antdouk Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (25 Ιούν. 2004 , 00:37) 1) Δεν υπάρχει άλλος video recorder, εκτός από τον γνωστό. 2) Πρέπει να τσεκάρεις και τα άλλα είδη αρχείων από τις ρυθμίσεις του Player, ώστε να εμφανίζονται όλα και από το μενού επίσης, να έχεις τσεκαρισμένη την επιλογή "όλα". σε εμένα φιλε Peris αν και (νομίζω) οτι τα έχω τσεκάρει όλα τα είδη (mp3 , midi κτλ) , παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται στην λίστα του player μήπως κάνω κάτι λάθος? μπορείς μήπως να περιγράψεις την διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antdouk (29 Ιούν. 2004 , 17:00) σε εμένα φιλε Peris αν και (νομίζω) οτι τα έχω τσεκάρει όλα τα είδη (mp3 , midi κτλ) , παρόλα αυτά δεν εμφανίζονται στην λίστα του player μήπως κάνω κάτι λάθος? μπορείς μήπως να περιγράψεις την διαδικασία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συγγνώμη -Συγγνώμη - μόλις είδα την απάντηση :o Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjXT250 (28 Ιούν. 2004 , 13:37) Παιδιά σήμερα πήρα ένα Bluetooth Adaptor KINGENE BT-410D (δεν βρήκα τίποτα άλλο) αλλά δεν ξέρω να το συγχρονίσω με το PC Suite toy P800 μου... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έχει το ίδιο??? Ευχαριστώ :-) Ποιά διαδικασία έχεις κάνει; Την σύνδεση με το pc suite την πέτυχες; Το εικονίδιο "διασύνδεση σύνδεσης τηλεφώνου" είναι οκ; Βλέπεις το κινητό από το pc (τους φακέλους του μέσω pc suite) και δεν μπορείς να κάνεις συγχρονισμό με το Outlook; Ρίξε μια ματιά και εδώ, για να πάρεις μια ιδέα και μια βοήθεια σχετικά με αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=1780&highlight=bluetooth 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Παιδιά εγκατέστησα στο PC μου το Smart Movie αλλά όυαν πάω να ανοίξω κάποιο βίντεο να το αλλάξω μου γράφει: Cannot open video file>>>>μπλά μπλά.... Please make sure you have installed Directshow condecs for this file type. Εχω κάνει πάρα πολές προσπάθειες εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις αλλά τίποτα!! Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Από που κατέβασες το smart movie? Θεωρητικά θα πρέπει να έχει μέσα και ένα άλλο αρχείο, το installer των Direct Show (κάτι σαν τα Codecs) τα οποία πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα στον υπολογιστή σου. Αν δεν υπάρχουν μέσα στο αρχείο που κατέβασες, ζήτα την τελευταία έκδοση του smartmovie και σιγουρα θα υπάρχουν μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Απο το My phone το κατέβασα!! Να πάω απο κάπου αλλού?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (30 Ιούν. 2004 , 00:29) Απο το My phone το κατέβασα!! Να πάω απο κάπου αλλού?? Kατέβασε τους codecs ffdshow ή τους Kazaa codecs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (30 Ιούν. 2004 , 00:43) Kατέβασε τους codecs ffdshow ή τους Kazaa codecs Τούς ffdshow τους κατέβασα αλλά τίποτα!! Τα ίδια και τα ίδια!! Τα Βίντεο τα πήγα και κάτω απ'το C: όπως διάβασα σε άλλο thread αλλά τίποτα!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (30 Ιούν. 2004 , 01:08) Τούς ffdshow τους κατέβασα αλλά τίποτα!! Τα ίδια και τα ίδια!! Τα Βίντεο τα πήγα και κάτω απ'το C: όπως διάβασα σε άλλο thread αλλά τίποτα!! Κατέβασε από το άλλο link που δίνει ο UnReaL, το K-Lite Codec Pack 2.24 (στο link αυτό έχει την full, την basic και την stancard Final) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (30 Ιούν. 2004 , 02:39) Κατέβασε από το άλλο link που δίνει ο UnReaL, το K-Lite Codec Pack 2.24 (στο link αυτό έχει την full, την basic και την stancard Final) Τελικά το αγόρασα το Smart Movie!! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Converter δεν μου ανοίγει όσα βίντεο είχα κατεβάσει αλλά μόνο αυτά που κατέβασα απο εδώ και πέρα. Υπάρχει τρόπος να μου παίξει και τα παλιά για να μην τα ξανακάτεβάζω?? