Jump to content

Ρ900: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (29 Οκτ. 2004 , 15:39)

2 ερωτησεις κι απο μενα...πηρα σημερα το Ρ900 & παρατηρησα οτι οταν εβαλα το memory stick ελεγε οτι εχω 30,7ΜΒ χωρο κι οχι 32 οπως θα 'πρεπε να ειναι .Γιατι συμβαινει αυτο?Επισης θα ηθελα καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση,εμενα εχει την R101A.

Ειναι φυσιολογικο οτι καποιο χωρο της memory stick τρωει το λειτουργικο και ας μην εχει τιποτα περασμενο μεσα.Το ιδιο συμβαινει με ολες τις καρτες.

Οσο για την τελευταια εκδοση ειναι η R5B02 αλλα καλυτερα πηγαινε στο online update της SE και βαλε το CDA number του τηλεφωνου σου.

Θα σου βγαλει ποια ειναι η νεοτερη διαθεσιμη εκδοση.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (29 Οκτ. 2004 , 15:39)

εμενα εχει την R101A.

Και εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες και έχει την R6A01 :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 15:55)

Και εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες και έχει την R6A01 :wacko:

με τι CDA εχεις R6A01;
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotmike (28 Οκτ. 2004 , 23:39)

Μα πως να του κάνω αναβάθμιση αφού δεν ξεκινάει καθόλου ?

Δεν μπορώ ούτε με υπολογιστή να συνδεθώ, ούτε κάτι άλλο να κάνω, μόνο ένα ατέλειωτο "loop" εκίνησης !!

με RECOVERY MODE φιλε μου εχεις την επιλογη στην σελιδα. με μενα πριν απο 5 μηνες πηγαν ολα καλα και το προβλημα μου διορθωθηκε. :) αλλα και χωρις RCOVERY MODE παλι δεν θα εχεις προβλημα γιατη ετσι και αλλιως το τηλεφωνο πρεπει να ειναι κλειστο οταν μπει στην βαση για την προετιομασια της αναβαθμησης,δοκιμασε το τι εχεις να χασεις ;)
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 04:33)

Δηλαδή αν ο τηλεφωνικός μου κατάλογος μεγαλώσει πολύ, κάποια στιγμή θα επέλθει το όριο; :eek: :(

τετοιο προβλημα δεν υπαρχει,οσο εχεις ελευθερο χωρο στην μνημη του τηλεφωνου ©

Παιδια εχω το εξης προβλημα:εγκατεστησα το Camera FX και,οταν πηγα να το βγαλω,τη μια μου ελεγε πως ειναι σε χρηση(κατι που δεν ισχυε),την αλλη οτι ο δισκος ειναι πληρης(ουτε αυτο ισχυει) & την αλλη οτι δεν ειναι δυνατη η απεγκατασταση(ετσι,χωρις λογο).Τι λετε να κανω?Αυτο μου το εκανε μονο μ'αυτο το προγραμμα,ολα τ'αλλα δουλευαν κανονικα...

Δοκίμασε να κλείσεις όλα τα ανοιχτά προγράμματα με κάποιο task manager (εγώ χρησιμοποιώ αυτό του Sman) και μετά κάνε την απεγκατάσταση... Αν δεν πιάσει, κάνε κανένα restart, μετά πάλι κλείσε ότι είναι ανοιχτό και ξαναδοκίμασε. Εμένα κανα-δυο φορές που μου έτυχε κάτι τέτοιο, το πρόβλημα λύθηκε με έναν από αυτούς τους τρόπους.

nixx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios (29 Οκτ. 2004 , 18:27)

τετοιο προβλημα δεν υπαρχει,οσο εχεις ελευθερο χωρο στην μνημη του τηλεφωνου ©

Έχω περίπου 7 ΜΒ ελεύθερα και προσπαθώ να εγκαθιστώ όλες τις εφαρμογές στο D ώστε να μένει ελεύθερο το C. Αν όμως ο τηλ κατάλογός μου καταλάβει 7 ΜΒ, πάει πάπαλα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (29 Οκτ. 2004 , 18:43)

