Jump to content

Sony Xperia 5 V: Εξασφάλισε την πιστοποίηση 3C με γρήγορη φόρτιση 33 W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επερχόμενο 5G smartphone της Sony με αριθμό μοντέλου XQ-DQ72, που πιστεύεται ότι είναι το Xperia 5 V, έχει λάβει σχετική αδειοδότηση από την αρχής πιστοποίησης 3C China Quality Certification Center. Η συσκευή πρόκειται να έρθει με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 33 W, αλλά παραδόξως, θα πωλείται χωρίς φορτιστή στην αρχική του συσκευασία. Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως συνεισφορά της Sony στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων, καθώς οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπάρχοντες φορτιστές τους ή να τους αγοράσουν ξεχωριστά εάν απαιτείται αναγκαίο.

Το Xperia 5 V έχει ήδη εμφανιστεί στη βάση δεδομένων συγκριτικής αξιολόγησης του Geekbench και έτσι ξέρουμε πως αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και θα είναι  διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις RAM – 12GB/16GB. Η συσκευή αναμένεται επίσης να είναι η πρώτη που θα υποστηρίξει Bluetooth LE Audio και LC3 μαζί με το Xperia 1 V, κάτι που θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία ήχου της συσκευής.

Η χρήση ονόματος της Sony για τα τηλέφωνα Xperia βασίζεται σε ένα απλό και σαφές σύστημα. Το XQ-D στον αριθμό μοντέλου του νέου Xperia 5 V αντιπροσωπεύει τη γενιά Mark V, η οποία είναι η τελευταία επανάληψη των smartphone της Sony. Το περσινό μοντέλο ονομάστηκε XQ-C, υποδεικνύοντας ότι η εταιρεία κινείται μέσω του αλφαβήτου για να σηματοδοτήσει νέες γενιές. Το “Q” πριν από τον αριθμό υποδεικνύει ότι αυτό το τηλέφωνο είναι το Xperia 5, ενώ το Xperia 1 προσδιορίζεται με ένα “T” στον αριθμό μοντέλου. Τέλος, ο αριθμός μετά το “Q” υποδηλώνει την αγορά πωλήσεων και αν η συσκευή είναι απλή ή διαθέτει διπλή υποδοχή  SIM.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...