Jump to content

Η Apple θα διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς iCloud


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναστατωμένο είναι ένα μεγάλος πλήθος χρηστών σε διεθνές επίπεδο όσον αφορά την αλλαγή της Google στην πολιτική της. Ενώ η εταιρεία προηγουμένως επέτρεπε στους χρήστες να ανοίγουν και να διατηρούν λογαριασμούς για πάντα, από τον Δεκέμβριο, ένας λογαριασμός που “δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή δεν έχει συνδεθεί για τουλάχιστον 2 χρόνια” μπορεί να διαγραφεί.

Η Google λέει ότι θα στείλει πολλαπλές ειδοποιήσεις κατά τους μήνες που προηγούνται της διαγραφής του λογαριασμού τόσο στη διεύθυνση email του λογαριασμού όσο και στο email ανάκτησης για να βεβαιωθεί ότι το άτομο έχει την ευκαιρία να συνδεθεί και να αποθηκεύσει τον λογαριασμό του. Μόλις διαγραφούν, οι λογαριασμοί δεν θα ανανεωθούν και η διεύθυνση email θα παραμείνει εκτός λειτουργίας.

Μπορεί να φαίνεται σαν μια δραστική αλλαγή, αλλά δεν είναι παράλογη και κάτι ανάλογο πράττει και η Apple. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία από το Cupertino θα διαγράψει έναν ανενεργό λογαριασμό πολύ πιο γρήγορα από ότι θα κάνει η Google και θα στείλει λιγότερες προειδοποιήσεις στον χρήστη. Δείτε τι λέει η Apple στους όρους iCloud:

Επιπλέον, η Apple μπορεί να κατεβάσει τον λογαριασμό σας κατόπιν ειδοποίησης 30 ημερών νωρίτερα μέσω email στη διεύθυνση που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας εάν ο λογαριασμός σας είναι ανενεργός για ένα  έτος. ή υπάρχει γενική διακοπή της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε μέρους αυτής.

Η Apple εξηγεί ότι οι αποκαλούμενοι ως τερματισμένοι λογαριασμοί “μπορεί να χάσουν κάθε πρόσβαση στην υπηρεσία και σε τυχόν τμήματα αυτής, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά του Apple ID, του λογαριασμού email και του περιεχομένου σας. Επιπλέον, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η Apple θα διαγράψει πληροφορίες και δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον ή ως μέρος του λογαριασμού σας. Τυχόν μεμονωμένα στοιχεία της υπηρεσίας που ενδέχεται να έχετε χρησιμοποιήσει υπόκεινται σε χωριστές συμφωνίες άδειας χρήσης λογισμικού θα τερματιστούν επίσης σύμφωνα με αυτές τις συμφωνίες άδειας χρήσης.”

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...