Jump to content

Υποστήριξη του DeX και από το Samsung Galaxy Z Flip5


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε την βοήθεια του Samsung DeX, επιτρέπεται στα τηλέφωνα και τα tablet Galaxy να μετατρέπονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Μια σειρά από τηλέφωνα ναυαρχίδες των τελευταίων πέντε ετών το υποστηρίζουν με μια σημαντική απουσία – τη σειρά Flip. Σύμφωνα με το SamMobile, αυτό πρόκειται να αλλάξει και το επερχόμενο Z Flip5 θα έχει επιτέλους τη δυνατότητα, καθιστώντας ουσιαστικά θα είναι η μικρότερη συσκευή που υποστηρίζει το DeX.

Δεν αποκαλύφθηκε καμία λεπτομέρεια σχετικά με το χαρακτηριστικό εάν θα υποστηρίζεται και από τα παλαιότερα αναδιπλούμενα clamshell μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα λειτουργήσει με όλους τους τρόπους λειτουργίας του DeX με τις τρέχουσες συσκευές: με συμβατό καλώδιο HDMI ή ασύρματα με τηλεοράσεις και οθόνες που υποστηρίζουν Miracast. Στον υπολογιστή χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο USB, με την προϋπόθεση ότι το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 10 ή Windows 11.

Μια άλλη αβεβαιότητα αφορά τη συμβατότητα του Dex Pad και του Dex Station. Ενώ τα τρέχοντα και πιθανώς μελλοντικά τηλέφωνα Flip μπορούν να συνδεθούν φυσικά στη θύρα USB-C των αξεσουάρ, εξακολουθούν να χρειάζονται υποστήριξη λογισμικού. Ωστόσο, η δυνατότητα χρήσης του Z Flip σε μια μεγάλη οθόνη για εφαρμογές παραγωγικότητας θα ήταν ένας ακόμη τρόπος να γίνει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο πιο ελκυστικό σε μεγαλύτερο πλήθος.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

USB 3 to HDMI υποστηριζουν 100% ολα τα συγχρονα chips (SoC) πριν χρονια. Καθε χρονος που περναγε, σιγα σιγα εφτασε ακομα και στα entry price level chip οπως το τεχνολογικα ξεπερασμενο SD 480.

Και απο την στιγμη που ο καταναλωτης εχει πληρωσει το hardware, οι εταιρειες "προσφερουν" αυτη την τεχνικη δυνατοτητα μονο σε συσκευες με τιμη 4 ψηφιων.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...