Παιδια εχω το εξης προβλημα:εγκατεστησα το Camera FX και,οταν πηγα να το βγαλω,τη μια μου ελεγε πως ειναι σε χρηση(κατι που δεν ισχυε),την αλλη οτι ο δισκος ειναι πληρης(ουτε αυτο ισχυει) & την αλλη οτι δεν ειναι δυνατη η απεγκατασταση(ετσι,χωρις λογο).Τι λετε να κανω?Αυτο μου το εκανε μονο μ'αυτο το προγραμμα,ολα τ'αλλα δουλευαν κανονικα...

Κανε ενα restart στο τηλεφωνο και ξαναπροσπαθησε.Mπορεις ομως να το απεγκαταστησεις και μεσω του filemanager.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (29 Οκτ. 2004 , 18:43)

το συγκεκριμενο μου εκανε κολπα και μενα μεχρι που το εστειλα στο δ......λο :mad:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 18:48)

Έχω περίπου 7 ΜΒ ελεύθερα και προσπαθώ να εγκαθιστώ όλες τις εφαρμογές στο D ώστε να μένει ελεύθερο το C. Αν όμως ο τηλ κατάλογός μου καταλάβει 7 ΜΒ, πάει πάπαλα;

για να σου φαει 7MB πρεπει να εχεις πανω απο 5000 επαφες,εχεις τοσες πολλες; :eek:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (29 Οκτ. 2004 , 20:45)

για να σου φαει 7MB πρεπει να εχεις πανω απο 5000 επαφες,εχεις τοσες πολλες; :eek:

Κοντεύω τις 500, αλλά του χρόνου... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 04:35)

Μια ερώτηση ακόμα: Έχω αποθηκεύσει το όνομα "Νίκος" στις επαφές με το τηλέφωνο, ενώ το ίδιο τηλέφωνο το έχω αποθηκεύσει και στη SIM ως "NICK". Όταν λοιπόν ο Νίκος μου στείλει sms, στα εισερχόμενα βλέπω ως αποστολέα τον "NICK" ενώ θα επιθυμούσα να βλέπω τον "Νίκος". Ρυθμίζεται αυτό;

Δεν ρυθμίζεται τελικά; :cry:

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 20:58)

Κοντεύω τις 500, αλλά του χρόνου... :worry:

αλλες 500!!εχεις καιρο ακομα ;) αλλωστε του χρονου θα εχεις αλλαξει κινητο!!! :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (29 Οκτ. 2004 , 21:05)

αλλωστε του χρονου θα εχεις αλλαξει κινητο!!! :p

Ευελπιστώ πως όχι. Επιτέλους βρήκα κάτι να με καλύπτει...

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (29 Οκτ. 2004 , 21:24)

Ευελπιστώ πως όχι. Επιτέλους βρήκα κάτι να με καλύπτει...

μακαρι!!αλλα οι εξελιξεις τρεχουν δραματικα δυστυχως για την τσεπη μας :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος koyrsaros (27 Οκτ. 2004 , 17:46)

Κάποιος φίλος/η να μου πει αν γνωριζει πως μπορω να αποθηκεύσω τα SMS του Ρ900 στο PC ώστε να μπορέσω να τα σώσω στο Word...ευχαριστω

φίλε αυτό γινεται με το προγραμματάκι message storer V1.00 που θα το βρείς εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/search.php?q=messagestorer

θα το εγκαταστησεις στο κινητό σου κι αυτό θα φτιάξει ένα αρχείο τύπου txt απο κει το παίρνεις κατευθείαν στο PC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil (15 Οκτ. 2004 , 04:11)

