Jump to content

ZTE Axon 50 Ultra και Axon Pad: Δύο ιδιαίτερες συσκευές με πολλές δυνατότητες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον αρκετών η ZTE, καθώς έφερε εις πέρας μια νέα μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων στην Κίνα, όπου ανακοίνωσε το τελευταίο της high-end smartphone και το νέο tablet της οικογενείας Axon – τα Axon 50 Ultra και Axon Tab αντίστοιχα. Οι δύο αυτές συσκευές είναι εξοπλισμένες με chipset Snapdragon 8+ Gen 1, φόρτιση 80W και φέρουν το MyOS 13 της ZTE.

ZTE Axon 50 Ultra

Το Axon 50 Ultra φέρνει αμφίδρομα δορυφορικά μηνύματα μέσω της υποδομής του δορυφόρου BeiDou (BDS) με τη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων SMS σε περιοχές χωρίς σταθερή σύνδεση δικτύου. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm με μνήμη RAM LPDDR5X και χώρο αποθήκευσης UFS 3.1 και ένα chip ασφαλείας που αναπτύχθηκε από την ZTE με κρυπτογράφηση.

Εμπρός στο Axon 50 Ultra δεσπόζει μια κυρτή οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας κύριος αισθητήρας Sony IMX787 64 MP με OIS, μια μονάδα τηλεφακού 50 MP με οπτικό ζουμ 3x και μια κάμερα ultrawide 50 MP. Εντός τοποθετήθηκε μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 80 W. Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα δεν παρέχονται.

Μεγάλο και ισχυρό το νέο ZTE Axon Pad

Το ZTE Axon Pad είναι ένα Android tablet μεγέθους 12,1 ιντσών με ανάλυση IPS LCD 1.600 x 2.560 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Είναι επίσης εξοπλισμένο με το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 και το chip ασφαλείας της ZTE. Ακόμη, αυτό το tablet υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G, γραφίδα και έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο, δύο αξεσουάρ που πωλούνται χωριστά.

Στο καινούργιο Axon Pad προτιμήθηκε μια τεράστια μπαταρία 10.000 mAh με φόρτιση 80 W.

Ως σύνολο, το tablet ζυγίζει 605 γραμμάρια και έχει πάχος μόλις 6,5 χιλιοστά. Η ZTE δεν κοινοποίησε λεπτομέρειες τιμολόγησης και διαθεσιμότητας για το Axon Pad.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...