xdesign Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με μνήμες. Πόσα ΜΒ υπάρχουν διαθέσιμες; Πόσο στοιχίζει μια 128άρα; Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (15 Ιούλ. 2004 , 09:04) Να ρωτήσω κάτι σχετικά με μνήμες. Πόσα ΜΒ υπάρχουν διαθέσιμες; Πόσο στοιχίζει μια 128άρα; Το maximum είναι 128Mbyte και κοστίζει γύρω στα 75€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panosg (15 Ιούλ. 2004 , 09:31) Το maximum είναι 128Mbyte και κοστίζει γύρω στα 75€ kia milame panta gia memory stick msduo (oxi PRO). Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarpeNoctum (15 Ιούλ. 2004 , 09:47) kia milame panta gia memory stick msduo (oxi PRO). Ναι για MS Duo :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spok (15 Ιούλ. 2004 , 00:52) S.O.S!Μετα απο αναβαθμιση του τηλ.,ολα τα προγραμματα ειναι expired!παω να κανω register αλλα στο κρατημενο imei που εχουν,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και ουτε μου επιτρεπουν να βαλω το δικο μου imei :blink: .Τι να κανωωω :( :worry: Μάλλον θα πρέπει να τα κάνεις όλα uninstall και να σβήσεις και τους φακέλους τους και μετά από την αρχή...το ξέρω είναι λίγο χρονοβόρα διαδικασία αλλά μου φένεται περίεργο που δεν σε αφήνει να βάλεις το IMEI του τηλεφώνου σου... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 xerete an boro na kano ipokatalogo sta minimata gia na ta katahoro eki kai an nai pos ginete ? episis an katevaso tin teleftea version gia anavathmisi tha haso ta ellinika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dras (15 Ιούλ. 2004 , 10:16) xerete an boro na kano ipokatalogo sta minimata gia na ta katahoro eki kai an nai pos ginete ? episis an katevaso tin teleftea version gia anavathmisi tha haso ta ellinika Απ'όσο γνωρίζω δεν γίνεται αυτό. Όταν κάνεις την αναβάθμιση και ανοίξεις για πρώτη φορά το κινητό θα σου έχει επιλογή ποια γλώσσα θες,εκεί διαλέγεις τα ελληνικά! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 kai kati alo pou xehasa na rotiso i fotografies kai ta video pigenoune stin exoteriki mnimi kai pos rithmizete afto episis an gini i anavathmisi hanete kathe dedomeno ph tilefona apo imerologio ipenthimisis kai ala boro na ta kano backup stin memory stick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dras (15 Ιούλ. 2004 , 10:29) kai kati alo pou xehasa na rotiso i fotografies kai ta video pigenoune stin exoteriki mnimi kai pos rithmizete afto episis an gini i anavathmisi hanete kathe dedomeno ph tilefona apo imerologio ipenthimisis kai ala boro na ta kano backup stin memory stick 1. Oi fwtos kai ta videos pou trabas pane sthn eswtrerikh mnhmh (de gnwrizw kapoio programma pou na se afhnei na proepilegeis apo prin na ta baleis sthn ekswterikh, isws omws kai na yparxei). Apo kei kai pera afoy apothikeytoyn sthn eswterikh mnhmh, me enan file manager (yparxei kapoios aplos hdh mesa sto kinhto) kaneis ena move ta arxeia opou thes esy. 2. An ginei update tote nai xanontai ta panta apo to kinhto. Epistrefei sthn katastash pou htan otan to agorases apla me neo firmware. Bebaia apo prin mporeis na exeis parei ena backup me to pcsuite h na exeis kanei synchronize tis epafes, to hmerologio kai tis shmeiwseis me to outlook kai na ta epanafereis meta to update. 