Κοιτωντας τα αρχεια backup που εχω κρατησει βλεπω το εξης παραξενο και απογοητευτικο. Τα backup που εκανα με την παλαιοτερη εκδοση του pc suite εκαναν backup και στο contacts.cdb αρχειο ενω με την τελευταια εκδοση του pc suite δεν φαινεται πουθενα να υπαρχει το αρχειο αυτο μεσα στο backup και φυσικα δεν μπορει ετσι να γινει restore. Tι ειναι παλι ετουτο? Tα αρχεια backup τα κοιταξα με το backup inspector και εψαξα στο system/data

Το προβλημα με τις επαφες και το backup συνεχιζεται. Παρακαλω για την βοηθεια σας.

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil (30 Οκτ. 2004 , 12:16)

Το προβλημα με τις επαφες και το backup συνεχιζεται. Παρακαλω για την βοηθεια σας.

γιατι φιλε μου ταλαιπωριεσαι αδικα. κανε αυτο μπες στης επαφες και επελεξε αποστολη φακελλου 'ολα' μεσω υπερυθρων η bluetooth στον υπολογιστη σου και μετα το αρχειο που θα υπαρχει στον υπολογιστη σου (vcf) θα το εχεις σαν backup σε περιπτωση που κατι γινει και χαθουν η επαφες σου θα το ξαναστειλεις απο τον υπολογιστη παλι στο τηλ και απο μονο του θα τα ξανα βαλει παλι στην θεση του. αυτο το κανω εγω μια φορα τον μηνα και εχω παντα της επαφες μου up to date. δεν μπορω να βασιζομαι στο restore.

Guest lagoudakis
μια ερωτηση :o εχω κατεβασει το magik profiles αλλα βλεπω και ενα αρχειο dll, αυτο ειναι το κλειδακι του; και αν ναι πως το περναω;το κανω copy-paste πανω στην εφαρμογη; :o

Παίδες έχει εγκαταστήσει κανένας το QuickOffice 2.0 και να δουλεύει ("αγορασμένο" ;)) κανονικά ; Εγώ το βρήκα από εδώ, το εγκατέστησα ακολουθώντας τις οδηγίες... αλλά τίποτα :( (εξακολουθεί να μου βγάζει "expired", κλπ).

nixx

Υπαρχει τροπος για να βαλω μια φωτογραφια φοντο & να φαινεται & οταν ειναι κλειστο το πορτακι?Γιατι οταν παταω την επιλογη "ορισμος ως ταπετσαρια" την βαζει να φαινεται μονο με ανοιχτο το πορτακι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (30 Οκτ. 2004 , 21:22)

Υπαρχει τροπος για να βαλω μια φωτογραφια φοντο & να φαινεται & οταν ειναι κλειστο το πορτακι?Γιατι οταν παταω την επιλογη "ορισμος ως ταπετσαρια" την βαζει να φαινεται μονο με ανοιχτο το πορτακι.

Απο τον πινακα ελεγχου>Εμφανιση>και εκει που λεει φοντο επιλεγεις καπακι κλειστο,κανεις κλικ πανω στην εικονα και θα εμφανιστει ενα παραθυρακι που γραφει αν θες να κανεις αντικατασταση εικονας.Επιλεγεις και εισαι ετοιμος.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nixx (30 Οκτ. 2004 , 20:54)

Παίδες έχει εγκαταστήσει κανένας το QuickOffice 2.0 και να δουλεύει ("αγορασμένο" ;)) κανονικά ; Εγώ το βρήκα από εδώ, το εγκατέστησα ακολουθώντας τις οδηγίες... αλλά τίποτα :( (εξακολουθεί να μου βγάζει "expired", κλπ).

nixx

Φαντάζομαι ότι έχεις αντικαταστήσει τα .app έτσι;

Αν το έχεις κάνει αυτό τότε το μόνο που σου λείπει είναι να βάλεις οποιονδήποτε 5ψήφιο στο register. ;)

129026.png?1640591734

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...