Jump to content

Φήμες λένε ότι το iPhone 15 Ultra θα έχει φακό με μεταβλητό ζουμ


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή την στιγμή το Galaxy S23 Ultra της Samsung για κάποιους θεωρείται ο βασιλιάς του ζουμ όσον αφορά τα smartphones. Διαθέτει μία μονάδα τηλεφακού 10MP με ζουμ 3x και μία κάμερα περισκοπίου 10MP με οπτικό ζουμ 10x. Το iPhone 14 Pro Max μπορεί να κάνει οπτικό ζουμ έως και 3x.
Μερικές πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι το φημολογούμενο Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει μόνο μία κάμερα μεταβλητού ζουμ και φαίνεται ότι το iPhone 15 Pro θα ακολουθήσει επίσης την ίδια προσέγγιση.
Μια κάμερα μεταβλητού ζουμ, όπως αυτή του Sony Xperia 1 III , μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ δύο εστιακών αποστάσεων. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα κινούμενο γυαλί για να σας προσφέρει δύο διαφορετικά ζουμ (3x και 4,4x) και μπορεί να μεγεθύνει ψηφιακά μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι το ίδιο με το εύρος συνεχούς ζουμ του Xperia 1 IV όπου το εύρος είναι ρευστό και ο φακός λειτουργεί σαν φακός ζουμ πλήρους μεγέθους.
Υπό την προϋπόθεση ότι η διαρροή είναι έγκυρη, το iPhone 15 Pro Max θα προσφέρει ευελιξία και ουσιαστικά θα σας προσφέρει τηλεφακό με διπλή λειτουργία. Το εξόγκωμα της κάμερας του iPhone 14 Pro Max είναι ήδη αρκετά μεγάλο, επομένως κάνει την Apple να επιλέξει έναν τηλεφακό με οπτικά ρυθμιζόμενο εστιακό μήκος αντί να εξοπλίσει το επόμενο τηλέφωνο με δύο τηλεφακούς.
Αυτό θα το βοηθούσε να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου τηλεφώνου με κάμερα για το 2023. Ο Revegnus λέει ότι το iPhone 15 Pro Max θα έχει τους ίδιους αισθητήρες εικόνας με τον προκάτοχό του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια κύρια κάμερα 48MP, 12MP ultrawide αισθητήρα και 12MP τηλεφακό.
Οι περισσότερες αναφορές λένε ότι ο νέος φακός περισκοπίου θα είναι αποκλειστικός για το iPhone 15 Pro Max – οποίο μπορεί να ονομάζεται iPhone 15 Ultra – και το μοντέλο Pro δεν θα έχει την αναδιπλωμένη ρύθμιση.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...