3. Nai mporeis na kaneis backup th memory stick. Mporeis malista na epilekseis na kaneis backup mono thn eswterikh mnhmh, h mono th memorystick h akoma kai tis dyo mazi sto idio backup arxeio. Kanontas backup mia memorystick mporeis na metafereis ta dedomena ths se mia allh. Elpizw na boithisa Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 nai file mou efharisto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosz Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανένα αυτό το πρόβλημα και αν έχει βρει λύση. 'Εβαλα το SMSFolderManagerV2.01 και δουλεύει άψογα. Μετά εγκαθιστώ και το SMSTonesPlusPlusV1.00 και όταν μου ΄ρχεται μήνυμα κρασάρει το πρώτο. Πολύ επικίνδυνο αυτό γιατί γίνονται απλά μηνύματα και μπορεί να τα δει ο καθένας. Τέλος πάντων δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς ως προς την εγκατάσταση αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα σαν το TonesPlus που να δουλέψει με το FolderManager? Όπως πάντα ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarpeNoctum (15 Ιούλ. 2004 , 11:02) 1. Oi fwtos kai ta videos pou trabas pane sthn eswtrerikh mnhmh (de gnwrizw kapoio programma pou na se afhnei na proepilegeis apo prin na ta baleis sthn ekswterikh, isws omws kai na yparxei). Apo kei kai pera afoy apothikeytoyn sthn eswterikh mnhmh, me enan file manager (yparxei kapoios aplos hdh mesa sto kinhto) kaneis ena move ta arxeia opou thes esy. Δεν είναι ακριβώς έτσι,μπορείς να τα βάλεις να αποθηκεύονται στην εξωτερική μνήμη εφόσον έχεις το πορτάκι ανοιχτό και βρίσκεσαι στο viewfinder της κάμερας πολύ απλά επιλέγεις από πάνω δεξιά που λέει "Ακαταχώρητα" σε ποια μνήμη θες να αποθηκεύονται οι photos/videos! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Nai mono etsi giati me flip closed pane apo default sthn eswterikh Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Λοιπόν οι σημερινές μου ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τα ελληνικά και το Τ9. Καταρχήν, έχουμε Τ9;;; Δε το βρίσκω πουθενά!!! Έχω κάνει upgrade στις τελευταίες εκδόσεις. Η γλώσσα που με βολεύει στα menus είναι τα αγγλικά, και κατ'επέκταση αυτά επέλεξα ως γλώσσα. Με τα ελληνικά όμως τι γίνεται; Πέταξε το πουλάκι; No more greek??? Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (15 Ιούλ. 2004 , 15:57) Λοιπόν οι σημερινές μου ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τα ελληνικά και το Τ9. Καταρχήν, έχουμε Τ9;;; Δε το βρίσκω πουθενά!!! Έχω κάνει upgrade στις τελευταίες εκδόσεις. Η γλώσσα που με βολεύει στα menus είναι τα αγγλικά, και κατ'επέκταση αυτά επέλεξα ως γλώσσα. Με τα ελληνικά όμως τι γίνεται; Πέταξε το πουλάκι; No more greek??? Χαίρε φίλε, Κι εμένα με βολεύει να είναι στα αγγλικά - λοιπόν έχουμε και λέμε : Τ9 : Control Panel > "Device" tab > Text Input > "Flip Closed" tab > "Multitap with T9" Ελληνικά : Control Panel > "Other" tab > Language Selection Ελπίζω να σε βοήθησα :) nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 [ Αδέρφια συμφωνώ και επαυξάνω!! Εγώ έχω το Wireles Internet Easy το οποίο σε χρεώνει βάσει του τι κατεβάζεις χωρίς προπληρωμένα ΜΒ δηλαδή και είναι μια χαρά!! Εδώ είναι ο τιμοκατάλογος της Cosmote!! Καλησπέρα, πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 'wireles Internet Easy'? Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πολλές φορές ενώ σερφάρω με το Ρ 900 μου κλείνει ο Opera. Εχω τον 6.30 αν σας λέει κάτι αυτό. Συμβαίνει και σε άλλους ή μόνο σ'εμένα?