Jump to content

Είσαι χρήστης με μεγάλες απαιτήσεις; Ιδού το νέο vivo Pad2 των 12,1”


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράλληλα με τα νέα πτυσσόμενα high-end κινητά της, θεωρήθηκε για την vivo ως μια μεγάλη ευκαιρία να ανακοινώσει συνάμα και το vivo Pad2 με οθόνη στα 144 Hz, chipset Dimensity 9000 και τεράστια μπαταρία 10.000 mAh.

Στα μοναδικά χαρακτηριστικά του Pad2 συγκαταλέγεται η χρήση οθόνης IPS LCD 12,1 ιντσών με ανάλυση 1800 x 2880 px και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Το πάνελ διαθέτει αναλογία διαστάσεων 7:5 που θα σας φανεί χρήσιμο όταν ασχολείστε με περιεχόμενο που προβάλλεται σε κάθετη διάταξη. Το Pad 2 φέρει μεταλλικό ενιαίο σώμα και τετραπλά ηχεία με ειδικό συντονισμό Golden Ear.

Το tablet είναι εξοπλισμένο με chipset Dimensity 9000 σε συνδυασμό με μνήμη RAM έως 12 GB και αποθηκευτικό χώρο 512 GB. Υπάρχει μια κύρια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος μαζί με έναν φακό macro 2MP, ενώ στην μπροστινή πλευρά υπάρχει μια κάμερα selfie 8MP. Η διατήρηση της λειτουργίας βασίζεται σε μια μπαταρία 10.000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 44 W.

Όσο για το θέμα περί λογισμικού, η συσκευή καλύπτεται από το OriginOS 3 που βασίζεται στο Android 13. Η vivo παρουσίασε επίσης μια νέα θήκη καλύμματος-πληκτρολογίου με ενσωματωμένο trackpad και γραφίδα δεύτερης γενιάς που συνδέεται στο πλάι του tablet μέσω μαγνητών.

Το vivo Pad2 διατίθεται σε γκρι, μπλε και μοβ χρώμα και ξεκινά από 2.499 CNY (364 $) για τη βασική έκδοση 8/128 GB και φτάνει στα 3.399 CNY (495 $) για το μοντέλο 12/512 GB. Οι διεθνείς τιμές και διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...