Jump to content

Νέα ενημέρωση για τα Samsung Galaxy Buds2 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντική νέα ενημέρωση έρχεται τις επόμενες εβδομάδες για τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro με βελτιωμένη ένταση ήχου περιβάλλοντος για άτομα με προβλήματα ακοής. Η λειτουργία Ambient Sound θα αποκτήσει δύο επιπλέον επίπεδα, προσφέροντας τώρα συνολικά πέντε επίπεδα ενίσχυσης και “παρέχοντας το πλεονέκτημα της βελτιωμένης ακοής σε ακόμη περισσότερους χρήστες”, σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία.

Η αποτελεσματικότητα της νέας λειτουργίας Ambient Sound αποδείχθηκε μέσω μιας κλινικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήριο Ακουστικών Βοηθημάτων Ακοής και Γήρανσης του Πανεπιστημίου της Αϊόβα. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Galaxy Buds2 Pro “βελτίωσε σημαντικά την αντίληψη της ομιλίας σε άτομα με ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής”. Μια παρόμοια δοκιμή που διεξήχθη από το Ιατρικό Κέντρο της Samsung διαπίστωσε ότι το Galaxy Buds2 Pro “θα μπορούσε να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να βοηθήσει όσους έχουν ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής να επικοινωνούν καλύτερα σε ένα ήσυχο μέρος”, λέει η Samsung. Και οι δύο αυτές δοκιμές διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας το νέο υψηλότερο επίπεδο για τον ήχο περιβάλλοντος, το οποίο είναι το επίπεδο 5.

Έτσι μετά την εγκατάσταση του νέου firmware, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά επίπεδα ήχου περιβάλλοντος για το αριστερό και το δεξί ακουστικό, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια πόση ενίσχυση χρειάζεστε με βάση τα δικά σας αυτιά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το εύρος του τόνου από απαλό σε καθαρό σε πέντε διαφορετικά στάδια, ενώ μέσω του Adapt Ambient Sound μπορείτε να έχετε αυτόματο συντονισμό για τα αυτιά σας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Η τελευταία ενημέρωση που έγινε στα galaxy buds pro (1) ουσιαστικά μου αχρήστευσε την ομιλία...

Ενώ ακούω μουσική κανονικά και η φωνή μου εάν κάνω ηχογράφηση ακούγεται όταν παίρνω τηλέφωνο με ακούνε πάρα πολύ βαθιά έχω δοκιμάσει τα πάντα τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα...

sent from my S23Ultra 12/512

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...