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Αρχικό Μήνυμα από antdouk [ Αδέρφια συμφωνώ και επαυξάνω!! Εγώ έχω το Wireles Internet Easy το οποίο σε χρεώνει βάσει του τι κατεβάζεις χωρίς προπληρωμένα ΜΒ δηλαδή και είναι μια χαρά!! Εδώ είναι ο τιμοκατάλογος της Cosmote!! Καλησπέρα, πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 'wireles Internet Easy'? Φίλε μου αν έχεις ατομικό συμβόλαιο ένα τηλεφώνημα αρκεί στο 1212 ενώ αν είναι εταιρικό θέλει με το αίτημα.Αφου πάρεις τηλέφωνο και κάνεις ενεργοποίηση μπές http://www.sonyericsson.com και κατέβασε τις ρυθμίσεις για το GPRS. Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx (15 Ιούλ. 2004 , 16:17) Χαίρε φίλε, Κι εμένα με βολεύει να είναι στα αγγλικά - λοιπόν έχουμε και λέμε : Τ9 : Control Panel > "Device" tab > Text Input > "Flip Closed" tab > "Multitap with T9" Ελληνικά : Control Panel > "Other" tab > Language Selection Ελπίζω να σε βοήθησα :) nixx Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Στην επιλογή language όμως, μου έχει μόνο τα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης και της ελληνικής; Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (16 Ιούλ. 2004 , 09:02) Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Στην επιλογή language όμως, μου έχει μόνο τα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης και της ελληνικής; Καλή σου μέρα ! Ναι, αν δεν έχεις τα ελληνικά (μετά από κάποιο format ίσως, ή αναβάθμιση, κλπ) μπορείς να τα κατεβάσεις από το website της SE, και πιο συγκεκριμμένα από εδώ. Ελπίζω να σε κάλυψα, αν κάτι δεν σου πάει καλά σφύρα ;) και θα βρούμε τη λύση. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Το επισκεύτηκα το site, αλλα έχω νεότερη έκδοση απο αυτές που δίνει. Έχω organizer software R5A. Οπότε φαντάζομαι οτι θα περιμένω να βγεί. Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xdesign (16 Ιούλ. 2004 , 13:22) Το επισκεύτηκα το site, αλλα έχω νεότερη έκδοση απο αυτές που δίνει. Έχω organizer software R5A. Οπότε φαντάζομαι οτι θα περιμένω να βγεί. Δεν εχουν βγει τα ελληνικα για την τελευταια εκδοση ακομα. :( Πρεπει να περιμενεις :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει, γιατί εγώ έχω Organizer R5B, και έχει ελληνικά κανονικά (παρ'όλο που, όπως σου είπα, κι εγώ το ρύθμισα αρχικά για αγγλικά όπως προτιμάω). Δοκίμασες να το κάνεις ένα update από την SE ? Ακόμα κι αν δεν σου χρειάζεται, και έχεις ήδη την τελευταία version, ίσως ένα "φρέσκο" update από πάνω να σου λύσει το πρόβλημα. Η τελευταία λύση είναι να το πας σε ένα service SE (Omnitech, κλπ) και να ζητήσεις να σου περάσουν ελληνικά. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Μάλλον θα περιμένω λιγάκι. Δε τρέχει τίποτα. Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (16 Ιούλ. 2004 , 01:16) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Καλησπέρα, πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 'wireles Internet Easy'?[/b] Φίλε μου αν έχεις ατομικό συμβόλαιο ένα τηλεφώνημα αρκεί στο 1212 ενώ αν είναι εταιρικό θέλει με το αίτημα.Αφου πάρεις τηλέφωνο και κάνεις ενεργοποίηση μπές http://www.sonyericsson.com και κατέβασε τις ρυθμίσεις για το GPRS. Ευχαριστώ Fanish Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts