Jump to content

Κυκλοφόρησε το OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition με 18 GB RAM!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μικρή ανανέωση υπέστη το OnePlus Ace 2 που πρωτο-είδαμε τον Φεβρουάριο. Η συσκευή έκανε τότε το ντεμπούτο της στις χρωματικές επιλογές Vast Black και Glacier Blue. Το ίδιο τηλέφωνο κυκλοφόρησε παγκοσμίως ως το OnePlus 11R 5G. Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition στην Κίνα.

Αυτή η νέα προσφορά από την OnePlus έχει ένα κόκκινο πίσω πλαίσιο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Xiangling, τον χαρακτήρα του στοιχείου φωτιάς στο Genshin Impact. Η συσκευή συνοδεύεται από μια σειρά από προσαρμοσμένα θέματα και ηχητικά εφέ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από κοινού από την OnePlus και την ομάδα Genshin Impact. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα εικονίδια, ταπετσαρίες και άλλα. Επιπλέον, στο πίσω μέρος του smartphone, υπάρχει ένα σχέδιο με διπλά φτερά με διαμάντι και προστίθενται δύο βελονιές για να δημιουργήσουν μια λεπτή υφή.

Στο πακέτο προδιαγραφών του OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition θα βρείτε μνήμη RAM 18GB και 512GB ROM, με την τιμή της συσκευή να φθάνει τα 538 δολάρια. Αυτή η ειδική έκδοση θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα από τις 24 Απριλίου με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν σήμερα.

Το OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition διαθέτει τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές του βασικού μοντέλου. Η συσκευή αποστέλλεται σε προσαρμοσμένη συσκευασία δώρου, η οποία έχει μεταλλική υφή με γυαλιστερή διαδικασία UV που φέρνει μια ματ αντίθεση, κάνοντας την να φαίνεται πολυτελής. Επιπλέον, το κουτί έχει καρφίτσες από ανοξείδωτο χάλυβα και κράμα ψευδάργυρου που χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης που επαναφέρει το πραγματικό χρώμα. Το κουτί έχει επίσης αφίσα Xiangling Lihua και αυτοκόλλητα Xiangling.

Μιλώντας για τις προδιαγραφές, η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED 6,74 ιντσών με ανάλυση 1240 x 2772 pixel, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πυκνότητα pixel 451 PPI. Εντός υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1. Η συσκευή διαθέτει 18 GB μνήμης RAM και 512 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το τηλέφωνο διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 50MP, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP και έναν αισθητήρα macro 2MP.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής περιλαμβάνει μια selfie κάμερα 16MP με διάφραγμα af/2.4. Το smartphone διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 100 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...