Jump to content

Φθάνει σε κινητά το Winamp και οι δημιουργοί μουσικής θα πωλούν τη μουσική τους!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Winamp έχει κοινώς χαρακτηριστεί ως ένα εμβληματικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής και τώρα θα συνοδεύεται από μια σειρά λειτουργιών που στοχεύουν στο ξεκλείδωμα της σχέσης μεταξύ καλλιτεχνών και θαυμαστών, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους δημιουργούς να γίνουν έμποροι του εαυτού τους.


Με την μεγάλη γκάμα σε προσαρμόσιμα skins, το Winamp συνεχίζει να είναι μαζικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα μουσικής σε μια κοινότητα 83 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο. Αλλά το νέο οικοσύστημα παικτών αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη του παίκτη για να επικεντρώσει την ενδυναμωτική του στάση στις ανάγκες των μουσικών καλλιτεχνών τη δεκαετία του 2020.

Για πρώτη φορά το Winamp είναι διαθέσιμο ως πρόγραμμα αναπαραγωγής στο web που ανταποκρίνεται σε κινητά και πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο ως εφαρμογή σε συσκευές iOS και Android. Ένας νέος υπερ-συσσωρευτής αποτελεί μέρος του προγράμματος αναπαραγωγής που καλωσορίζει οποιεσδήποτε υπηρεσίες ήχου, βασιζόμενος στο DNA του Winamp για διαφάνεια και ενδυνάμωση των ακροατών. Τώρα μπορεί να προσφέρει το καλύτερο από όλα για τους θαυμαστές, είτε πρόκειται για podcast, ραδιοφωνικούς σταθμούς και – σύντομα – τη δυνατότητα αναπαραγωγής τοπικών αρχείων και σύνδεσης σε υπηρεσίες streaming.

Η πλατφόρμα διαθέτει το Fanzone, στο οποίο οι δημιουργοί μπορούν να έχουν πρόσβαση για να γίνουν καλύτεροι έμποροι και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, δημιουργώντας κλιμακωτά σχέδια συνδρομής. Παράλληλα, το Fanzone δίνει τη δυνατότητα στους fans να υποστηρίζουν άμεσα τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, ενώ ανταμείβονται με πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Οι καλλιτέχνες αποκτούν άμεση πρόσβαση στο Fanzone μέσω του Winamp for Creators, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά στις 15 Μαρτίου, όταν προσφέρθηκε στους δημιουργούς η ευκαιρία να εγγραφούν για να συμπληρώσουν το Fanzone με περιεχόμενο. Το Winamp for Creators παρέχει στους δημιουργούς τρόπους να δημιουργήσουν νέες ροές εσόδων για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους από DSP, ένα ενιαίο μέρος για τη διαχείριση των συνδρομών τους στο Fanzone και σύντομα άλλες υπηρεσίες όπως διανομή και διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων, αδειοδότηση και δημιουργία/πώληση NFT από το περιεχόμενό τους.

Ο στόχος για το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής του Winamp είναι να αυξηθεί σε 250 εκατομμύρια χρήστες και να έχει 1 εκατομμύριο καλλιτέχνες στο Winamp Fanzone προσβάσιμους μέσω του νέου προγράμματος αναπαραγωγής και όλοι να δημιουργούν έσοδα μέσω του Fanzone. Η υπάρχουσα κοινότητα ακροατών των 83 εκατομμυρίων Winamp έχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί στη νέα πλατφόρμα για να αυξήσει το εύρος των υπηρεσιών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...