μπορώ να πάω για το kit , οπότε .. Merry Cristmass dsl! :( Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 kserete mipos kana paketo dsl pou na exei router me hub pano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Οσον αφορα το OnDSL kit η ολη διαδικασια ενεργοποιησης γινεται απο τον οτε (τουλαχιστον ετσι εγινε για μενα μιας και αγορασα το πακετο απο καταστημα του οτε), και διαρκει 3-10 εργασιμες μερες. Το μονο που μενει σε εσενα ειναι να ενωσεις 2-3 καλωδια (τηλεφωνικη γραμμη και modem) και να εγκαταστησεις τους drivers στο pc. Η ολη διαδικασια δηλαδη μου πηρε περιπου 30' στο καταστημα του οτε και αλλα 10' σπιτι μου. Επειτα χρειζεται λιγη υπομονη για την ενεργοποιηση της γραμμης. Αυτα! ελπιζω να σε βοηθησα! :) Σε σχέση με το connex ποιο συμφέρει περισσότερο; Είμαι μεταξύ των δύο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Σε σχέση με το connex ποιο συμφέρει περισσότερο; Είμαι μεταξύ των δύο. :) Στην ουσία το Conn-x δεν είναι πακέτο.Απλά διαλέγεις μια γραμμή, μια σύνδεση αορίστου χρόνου, ένα μόντεμ από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ και αυτό ήταν.Όλα τα πάγια και εφάπαξ ποσά τα πληρώνεις κανονικά. Το ondsl kit συμφέρει γιατί με 106 ευρά σου δίνει ένα μάπα μηχανάκι, δεν πληρώνεις το εφάπαξ χαράτσι για ενεργοποίηση και είσαι για 3 μήνες ok από έξοδα γραμμής adsl και σύνδεσης 384. Βεβαίως αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά θα πρέπει να έχεις υπόψην ότι κάποια στιγμή καλό είναι να αγοράσεις ένα καλό modem το οποίο να συνδέεται με ethernet κι όχι με usb , όπως το ψέμα που δίνει το ondslkit. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Στην ουσία το Conn-x δεν είναι πακέτο.Απλά διαλέγεις μια γραμμή, μια σύνδεση αορίστου χρόνου, ένα μόντεμ από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ και αυτό ήταν.Όλα τα πάγια και εφάπαξ ποσά τα πληρώνεις κανονικά. Το ondsl kit συμφέρει γιατί με 106 ευρά σου δίνει ένα μάπα μηχανάκι, δεν πληρώνεις το εφάπαξ χαράτσι για ενεργοποίηση και είσαι για 3 μήνες ok από έξοδα γραμμής adsl και σύνδεσης 384. Βεβαίως αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά θα πρέπει να έχεις υπόψην ότι κάποια στιγμή καλό είναι να αγοράσεις ένα καλό modem το οποίο να συνδέεται με ethernet κι όχι με usb , όπως το ψέμα που δίνει το ondslkit. Μμμμ...Καλά στην παρούσα φάση το ...ψέμα είναι σίγουρα καλύτερο από την απλή pstn που τον τελευταίο καιρό μου έχει ψιλοσπάσει τα νευράκια! :p Και μία ακόμη ερώτηση: Έστω λοιπόν ότι επιλέγω το ondsl kit. Για τους τρεις αυτούς μήνες θα χρειαστεί να πληρώσω και κάτι άλλο; Παίζει ρόλο π.χ και τι όγκο MB θα "κατεβάζω"; Ή καλύπτομαι πλήρως από το kit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Για τρεις μήνες (η προσφορά ισχύει μέχρι 31/10, μετά είναι 2 οι μήνες), δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα εκτός από το αρχικό ποσό αγοράς (89+ΦΠΑ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Με το ondsl kit δεν μπλέκεις ούτε με χρονοχρέωση ούτε με ογκοχρέωση.Είσαι τελειωμένος με το θέμα adsl για 3 μήνες.. Στις 31 ενεργοποιείται η τηλεφωνική μου γραμμή..Πάει και αυτή η προσφορά :( Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Thank you both! :) Αύριο τσιμπάω το ondsl kit λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Good news για όποιον δεν πρόλαβε να εκμεταλευτεί την προσφορά του ondslKit. Παίρνει παράταση μέχρι 23/11 :up: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 krima pou den prolabame oloi thn prosfora tou germanou........trelo paketo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts