t123321 Δημοσιεύτηκε April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2023 Καλησπέρα Το πρόγραμμα μου, double play 50 mbps, λήγει 5 Μαϊου. θα μπορούσα να επικοινωνήσω με κάποιο τρόπο για θέματα ανανέωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Καλησπέρα t123321 , Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε; Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. May 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Καλησπέρα σας, θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω ότι μέχρι και σήμερα, δεν έγινε καμία επικοινωνία από εκπρόσωπο της εταιρείας για προσφορά ανανέωσης συμβολαίου. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα αντιμετωπίζω συνεχείς αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα ούτε καν τηλέφωνο να έχω στην οικία μου, με οδήγησαν σε αίτηση φορητότητας, μετά από τουλάχιστον μία δεκαετία ως πελάτης στην εταιρεία σας . Τεχνική βλάβη έδωσα, ενημερώθηκα με sms ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, χωρίς φυσικά να έχει γίνει κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Καλησπέρα t123321 , Σου έχουμε απαντήσει σχετικά σε προσωπικό μήνυμα. Παραμένουμε στη διάθεση σου. Γαρυφαλιά, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts