Jump to content

Το πρώτο προϊόν της Humane θα είναι ένα smartphone στο χέρι σας!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλά ονειρεύεται η Humane και μερικοί την χαρακτηρίζουν ως μια πολύ ενδιαφέρουσα εταιρεία με λαμπρές προοπτικές για αργότερα. Στο TED 2023 η εταιρεία αποκάλυψε κάτι που μοιάζει με ένα στιγμιότυπο από το μέλλον!


Το όνομα της συσκευής δεν έχει επινοηθεί ακόμα και οι περισσότεροι θέλησαν να την ονομάσουνε απλώς ως μια Humane συσκευή. Δεν είναι τηλέφωνο, είναι μικρότερο από μια τέτοια συσκευή, αλλά θα έχει ως στόχο να αντικαταστήσει πλήρως το δικό σας smartphone. Οι θαυμαστές του Star Trek μπορεί να είναι πρώτοι στη σειρά που θα το λατρέψουν όταν με το καλό κυκλοφορήσει, λόγω του σχεδιασμού και του σετ χαρακτηριστικών του.

Φέρεται ότι τρέχει σε Android και μπορεί να τροφοδοτείται από ένα chip Qualcomm, αν και αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Παρουσιάστηκε από τον ιδρυτή της εταιρείας Imran Chaudhri, τον οποίο μερικοί από εσάς ίσως γνωρίζετε ως ένα από τα παιδιά πίσω από το πρώτο iPhone.

Τι είναι ικανή να κάνει αυτή συσκευή Humane;

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Chaudhri έβαλε την wearable συσκευή σε μια ειδική τσέπη στο στήθος. Από την όψη των πραγμάτων, η συσκευή θα πρέπει να κρυφοκοιτάζει μέσα από την τσέπη σας για να χρησιμοποιηθεί σωστά. Γιατί;  Λοιπόν, για να χρησιμοποιήσει τον ενσωματωμένο προβολέα οθόνης του για να εμφανίσει μια εικονική οθόνη στην παλάμη του χεριού σας φυσικά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επιβεβαιώθηκε ότι η συσκευή διαθέτει μια παγκόσμια κάμερα, η οποία της επέτρεψε να πραγματοποιεί live μεταφράσεις επί τόπου. Είναι επίσης ικανό για φωνητικές εντολές και οι χρήστες μπορούν να του πουν ότι ήρθε η ώρα να το ακούσουν με ένα πάτημα πάνω του, από την τσέπη τους. Εάν ακούει, θα μπορείτε να το καταλάβετε μέσω μιας κίτρινης ενδεικτικής λυχνίας. Τι άλλο μπορεί να κάνει λοιπόν ; Πότε θα ξεκινήσει; Θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κοινό; Δεν ξέρουμε τίποτα, θα μάθουμε περισσότερα σύντομα!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...