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 παρακαλω για την βοηθεια σας σε ενα περιεργο προβλημα. ειχα εγκαταστησει στο κινητο και στο pc το SMS FOLDER MANAGER και ολα οκ. Χρειαστηκε να κανω φορματ στο πισι και τωρα που προσπαθω να εγκαταστησω στο πισι το S&W SMS Manager PC Viewer.exe μου βγαζει ενα μυστηριο μυνημα λαθους οτι δεν βρισκει το setup.inf. Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (30 Ιούν. 2004 , 16:30) Τελικά το αγόρασα το Smart Movie!! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Converter δεν μου ανοίγει όσα βίντεο είχα κατεβάσει αλλά μόνο αυτά που κατέβασα απο εδώ και πέρα. Υπάρχει τρόπος να μου παίξει και τα παλιά για να μην τα ξανακάτεβάζω?? Κατέβασες το K-Lite Codec Pack 2.24; 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hcivil (30 Ιούν. 2004 , 22:21) παρακαλω για την βοηθεια σας σε ενα περιεργο προβλημα. ειχα εγκαταστησει στο κινητο και στο pc το SMS FOLDER MANAGER και ολα οκ. Χρειαστηκε να κανω φορματ στο πισι και τωρα που προσπαθω να εγκαταστησω στο πισι το S&W SMS Manager PC Viewer.exe μου βγαζει ενα μυστηριο μυνημα λαθους οτι δεν βρισκει το setup.inf. Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω Καλύτερα να κατεβάσεις και πάλι την εφαρμογή. Ίσως λείπουν και άλλα αρχεία από εκεί. Το setup.inf το βλέπεις εσύ στον φάκελο του προγράμματος; 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarpeNoctum (21 Ιούν. 2004 , 05:04) Xtes eixa to ekshs problhma Eixa thn ekdosh cda 162003/4 R5A07 kai ebala to kinhto na kanei update. Enw to update egine kanonika, molis teleiwse ekana restore kai diapistwsa oti eixa ksana thn idia ekdosh anti gia thn R5b02. Mhpws den eprepe na kanw restore kai me to restore me epanefere sthn palia thn ekdosh h mhpws synebh kati allo? Rwthsa kati tis proalles alla den phra apanthsh.. Mhpws kserei kaneis na mou pei ti exei symbei telika? Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Wirelessly posted (fanish: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Αρχικό Μήνυμα από florinaperis Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (30 Ιούν. 2004 , 16:30) Τελικά το αγόρασα το Smart Movie!! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Converter δεν μου ανοίγει όσα βίντεο είχα κατεβάσει αλλά μόνο αυτά που κατέβασα απο εδώ και πέρα. Υπάρχει τρόπος να μου παίξει και τα παλιά για να μην τα ξανακάτεβάζω?? Κατέβασες το K-Lite Codec Pack 2.24; Φίλε Περρή το κατέβασα και το έτρεξα αλλά πάλι τίποτα. Ασε που με μπερδέυει και δεν μπορώ να κάνω και register.Τι προτείνεις φίλε;; Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edunet Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Καλησπέρα. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω ένα screen Protector για το p900. Είδα παραπάνω κάποιες μάρκες αλλά δεν βρίσκω σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα να έχει κάτι αντίστοιχο. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει screen Protector? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 ma ypotithetai oti mia apo tis leitoyrgies toy resore einai na epanaferei to kinhto se periptwsh format. Kai to update fernei to kinhto se katastash pou den exei tpt mesa apla me to kainoyrio firmware. Ara den einai dynaton me to restore na epanerxetai kai to palio firmware. KAti allo synebh kai prepei na brw mia lysh giati thelw na kanw to update kai to skeftomai na to ksanakanw kai na ksanaexw meta pali to idio problhma. Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 1 Ιούλ. 2004 , 13:54) Καλύτερα να κατεβάσεις και πάλι την εφαρμογή. Ίσως λείπουν και άλλα αρχεία από εκεί. Το setup.inf το βλέπεις εσύ στον φάκελο του προγράμματος; Μετακινησα το εκτελεσιμο αρχειο σε διαφορους φακελλους και διαπιστωσα οτι μονον απο το root φακελλο μπορουσε να κανει εγκατασταση. περιεργα πραγματα. Ευχαριστω ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 ( 1 Ιούλ. 2004 , 15:19) Φίλε Περρή το κατέβασα και το έτρεξα αλλά πάλι τίποτα. Ασε που με μπερδέυει και δεν μπορώ να κάνω και register.Τι προτείνεις φίλε;; Δεν χρειάζεται register νομίζω. Βασικά τους codes χρειάζεσαι. Δοκίμασε να κάνεις ένα rename στα βιντεάκια που λες ότι δεν ανοίγουν (βάλε αριθμούς αντί για ονόματα π.χ.). 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarpeNoctum ( 1 Ιούλ. 2004 , 16:08) ma ypotithetai oti mia apo tis leitoyrgies toy resore einai na epanaferei to kinhto se periptwsh format. Kai to update fernei to kinhto se katastash pou den exei tpt mesa apla me to kainoyrio firmware. Ara den einai dynaton me to restore na epanerxetai kai to palio firmware. KAti allo synebh kai prepei na brw mia lysh giati thelw na kanw to update kai to skeftomai na to ksanakanw kai na ksanaexw meta pali to idio problhma. Κάνε update και δες μετά τι firmware έχεις. Μην κάνεις restore πιο πριν. Ή κράτα το backup, κάνε φορμάτ στο κινητό και μετά κάντο αναβάθμιση. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 2 Ιούλ. 2004 , 03:44) Δεν χρειάζεται register νομίζω. Βασικά τους codes χρειάζεσαι. Δοκίμασε να κάνεις ένα rename στα βιντεάκια που λες ότι δεν ανοίγουν (βάλε αριθμούς αντί για ονόματα π.χ.). Τελικά έκανα register. Τούς έστειλα email και μου έστειλαν τον σωστό κωδικό. Χρειάζεται register για να μην βγάζει ένα ενοχλητικό DEMO στήν οθόνη του κινητού!! Θα δοκιμάσω αυτό που μου λές με τα παλιά βίντεο!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 gia na mi vgazei ayto to enoxlitiko demo stin othoni prepei opwsdipote na to agorasw i mporw kai me allo tropo? :o:o:o:o:o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis ( 2 Ιούλ. 2004 , 03:47) Κάνε update και δες μετά τι firmware έχεις. Μην κάνεις restore πιο πριν. Ή κράτα το backup, κάνε φορμάτ στο κινητό και μετά κάντο αναβάθμιση. Eyxaristyw perh! Tha to dokimasw kai tha sou pw :) Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Να ρωτησω κατι που μ'ειχε απασχολησει και παλιοτερα αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα, μπας και καποιος το εχει πετυχει σαν προβλημα να μου πει τι σ...τα γινεται: Το p900 εχει καποια modes που μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες, ενα απο αυτα ειναι και το "Φωτ. MMS", το οποιο εχει τις χαμηλοτερες ρυθμισεις και βγαζει μια φωτογραφια γυρω στα 10 KB και βεβαια με πολυ χαμηλη αναλυση. Που ειναι το προβλημα: Μονο οι photos που εχω τραβηξει με αυτο το mode φτανουν στον παραληπτη τους οταν στελνω mms. Οποιαδηποτε αλλη φωτογραφια προσπαθω να στειλω με mms, ειτε ειναι σωζμενη απο αλλο τηλ. ειτε την τραβαω με τα αλλα modes που εχει το τηλ., κανει οτι το στελνει, φτανει στο 100%, βγαζει ενα message "msg received succesfully" αλλα ο παραληπτης (συνηθως vodafone, στην οποια ειμαι κι εγω...) δεν το λαμβανει ποτε. Επειδη αυτες οι photos ειναι απο 60 εως 90 KB, ξερεις κανεις μηπως στην vodafone εχουν τα 50KB σαν oριο και τα υπολοιπα τα κοβουν ?? Οχι τποτα αλλο αλλα μεχρι να καταλαβω τι παιζεται ειχα δοκιμασει καμμια 10αρια και ειδα απο το λογαριασμο οτι εχω χρεωθει για ολα αυτα χωρις ομως κανενα να εχει φτασει στον παραληπτη τoυ... :mad: (ειτε cosmote ειτε stet ειτε vodafone)... Συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο ?? my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 mia erotisi an valis pola programata troi kolimata san to 6600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts